Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 269
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 545
Офф топик..

Исках да Ви споделя днескашните “пържени” картофи. 🥰  Хрупкави. Без много чакане. 😃Ползвам с удоволствие новата си придобивка.

# 1 546
  • Където морето целува небето...
На мен в Озон изобщо не ми дава опция за поръчка до магазин, а ми е по-удобно от куриер по принцип. И двете неща, които поръчах в момента са изчерпани и излиза старата цена. Добре, че ги пуснах.

# 1 547

Биодерма в емаг, точно да си взема, сметнах нещата ии дали оттях ще поръчам ,или ще взема от аптеката "2х500мл,на цената на 1" - идва същото. И не направих покупка.

За сега май Нотино и от аптеките ще пазаря, тепърва
В коя аптека е тази промоция?
Вчера тъкмо завършвах поръчката си в емаг и душ олиото на Биодерма се изчерпа.

# 1 548
Аз от пpечиствателя на въздух  (Шайоми) първоначално бях много доволна, с времето някак свикнах и сега съм сякаш... с него и без него, все тая😁 но е включен постоянно, в автоматичен режим. Тъй де, без друго съм го взела, че и място намерила, нека работи, пък колко пречиства, той си знае 😁
Отчет:
Обзаведох всички у дома с по един чифт нови маратонки от ФД; шапка на сина от там; поръчка със семейна игра, няколко пъзела и книги от Озон, поръчка от Арома - разни неща за домакинството и няколко комплекта с козметика и несесер за подаръци...
Толкова от мен. Исках парфюми да презаредя, но май ще е след празниците. Звездите ми говорят, че ще има по-добри попадения тогава. 🙏 Може пък само на мъж ми да взема за Коледа, поне е сигурно, че ще си ползва подаръка (от години не сменя аромата)... ще помисля още малко. Но общо взето - приключих😁
Ще споделите ли заглавията на книгите?

# 1 549
  • Sofia
Вчера питах за Lumea-та и никой не ме отрази, някой има ли BRI 924 да каже дали е доволен от този модел или да препоръча друг, ако е доволен ? Grinning

Мнение от опит не мога да дам, но след четене по немски и английски сайтове, както и в темата за фотоепилаторите тук, днес взех точно този модел от Технополис. На практика Адванс серията sc 97, 98 и bri-та 21, ,22, 24 и т.н. са еднакви. Престиж - двойно по-скъпи и оправдани, може би, ако си с много тъмна матова кожа (стига да работи рекламата, че имат ефект едва ли не върху кафява кожа, но едва ли случаят при вас е такъв). Иначе трябва да работят адски дълго след гаранцията, за да изразходват импулсите. За тези пари, ще взема втори, след години, ако съм доволна (беше моята логика).

# 1 550
Разбира се - за дъщеря ми:
Скрит текст:

И тази:
А за мен тези:
Скрит текст:

Не съм търсила нещо конкретно, просто книги за свободно време. Simple Smile

# 1 551
Аз докато се начудя вече в Технополис фотоепилатора не е наличен онлайн, само скъпите модели останаха, а вчера доколкото си спомням беше наличен за поръчка онлайн...

# 1 552
Включвам се да кажа за феновете на  Medik8, че на 25.11 ще правят Black Friday намаления.

# 1 553
# 1 554
  • Стара Загора
Вчера по обяд поръчахме сушилня от Техномаркет и днес преди обяд я доставиха с Еконт. Не очаквахме въобще, че ще е толкова бърза доставката и то в кампания черен петък.

# 1 555
  • Sofia
Аз докато се начудя вече в Технополис фотоепилатора не е наличен онлайн
Онлайн и аз не успях снощи, но днес ходих до Парадайс, че щерката ми искаше дрешки, влязох да проверя и имаха в магазина. Единствената екстра е четката за лице, която не в скъпоценна. Имаха също 98 и BRI 21 с тримера. А на Коледа, досега винаги пускат sc 97 и 94 още по-намалени, ще се разбере, ако има в магазините за техника, Била и т.н. Не знам защо съм ги отминавала с презрение като стари модели, добре че не купих bri 98 "само" за двойна сума, при положение че има доволни на 100%, но и момичета, които изобщо не са. От изчетеното оставам с убеждението, че разликата е индивидуална, според човека, генотип, хормони, упоритост и очаквания, а не въпрос на ъпгрейд и поколение на апарата.

# 1 556
В манго аутлет цените са по-ниски от днес, 20.11. Пишеше, че намалението е предварително, преди черен петък и важи до 19.11. Бях напълнила кошницата и днес, след 24 ч. реших да проверя. На повечето артикули цената беше надолу. Допълних с още 2-3 неща, за да достигна 100 лв. за безплатна доставка и поръчах.

# 1 557
И аз да споделя придобивките, За детето лего и пластелини, а за ММ харесах тази кафемашина, като в Технополис беше най-на оферта.

# 1 558
Помните ли дали Хиполенд и Комсед пускаха нещо пред/следколедно?

# 1 559
Помните ли дали Хиполенд и Комсед пускаха нещо пред/следколедно?
да, Комсед януари имат няколко дена намаление Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт