Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 976
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 250
То и аз повече обикалях в Парадайс. Мижави намаления. Кофейнов серум за очите взех от Дъглас на Ревокс с намалението 10,50 ми излезе. И една шапка идиотка от ЛСто за 5 лева.

# 2 251
  • София
Виждали ли сте някъде подобен модел  чанта?

Срещнах подобни модели, но са малки. Аз искам по-голяма, с дължина 30-32 см. Цвят - в кафявата гама.

# 2 252
  • Сф

В Сефора този с очната линия ли? И аз днес го.загледах. в Дъглас бяха по-добри намаленията
Същия 😂, но много добре работи и веднага вдява, евала!

# 2 253
Аз май съм единствената, която на ЧП влезе в голям мол и излезе с празни ръце 😁 Боклуци и намаления на избрани!!! артикули с ДО!!! 50%...не, мерси.

Барем торбичка от Зара да имах в ръцете, но не 😂
И аз така … само в Sloggi се разписах , че нямаше и много хора, а и беше по план Simple Smile

# 2 254
Извинете ако се е коментирало… На парфимо може ли да им се вярва дали са оригинални парфюмите? Simple Smile

Благодаря, че споделихте за намалението там. Аз изпуснах биодермата в емаг 😃 та поне от там да си взема нещата…

# 2 255
И аз си загубих времето в мола в петък. Само един шал за мъжът и ръкавици за голямото дере взех от Кикито. И едно протмоне от Тенденз ама то не беше намалено дори.

# 2 256
Извинете ако се е коментирало… На парфимо може ли да им се вярва дали са оригинални парфюмите? Simple Smile

Виж в парфюмната тема..тази която е за изпитани сайтове, че има и друга. Малко са обидчиви там ..ама питай Simple Smile
Виж им и 1 стр.

# 2 257
Дами,реално вие сте виновни. 😅 Аз на миналия ЧП единствено в Лили пазарувах(ако не се лъжа),такова изхвърляне каквото направих тази година-не е било. То не беше НЛбюти,емаг,Еърфрайер и кафемашина на редовни ценички,уайкики,фешън дейс,… изчислих го.. 712лв съм похарчила за ЧП. 😐 Но пък зимам майчинство 710лв.. 😂😂😂
Еййй някой трябва да плаща комисионни на тоя форум!!!

# 2 258
В Сердика беше пълно с народ, аз само изрециклирах една торба дрехи в H&M. Иначе покрай ЧП: един комплект спално бельо от Dilios, три чифта кецове от Answear и един комплект корейски кремове от Bare Care на -20%, дето ми излязоха колкото един кашон от Лили миналата година 🤪🤪

# 2 259
Аз докато се реша за инстант пота, той взел че свършил.

# 2 260
  • при моите деца .....
Аз се възползва от ЧП в Biofresh.
За децата ботуши и една игра от Озон.... И парфюми от Ейвън....
Под 250 лв похарчени.
Доволна.

# 2 261
Като че ли онлайн имаше доста по-добри предложения. Предпочитам пред бутането и опашките в мола Simple Smile

# 2 262
  • София
Винаги онлайн ще намериш много повече, не само по време на ЧП.
Другото е субективно - пред Еконт чаках повече отколкото на опашка на каса в мола.

# 2 263
Аз съм от ходилите и напазарували в МОЛа, но отидохме посред бял ден и нямаше опашки и бутане. Реално не съм се изхвърлила, а взех неща, които са ми нужни с някакво намаление.

# 2 264
Кой ИП точно коментирате? Изпуснала ли съм намалението, като видях на Денси мръвката рязко ми се прииска да си купя и аз.
Аз мн поръчки чакам от ФД, от Ремедиум, от Вита голд, протеин 2 кг, яко се олях…

Общи условия

Активация на акаунт