Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 474
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 700
lili_78, не съм имала проблем с връщане в obuvki.bg. Винаги са били коректни.

# 2 701
И аз, доволна съм от обслужването.
Но то и от АбаутЮ бяхме доволни 😎

# 2 702
  • Пловдив
Да,точно затова попитах. Толкова жестоко се опарихме от Абаут-а,че не ми се мисли.Joy Нямам повече излишни пари да подарявам на сайтовете.

# 2 703
  • Бургас
Какво е станало с АЮ? Аз върнах преди няколко дена, писаха ми, че са го получили.

# 2 704
  • Пловдив
Не връщат парите на върнати пратки, получени при тях между 23 и 25-ти ноември. Имали някакъв технически проблем и непрекъснато лъжат хората кога ще възстановят сумите. Изтече и 14-дневния срок, който е по техните условия. Много хора увиснаха с много пари, включително и аз.

# 2 705
  • Бургас
Не връщат парите на върнати пратки, получени при тях между 23 и 25-ти ноември. Имали някакъв технически проблем и непрекъснато лъжат хората кога ще възстановят сумите. Изтече и 14-дневния срок, който е по техните условия. Много хора увиснаха с много пари, включително и аз.
Трябва да го оправят в някакъв момент.По-добре късно, но да ги върнат.Поне да съм подготвена.

# 2 706
Не, че нещо ама аз поръчвах Юни месец и връщах по тяхна вина.. върнаха ми парите някъде след месец.. сигурно и тогава са имали технически проблем хаха 😁

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 21:10 от ForestFairy13

# 2 707
  • Стара Загора
Защо не се обърнете към КЗП? Не оставяйте нещата така. По този начин те се чувстват безнаказани.

# 2 708
Защо не се обърнете към КЗП? Не оставяйте нещата така. По този начин те се чувстват безнаказани.

+ 1.
И писмена  комуникация, за да имате копие от нея за жалбата към КЗП.
Ще ги върнат според мен..

# 2 709
Имам един въпрос - има ли някакъв проблем със Спиди, ако откажа две поръчки в един месец? И по принцип, всяка поръчка ли мога да откажа, или само от определени магазини?
Тъй като отказах да получа тази от Синсей, а сега направих една от Мейкъп, но нещо ме подразни и се чудя дали да я взема...
Не ми пука за магазините, но не искам проблеми със Спиди, защото имам намерение да използвам услугите им за в бъдеще.

# 2 710
  • Пловдив
Мисля,че КЗП нямат поле на действие в случая с Абаутю,защото не са българска компания.
Но, ако в скоро време не върнат парите на хората, ще се разрази голям скандал и тогава може би трябва да уведомим някакви европейски институции за защита на потребителите.

# 2 711
КЗП не става в случая, а европейската комисия ,но аз мисля,че парите ще ги върнат,просто доста забавени,дори и жалбата да се подаде си има време да се обработи и реши проблема.Да кажем,че някой подаде и ги глобят....за сега аз лично нямам такава цел,ще изчакам да ми върнат парите и май ще приключа с тях,или поне такава ми е идеята засега.

# 2 712
Имам един въпрос - има ли някакъв проблем със Спиди, ако откажа две поръчки в един месец? И по принцип, всяка поръчка ли мога да откажа, или само от определени магазини?
Тъй като отказах да получа тази от Синсей, а сега направих една от Мейкъп, но нещо ме подразни и се чудя дали да я взема...
Не ми пука за магазините, но не искам проблеми със Спиди, защото имам намерение да използвам услугите им за в бъдеще.
Проблемът ти е с магазините. Със Спиди нямаш проблем. Те си имат договорка с магазините, не с теб.

# 2 713
  • София
Промо код Комсед:
Твоят промокод е: 84DODQQ3O

# 2 714
Понеже и аз съм в кюпа с изгорелите от АбаутЮ, с немалка сума, Тета, ти имаш ли някакъв опит в това отношение? Ей този сайт ни предложи съфорумка, обаче четох че не може да задължат търговеца да вземе отношение. Та.....не знам....
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=BG

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 09:15 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт