Промоции на книги - тема 15

• 40 626
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
И аз нямам особени намаления в Любими (Озон). Има на някои други дребни неща, но не мисля да поръчвам само тях.

# 496
Доообре, поръчах "Приказка" и "Тайната на Димана". 😊

Озон пасувам за книги със сигурност, имам тук-там по някои 15%, но нищо, което да желая много.
Надеждите ми са пак в Ориндж, които скоро не са пускали хубава промоция, дано се включат другата седмица.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 11:32 от Bили

# 497
От Озон взех по-рано тази седмица, цените не са променени днес. Но за книгите са ги разделили не по дни, а по процент отстъпка.

# 498
  • Бургас
От Озон взех по-рано тази седмица, цените не са променени днес. Но за книгите са ги разделили не по дни, а по процент отстъпка.
Всъщност играта, която поръчахв сряда днес е още малко намалена /1-1.50 е разликата/ В Любими са появиха се също и една-две с 25%, които ги нямаше до вчера.

# 499
  • МАРС
То по принцип другата седмица си е баш черния петък, те тука си го побългариха и се почнаха едни черни седмици, черни уикенди и черни понеделници, та хората се объркаха съвсем.
Може Ориндж да си чакат баш деня, иначе още снощи в 00:01 часа поръчах две на Стивън Кинг от Бард, чудех се и за “Проектът Аве Мария” на Анди Уеър(авторът на Марсианецът).

# 500
Миранда имат добри намаления, не намирам нищо за доставка обаче. Ако има желаещи от Пловдив, може да се обединим.

https://miranda.bg/

# 501
Имам “Проектът “Аве Мария”, една от номинациите ми миналата година за най-добра книга. На мен ми хареса много.
При мен в Озон нямаше промяна на поръчаните. Само един мини-пъзел, който не поръчах, а наблюдавах намалиха от -40% на -50% и то още вчера, но там разликата е несъществена.

# 502
  • София
И аз се отчетох в "Бард" с "Приказка" (Ст.Кинг) и "Лъжите, които изричам" (Джули Кларк) Simple Smile

# 503
Може ли после отзив за превода на “Приказка”? Почнах я в оригинал, но засега е сред много започнати едновременно
Скрит текст:
(просто много книги харесах по едно и също време, но се оказа, че ми е трудно да се концентрирам така сега и в момента се спрях основно на една, а и времето за четене напоследък не ми достига..)

# 504
Ориндж пуснаха черен петък!
В Озон само до офис ми даде БД, над 50лв е поръчката.

# 505
Разгледах Ориндж и пак не харесах нищо. Даже са намалили някои от книгите на Ташен, но и там селекцията е бедна.

# 506
Здравейте,

Някой случайно да е попаднал на информация за намаления в Booktrading?

# 507
В Озон само до офис ми даде БД, над 50лв е поръчката.
И при мен така (100+ лв.)! Допълвам, че има три безплатни опции до офис - Спиди, Еконт, Озон. За пръв път ми се случва, явно ще е нова практика. Аз съм доволна, защото няма да се налага да чакам техния куриер. Пуснах от книгите в любими:

Жената конбини -30%
Виолета -25%
Уроци по химия -20%

# 508
  • София
Ще ми се да мисля, че и аз имам малък принос за това. 🤣 Бях им писала, че не е редно за едни градове да има БД до офис, а за други не. 😃

# 509
Storytel - 50% за 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт