Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 183
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 605
Аз пжръчах на 19.11..по-ниска бе цената тогава, и е от емаг. На 18 11 беше от вэншен сърговец с доставка...та на 19ти ми излиза по-изгодно.
Още не е пратена, но аз не я и бързам.

# 1 606
Поръчах от емаг на 18.11. по обяд и днес виждам, че е разделена на 2 части. Едната е изпратена вчера, а другата днес. И на двете пише очаквана доставка 22.11. До офис на Еконт поръчах.

# 1 607
  • София
В Емаг продават различни търговци. Всеки си праща сам. Аз имам от петък 1 в Спиди, две приготвени и утре ще ги пуснат на Еконт и една необработена.

# 1 608
# 1 609
Чакам намаленията в Reservd и по специално на зимните якета. Дали ще има такова преди коледа или ще са чак януари? Помните ли минали години как процедираха?

# 1 610
  • София
Мен Техномаркет ме изпържиха.. цял ден да вися вкъщи да ги чакам, а ни вест, ни кост от тях.
Още в петък ми се обадиха да питат дали ще сме вкъщи в неделя за доставка, а вчера получих и следния мейл.

Въобще не съм очаквала бърза доставка по БФ, но поне като са казали нещо, да го спазят! 😠😤

# 1 611
  • София
dete2, веднага след Коледа започват намаленията в Ризървд.

# 1 612
  • София
Аз да похваля Техномикс, в петък поръчах, днес доставиха.

# 1 613
Здравейте, знаете ли дали Pandora правят черен петък?
Имам да поръчвам от там подаръче за една млада госпожица и се чудя дали да чакам.. 🤔

# 1 614
  • Пловдив
Поръчките от Reserved лесно ли се връщат,както в About you? Не съм поръчвала досега. Има ли някакви специални особености?

Пандора ще имат Черен петък,още не е обявено какво точно ще е.

# 1 615
Чакам намаленията в Reservd и по специално на зимните якета. Дали ще има такова преди коледа или ще са чак януари? Помните ли минали години как процедираха?
И аз ги чакам, най-вече за детските дрехи.

# 1 616
  • София
Имам да поръчвам от там подаръче за една млада госпожица и се чудя дали да чакам.. 🤔

По принцип правят, но кой може да каже дали тази година ще направят.... взимаш 3 плащаш по-скъпите 2, беше на единствения черен петък на който пазарувах от тях.

# 1 617

По принцип правят, но кой може да каже дали тази година ще направят.... взимаш 3 плащаш по-скъпите 2, беше на единствения черен петък на който пазарувах от тях.
Мерси много! Simple Smile
До сега не съм купувала нищо от там и изобщо нямам представа дали някога правят някакви намаления 🤷‍♀️

# 1 618
Поръчките от Reserved лесно ли се връщат,както в About you? Не съм поръчвала досега. Има ли някакви специални особености?

Пандора ще имат Черен петък,още не е обявено какво точно ще е.
Лесно е връщането към Reserved, безплатно е и са коректни откъм срокове.

# 1 619

Лесно.
Няма особености.
Има и тема за ризървд.

Общи условия

Активация на акаунт