Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 946
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 280
Аз от Субра взех пилинг тоник на Нукс - на минус 50% намален. В сайта е 31лв, във физическата аптека - 23 лв.
Благодаря. И аз го взех. Продавачката не знаеше даже, че е толкова намален. Взех и мицеларна вода биодерма и шампоан всичко с 20% Благодаря още веднъж. 😎Полезна тема.

# 2 281
  • Ланкър, планините Овнерог
И ние се отчетохме. Прахо и парочистачка на Ровента+кафеавтомат Крупс от Зора (дано да дойдат), боти на двете щерки от удобни.бг (учудващо добре изглеждат за парите), от Нотино фдт и крем за коса (много ме е яд да плащам за доставка, но цените бяха наистина добри), вчера малката от физ.магазин на HM си взе яке на -50% и последно снощи поръчах от Гален нощния серум на Лореал, за който съм чела все суперлативи.

# 2 282
Робот за прозорци още не съм решила кой да е, разучавам темата за тях. Такава хубава гимнастика си правя с прозорците, ама ха де.

# 2 283
  • Пловдив
Може ли някой да ми сподели линка за кибер понеделника в Лили дрогерия,че не го намирам?

# 2 284
# 2 285
Гледах аптеките, миналата година поръчах доста козметика на ЧП, сега - нищо. Лошото е, че каквото и да отворя, пише че е изчерпано (в поне 3 аптеки с намаления) - гледам разни кремчета и шампоани - Виши, Клоран и др. Можеше да взема нещо заместващо, но ми изглежда като измама - все едно са скрили наистина желаните неща и се опитват да ме накарат да си дам парите за нещо, което не е първият ми избор.

# 2 286
  • Бургас
Аз почти се бях оказала от робот за прозорци, сега два дена гледам и се чудя Laughing  По принцип ми трябва, защото ми е много трудно с четки, дръжки и т.н. по терасите и не мога да изчистя като хората и да искам, но ако цял ден ще трябва да го вардя или цяла седмица с него да се занимавам пак нещо не ми е ок.

Освен това видях,че мин.година е бил пак толкова, дали пък след НГ като излязат нови модели няма да го намалят още, ей такива ми се въртят.Уж нищо нямаше да купувам, но тук-там и забърсах зъбен душ, и някои дрехи.

# 2 287
Някой получи ли си поръчката на ЧП от Манго аутлет?

# 2 288
  • София
Аз имам съобщение от петък, че скоро ще я получа. Миналият петък също имах и я получих в понеделник, та и сега очаква още утре да пристигне.

# 2 289
А кои ще са намалените продукти още никой не знае.....Ми аз напълних кошницата със каквото ми трябва,пък утре ще видим дали ще успея да се доредя до нещо.....ако изобщо е включено в това намаление......

# 2 290
  • София
Влизам да похваля baby.bg, направих поръчка от тях преди 3-4дни, но се оказа, че две от нещата няма да ми трябват. Писах им мейл за анулиране, като същевременно пуснах втора поръчка. Отговорили са ми снощи в 2.40ч, че ми е отказана първата, бях изненадана определено от часа 🤣

# 2 291
Baby.bg са на Озон, т.е. сериозно се трудят тези дни.

# 2 292
Някой получи ли си поръчката на ЧП от Манго аутлет?

Имам една поръчка от 16.11 и една от 18.11 в сайта на манго статуса е изпратени,но нищо не съм получила и се притеснявам...

# 2 293
Някъде има ли съдомиялна на добра цена към момента?

# 2 294
Определено някои търговци приемат сериозно тези кампании, за разлика от други. В петък късно вечерта пуснах поръчка в Нотино, снощи пуснах в Гален. И по двете поръчки имам мейли от днес, че пътуват. Демек, работят извънредно.

Общи условия

Активация на акаунт