Промоции на книги - тема 15

• 40 555
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Първата книжка от Феята (която докато им четях намирам за най-забавна и интересна) е подходяща и за по-малки, и за ученици в начални класове (1-3), после главния герой Филип пораства и доколкото помня във втората книжка е на 11 г. и са включени типични за възрастта училищни проблеми, следващите книжки според мен са добре написани (от гледна точка на възрастен читател), но на моите деца им бяха по-безинтересни.
С две думи- ако трябва да препоръчам- без да се колебая-  първата книжка, втората е добре също- защото има в някакъв смисъл продължение на отворения край на първа книжка, за следващите две- зависи от интереса на детето.
Скрит текст:
В моя случай - децата не четяха тогава сами, едното дете има други интереси и няма да седне да чете сега само тази книга, за другото - може би ще поиска, когато стане възможно. Децата ми са под 9 години.

# 76
Благодаря за темата! Следя информацията тук с интерес Simple Smile

# 77
О, идеално, те са на 11. Благодаря ти! А какви са заглавията, понеже нещо не мога да се ориентирам в тях? Само първото знам.
1. Феята от Захарницата
2. 14 Ванилии и 1/2
3. Агент Ванилия
4. Баобаба

Има една коледна - формат,  размер на голямо списание, с много малко текст е и разни приложения като дипломи, картички за подаръци, не е толкова интересна.
Има и готварска с рецепти - нея нямаме.
Има вестник Ванилени вести- за него нищо не мога да кажа. Има и кукла Ванилия (на сайта на изд. Рибка)
За големите малки почитателки на феята Ванилка издателство "Рибка" от два дни предлагат и принтове:
"Скъпи приятели, разделяме се с нашия страхотен плотер, който прави чудеса и може да отпечатва копия с най-високо качество на всякакви картини. Акварелът излиза уникално! Наистина е впечатляващ.
Докато е все още при нас, смятаме да изчерпаме оставащото количество мастило! И да ви зарадваме с една чудна разпродажба на висококачествени принтове на илюстрации от наши книги. Принтираме върху 100% памучна канава с безвредни бои на водна основа.🎨 Стоят разкошно в рамка и внасят красота и изкуство в детската стая. Сега на цена от 9.90 лв. До изчерпване на боите'':
https://ribka-publishing.bg/category/printove

# 78
  • в сърцето на един мъж...
Много ви благодаря за помощта! Не знам дали някой им ги е препоръчал или просто ги харесаха като ги видяха. На мен ми се сториха леко безцветни. Но те освен задължителните книги, не четат друго, та може би е добър подарък.

# 79
Много харесвам издателство Лемур, но ми трябва само Дъщерите на тъкачната вила, а доставката е 3.50. Имате ли допълнителен код за отстъпка?
Относно Сиела звънях в книжарница май няма да имат промоция, но за всеки случай казаха да звънна на 30- 31
Еееее, жалко, аз отдавна чакам промоцията на Сиела на 1 ноември.

# 80
  • София
Аз мисля, че заради традицията и доброто старо време, "Сиела" все пак ще направят някакво намаление.
Въпросът е какво ще е то и дали ще е само онлайн или и физически?

# 81
Бих предположила, че може да пуснат -30%. Но с цените им за доставка никак не биха ме привлекли.
Ще гледам за оферти на Озон, там поне имат БД над дадена по-приемлива сума.

# 82
  • Разпиляна във въображението
Ако намалят с 30% от физически книжарници може и да се разходя до Сиела. Иначе не.

# 83
  • София
Ако намалят с 30% от физически книжарници може и да се разходя до Сиела. Иначе не.

Другото неизвестно е дали няма да направят подборка от заглавия с намаление - напр. Путинските им серии.
Явно ще се разбере в последния ден кое как ще е и дали ще е  Simple Smile

# 84
Те Сиелата всяка година имат традиция да се "крият" почти до последно с намаленията. Но се съмнявам да не направят наистина, защото това би било доста лоша маркетингова стратегия. Клиентите вече са свикнали кога има намаления и от какъв процент. Ако беше нещо непостоянно нямаше да е проблем, но след като го правят от години и се е превърнало в "традиция" не би трябвало да я нарушат, тъй като ще се отрази лошо на бизнеса според мен. Така или иначе има толкова много книжарници и книгоиздателства в днешно време, че човек е лесно да се пренасочи. Но пък може да са решили да си пазят силите за black friday Joy ...
Знае ли се какво минава през главата на маркетинговия отдел.

Аз чакам сиела ако има 50% и съм набелязала няколко книги на Хермес, та чакам и тяхната сега или около ЧП, че винаги пускат 20-30-40%  . Ако не, ще се надявам набелязаното да го пуснат с 20-30% в озон:grinning:

# 85
  • София
Хеликон има отстъпки от 10% до 30% на избрани книги при онлайн поръчки от 27.10 до 17.11:
https://www.helikon.bg/tags/46984330-%D0%95%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0 … []=bestseller

# 86
  • Варна
Хеликон имат безплатна доставка над 70лв. Направо не мога да повярвам Scream

# 87
Дано Озон си запазят политиката за безплатни доставки (да не вдигат сумата за поръчка), засега ще излязат най-конкурентни. И Бард сложиха вече праг за доставка, но рядко харесвам няколко книги едновременно от там. Чакам да се появят някакви оферти на озонци, дано уважат все пак идващите празници.

# 88
Хеликон имат ли кодове за отстъпка, подобни на озонските?

П.п. сега се замислих - дали онзи код 15ivana на Ориндж все още работи?

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 15:13 от pppqqq

# 89
Кодът за Ориндж при мен на следващия ден, след като бяхте писали не работеше. После не съм пробвала пак.

Общи условия

Активация на акаунт