Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 959
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 325
Вие виждате ли това съобщение в сайта на Лили?
Влизам през линка от предните страници.

# 2 326
Възможно ли е да се върне вече изпратена поръчка от Дъглас. Питам понеже са ми изпратили едни гримове и евентуално утре или във вторник ще пристигнат и аз не съм сигурна, ще ги искам все още. Знам, че може да се върне, ако е увреден продукта, ама за друго не виждам на сайта им.

# 2 327
  • София
Вие виждате ли това съобщение в сайта на Лили?
Влизам през линка от предните страници.

Днес е 27.11. Горното се отнася за 28.11.

# 2 328
Аз видях някакси около 250 продукта в Лили. Чудя се дали само те участват и дали ако избера примерно 2 еднакви  червила като марка и цена, но с различен цвят ще отчете отстъпка.
Ако това са всички участващи продукти доста постно.

# 2 329
  • Сф
Финиширах май с покупките- 2 легота за по 25 лв от амазон, в Бг са по 60лв. Адвент календар на Клиник за мен, сутиен на Триумф, Пес Патрул писта за племенника, 2 почивки в Марково и Велинград. За почивките най съм доволна.

# 2 330
A къде се виждат продуктите на Лили

# 2 331
FashionDays

Направих поръчка на 24.11,статуса не помръдва.. 😭
Аз направих в Кенвело вчера  и днес получих имейл, че поръчката е отказана... Как да го разбирам?

# 2 332
A къде се виждат продуктите на Лили
Нищо интересно, според мен
https://shop.lillydrogerie.bg/promo4?product_list_order=best_sel … uct_list_dir=desc

# 2 333
И аз ги видях - пълна скука.  Надявах се да има Жилет, ама не.

# 2 334
И аз нищо не сгледах от кибер понеделника на Лили.
Но пък изтрясках сто лева в Гален и пуснах втора поръчка в Марви.
А толкова добре вървеше този черен петък.

# 2 335
И аз закрих Черният петък с една поръчка от Марви Simple Smile

# 2 336
  • София
Отчетох се в baby.bg, активна гимнастика и спален комплект за количка. От Вис Виталис друг комплект пак за количка, че беше с най-добра цена, бонуса е, че имам на близо техен магазин, иначе доставката изяжда отстъпката, ако човек поръчва само 1 продукт.

# 2 337
Тета, специално за теб- кибер понеделник в Синсей с -20% и безплатна доставка Wink

# 2 338
Тета, специално за теб- кибер понеделник в Синсей с -20% и безплатна доставка Wink
Да, ама май пишеше над 130лв. 😂

# 2 339
Аз, къде на шега, къде на майтап, изпрасках една поръчка в Лили за 120 кинта, да не изневеря на традицията Joy

Безплатна доставка, ама то и от кибер офертите няма какво толкоз тежко да събереш. Въпреки че аз целях да е минимална доставката, не съм очаквала да е нулева. Или не съм прочела Grin

Общи условия

Активация на акаунт