Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 041
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Beyond the stars
Имам днес последен ден да се чудя стигат ли ми 10% намаление за телефон и има ли изгледи за повече Grinning
Samsung S22+ гледам.

# 1 636
Здравейте,
знаете ли дали българските бутици AVIN,  29 desires Christine fashion имат намаления за черен петък?

# 1 637
Търся Ловен магазин, който продава и камери, пък ако имат и намаления още по-добре. Някой предложения 😁

# 1 638
  • Варна
Jysk с черен петък от 24.11. Simple Smile

# 1 639
  • Варна
За Икеа нещо да е чул някой? Rolling Eyes

# 1 640
Препоръчвам който си търси техника, да провери на място в магазините, ако му е възможно. Повече от месец следях цените на една фурна за вграждане на Аег с пиролиза и на една пералня на същата марка от серия 6000 в сайтовете на Технополис и Зора. Два дни преди черния петък изчезнаха от сайта. Вчера ходих на място (добре че магазините са един до друг) и там бяха всички модели, само където в Технополис от преди петъка цената на печката беше 1100 лв, а на ЧП вече беше 1269. В Зора точно обратното - преди ЧП беше 1269, а на ЧП беше 999,99. При пералнята, в Технополис си беше 999,99 от брошура, а в Зора беше 1079. Взех си и двете неща, лично за мен изгодно, едва ли ще ги намалят повече, а ми бяха супер спешни.
От озон поръчах в четвъртък и в събота вече бяха до адрес. Поръчах дървена кухня (не ми се биеше за нея в Лидл) и тя беше с доставка 20 лв до адрес и 25 лв до офис, логика 0 за мен, защо до адрес е по-евтина, но съм доволна.
Щото се води едрогабаритна стока и заема място в офиса. За това по-евтино до адрес.

# 1 641
  • София

Икеа никога досега не са имали черен петък. А с тези наличности тази година, не вярвам нещо да се промени.

# 1 642
  • Варна
Здравейтете, тези които сте пуснали поръчка от златна рибка до магазин, готови ли са ви вече? При мен пише обработване... дали да се разкарвам до мола днес или да чакам обаждане?

# 1 643
Пуснах я в събота и е готова вчера. Получих мейл обаче, че мога да я взема.

# 1 644
От Златна рибка си взех в събота поръчката от петък. Обадиха ми се по телефона, така бях заявила. Но и на имейл получих уведомление.

# 1 645
  • Beyond the stars

Икеа никога досега не са имали черен петък. А с тези наличности тази година, не вярвам нещо да се промени.

Една година пуснаха нещо тип черен петък,но  за определени неща и само на място.

# 1 646
  • Пловдив
Аз все още не съм получила уведомление, че е готова за взимане, но при  мен това често се случва. Предните два пъти се наложи да им се обаждам и се оказа, че е готова и ме чака в магазина.

Редактирам се: В профила ми е отбелязано Готова за взимане, но е-мейл няма Simple Smile

# 1 647
  • Където морето целува небето...
Биодермите и главите за четки за зъби от ЕМАГ пристигнаха вчера. Приятна изненада, че доставят и в неделя. В 2 кашона и 2 пакета бяха разпределени.
Озон също ме чака вече в Спиди. Само Спорт вижън се бавят за момента.

# 1 648
Имам днес последен ден да се чудя стигат ли ми 10% намаление за телефон и има ли изгледи за повече Grinning
Samsung S22+ гледам.
И аз същото се чудя за същия телефон... Най-добрата цена беше в Жар компютърс, но докато реша искам ли го или не и се изчерпа.

# 1 649
  • Варна
Благодаря за отговорите за ЗР, ще изчакам🤗

Общи условия

Активация на акаунт