Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 314
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
Обединената пратка ми пристигна и всичко поръчано си е вътре. Доволна съм.

# 436
Здравейте имам една пратка направена някъде в средата на февруари, пише ми че ще е доставена на 20 март. В момента статуса е Bg: arrived at local delivery center и тикчето е спряло на града в който живеем. Та искам да попитам понеже не съм поръчвала друг път в пощата ли идват нещата или с куриер? До колкото разбрах продукта се превозва с унгарска фирма , но след това не знам и не разбирам. Също да попитам понеже когато поръчвах си бях сложила друг тел номер , сега съответно съм с друг как ще се свърже някой с мен ? Мога ли и как да го сменя? Благодаря

# 437
Здравейте. И аз днес се сблъсках с "CSC_7200015".
Да поясня - пазарувам в Али от 2008 г и никога не съм имала проблем. Имам си банкиране, знам си наличността, картата ми не е запаметена в сайта. Знъннах в банката /ОББ/ и получих следния отговор: "Има наложена забрана за плащане в Алиекспрес, заради неправомерно теглене от сметките на клиенти. Кога ще се отмени забраната - не е ясно."
Аз как да разбера кога ще мога да платя поръчките си?!

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 19:56 от ღ синя птичка ღ

# 438
Питайте банката.
И ако не Ви затруднява кажете и коя е тази банка която с нейни разпоредби, ограничава клиентите си от възможността да оперират с парите си.

# 439
Редактирах си поста, но явно не се вижда. ОББ е банката. Звънях днес, но отговора е, че не знаят кога ще се махне забраната Rolling Eyes
Много неадекватен отговор. Утре смятам пак да ги притесня.

# 440
Аааа те са ми любимите. От миналата година юли месец за всяка по-сериозна трансакция им се обаждам.

# 441
  • Бургас
на тема ОББ, измамниците не спят
вчера "УЖ" от ОББ искат някакво потвърждение, за да продължа да ползвам картата за онлайн поръчки ( а аз не съм на ОББ)
да не се хванете на такъв меил измама е

Здравейте имам една пратка направена някъде в средата на февруари, пише ми че ще е доставена на 20 март. В момента статуса е Bg: arrived at local delivery center и тикчето е спряло на града в който живеем. Та искам да попитам понеже не съм поръчвала друг път в пощата ли идват нещата или с куриер? До колкото разбрах продукта се превозва с унгарска фирма , но след това не знам и не разбирам. Също да попитам понеже когато поръчвах си бях сложила друг тел номер , сега съответно съм с друг как ще се свърже някой с мен ? Мога ли и как да го сменя? Благодаря
UA.............HU бг пощи

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 20:53 от musicdoubl3

# 442

# 443
Също да попитам понеже когато поръчвах си бях сложила друг тел номер , сега съответно съм с друг как ще се свърже някой с мен ? Мога ли и как да го сменя? Благодаря
Не се сменя. В пощенският клон където очаквате пратката може да оставите информация като дойде пакет на ваше име да ви уведомят на новия телефон стига да са съгласн служителите. Мисля системата е автоматична и телефона за СМС е заложен още с пращането на пакета в т.н. електронен обмен.

# 444
  • Бургас
и да се съгласи пощаджийката, едва ли ще може, не са от умните
да пише на мейл на на шефовете им info@bgpost.bg

# 445
  • Бургас
Редактирах си поста, но явно не се вижда. ОББ е банката. Звънях днес, но отговора е, че не знаят кога ще се махне забраната Rolling Eyes

# 446

Аз още на следващия ден отидох в банката и поисках да ми махнат забраната на картата, с която плащам в Али.

# 447
Явно банките са свалили забраната. Днес платих през Дск но искаше кодове и пинове дори и за много малка сума.

# 448
  • BG-DE
Някой може ли да ме ориентира къде в приложението мога да намеря магазините които следвам 🤔 преди бяха най-горе в профила ми след списъка с желания, а сега никъде не мога да ги видя 🥴

# 449
  • Варна
Някой може ли да ме ориентира къде в приложението мога да намеря магазините които следвам 🤔 преди бяха най-горе в профила ми след списъка с желания, а сега никъде не мога да ги видя 🥴

Кликате най-горе върху профила си. После върху Folowing и отново върху Folowing.

Общи условия

Активация на акаунт