Промоции на книги - тема 15

• 40 653
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
В книжарниците на място отстъпка няма, онлайн - праговете за безплатна доставка огромни. Ще си караме на безплатни електронни. Новите книги ще ги четем след година - две.

# 391
  • София
30% отстъпка за всички книги на ИК "Труд" на 11-13 ноември от сайта им. Доставката е фиксирана на 5 лв.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/13022826

# 392
  • Варна
Тая година сигурно това ще е промоцията на Егмонт.

# 393
Аз нали бях приключила с промоциите, да ама не. Поръчах от Бард новата книга на Кинг и покрай нея третата книга от поредицата "Легенда за Огнегривия" на Реймънд Фийст. Много ми е слаб ангела, много. Те промоциите за такива като мен ги правят.

# 394
Еднорог обявиха 40 % до 13.12. ако не се лъжа.

# 395
Чудя се дали да чакам озон за намаление на детски книги или да видя в хиполенд утре? Мислите ли че ще има повече от 25% в озон

# 396
Аз съм си напълнила кошницата в Озон до пръсване и се надявам да пуснат 30%, но нямам повод да мисля, че ще го направят, просто надежди Grinning

# 397
  • София
Чудя се дали да чакам озон за намаление на детски книги или да видя в хиполенд утре? Мислите ли че ще има повече от 25% в озон
Според мен и да има, ще е на определени книги само. А там обикновено не пускат намаления на ФЮТ и Егмонт.

# 398
Аз бих взела от Хиполенд, ако ги има там книжките.

# 399
  • Beyond the stars
Според мен и да има, ще е на определени книги само. А там обикновено не пускат намаления на ФЮТ и Егмонт.

+1

И да има повече от 20% няма да е на всичко. И със сигурност не на всички издателства, та ако има книжките в Хиполенд бих поръчала.

# 400
  • Разпиляна във въображението
И прагът на БД от Озон е вдигната.

# 401
Да, дано следпразнично го върнат пак.
Поглеждайки сайта им, малко извън темата за книги, много ми хареса коледния им календар с мини-пъзели Black Sea, но дори и с обявените -20% от преордър цената му остава висока, предпочитам за такава сума  пак книжни да са покупките ми.

# 402

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 10:45 от Hitrushana

# 403
Колко е доставката на Пергамент прес? Като отида на доставка и плащане, няма никаква информация.

# 404
Падна ми пердето, направих поръчка от ентусиаст трите тома на Андерсен и още една от Труд, каквото беше останало от Златните детски книги. Разбира се най - хубавите бяха изчерпани още преди промоцията, а голямата книга за Зайчето Питър и тя. Правя нова детска библиотека и започвам от почти нула. Не искам скоро да ми пускат пак промоции, че ми е слаб ангела.

Общи условия

Активация на акаунт