Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 360
  • 779
  •   1
Отговори
# 390
  • BG-DE
Е, явно не е така след като все пак е успяла да поръча с Револют, май беше.

# 391
Аз сама ще си отрежа достъпа до Алиекспрес! Поръчките ми от края на януари и началото на февруари още не са изпратени! Не стига това, ами и са обединени в една! Нарочно поръчвах през няколко дни от различни търговци, само и само да избегна това обединяване, ама не ми се размина. Дано нещо да не липсва, ама силно се съмнявам.

# 392
Да, аз поръчах с револют на приятел след н брой опити да платя с Алина карта в Али експрес.

Просто Алианц начислява такси за преводи към сметка в Ревюлют и това не ми харесва.
3-4 лв на превод.

# 393
  • Бургас
Не става, и с чистене на кеш не става, и с премахване на картите не става. През компютър също не става, не само през приложението. Абсолютно всичко, което се е писало в тази и в други теми съм пробвала, преди да пиша тук. Както и да е, аз решение на проблема си намерих, казвам го за други, защото видимо има проблем в момента и с други банки.

Вече го написахме. Алито бият секири и това е.

Защо са ви нарочили само вие знаете и няма сила която да отблокира достъпа ви. Нито смяна на карти нито регистрации нищо. Решили са по всички направления да ви отрежат допстъпа.
това което показваш е проблем на сигурноста на браузера- или се е счупил или е стара версия

# 394
Не става, и с чистене на кеш не става, и с премахване на картите не става. През компютър също не става, не само през приложението. Абсолютно всичко, което се е писало в тази и в други теми съм пробвала, преди да пиша тук. Както и да е, аз решение на проблема си намерих, казвам го за други, защото видимо има проблем в момента и с други банки.

Вече го написахме. Алито бият секири и това е.

Защо са ви нарочили само вие знаете и няма сила която да отблокира достъпа ви. Нито смяна на карти нито регистрации нищо. Решили са по всички направления да ви отрежат допстъпа.
това което показваш е проблем на сигурноста на браузера- или се е счупил или е стара версия
Тотална грешка. Това е начина по който алиекспрес блокира акаунтите които събират монети от 2 места веднъж от мобилното втори път от компютъра. Няма други "секюрити" проблеми. Всичко друго си върви на всички браузери на всички компютри на всички акаунти. След като щракна капана е пробвано с 3 акаунта на 3 компютъра т.е. 9 различни опита. Еднаква реакция само на тази страница с монетите. Няколко седмици нормална работа с един акаунт на един браузер цък и али решават да симулират "проблем със сигурността" вместо да ти търсят сметка защо събираш монети от мибилното и от компютър. Взимаш ли монети от мобилното блокират ти монетите от компютъра. Може да вземаш монети само от едно място.
Същите признаци и с други акаунти дето се оплакват. Настъпал си мотиката и край. Али симулират проблем вместо да се разправят. Пука им за някакви досадници.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 05:44 от netman71

# 395
  • Бургас
за монети не го вярвам, днес поръчах за близо 17 лева и от монети спестих само 11 цента
според мен сайта и банките нещо се разминават щом, така уж спрян рег, може да поръчва с револют
и всичко ще трае, неопределено време

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 22:32 от musicdoubl3

# 396
Просто Алианц начислява такси за преводи към сметка в Ревюлют и това не ми харесва.
3-4 лв на превод.
Назначиш ли дебили на дадено място почват и простотиите. Мобилните оператори цъкат СМС-чета от туитър. Банките цъкат таксички.
Скрит текст:
Станат ли "страничните доходи" основно перо от приходите пиши ги пропаднали. Мобилните оператори са създадени да доставят гласови (вече даннови) услуги на клиентите. Вече са се раздули толкова че се чудят с рекет ли да се изхранват или с вдигане на такси. Банките и те създадени да приемат парите от хората и да дават на други хора дето имат нужда от пари в определен момент вече се хранят само от таксички и са забравили остновното си предназначение. Решението - финансовин инструменти като пейпал и револют и разговори през WiFi и старлинк подобни услуги.

# 397
Това с показаният браузър по-горе не е моят проблем, поне не съм писала аз за такъв. Аз успях да си платя с Револют, не е отрязан достъпът. Аз и монети не събирам.

# 398
Това с показаният браузър по-горе не е моят проблем, поне не съм писала аз за такъв. Аз успях да си платя с Револют, не е отрязан достъпът. Аз и монети не събирам.
Ясно. Ще обикаляте още доста явно по форумите. Продължавайте.

# 399
Изобщо не разбирам какво трябва да означават такива дребни заяждания, но както казах, аз решение на проблема съм си намерила и го казах за тези, които също имат такъв. Вие си събирайте монетите и си коментирайте каквото искате, стига да става ясно какво точно искате да кажете, иначе е напълно излишно.

# 400
Изобщо не разбирам какво трябва да означават такива дребни заяждания, но както казах, аз решение на проблема съм си намерила и го казах за тези, които също имат такъв. Вие си събирайте монетите и си коментирайте каквото искате, стига да става ясно какво точно искате да кажете, иначе е напълно излишно.
Въпрос на гледна точка дали е заяждане. Гледах в няколко групи и форуми да обикаляте с въпросите и очаквате някой да каже какво се случва и защо не можете да ползвате този начин на плащане. Явно искате да ползвате проблемният начин и не приемате факта, че вече няма да можете. Та за това приятно обикаляне.

Монетите са първия пример дето ми дойде на ум. Начина на третиране е същият при вас при монетите и при много други акаунти с блокирана една или друга функционалност от али.

Сега ми дойде на ум проблема с диспутите. Искаш да отвориш диспут, но те карат да чакаш 90 дена дори и когато причината за диспута няма нищо общо. Примерно - пратка върната на продавача или чужд номер даден за да се печели време и да не се прати стоката.

# 401
Коя е другата тема, в която съм пуснала подобен въпрос? Чисто информативно питам, защото не си спомням, а и не го виждам в публикациите си. Задала съм въпросът си единствено тук, но щом Ви е приятно да си разтягате локуми - така да бъде. Решение на проблемът си намерих веднага. Исках да използвам банковите си карти, защото по принцип не използвам Револют и не е моят начин на плащане. Защо в 21 век човек трябва да се обяснява, че иска да плаща с карта? До онзи момент не знаех, че е проблемен начин на плащане, защото поръчки правя често от десетина години и никога, ама никога не съм имала подобни проблеми. На мен такова съобщение като цитираното по-горе не се е появявало и съм се свързала с Али, те твърдяха, че проблемът е в банката и самите ТЕ ме насочиха да избера друг начин на плащане.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 11:02 от Ambrosia

# 402
Здравейте, от три дена не мога да плащам в алиекспрес с карта маестро, мои познати с карта виза плащат успешно. Въпроса ми е дали знаете нещо и някой успя да плати с маестро от вчера 20.02.2023 г. Картата ми е редовна, плащам в много други сайтове без али експрес, дори се обадих да банката ми, но ми казаха, че картата няма ограничения.

Благодаря.

# 403
  • Бургас
алито. наистина има проблем, като се логна в сайта им преди стоеше лога 2-3 дена, а сега ме разлогва почти веднага щом напусна сайта им

# 404
И при мен се наблюдава същия проблем. Имам карта на ОББ, но така и не успявам да платя с нея нито през мобилното приложение, нито от компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт