Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 449
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
Вече е голяма лотария с кой куриер пристигат. Три пратки получих миналата седмица, две с еконт, третата, която беше комбинирана доставка на около 10тина поръчки - с булпост.

# 211
От доста време поръчки не са идвали с МБМ, а само с Еконт или Пощата.

# 212
  • Варна
А каква е тая схема, която напоследък прилагат китайците, пускат някакви фалшиви номера, пратката доставена на друг адрес или директно върната към Китай, после диспути, които понякога не са в полза на купувача? На доста места вече чета за тия схеми и номера. И аз се упарих, но поне успях да си върна парите, но чак след 3тия спор, който открих. 🤦

# 213
Лично аз доста внимавам от какви продавачи поръчвам, много често най ниската цена, особено нереално ниската е първото нещо за което трябва да се замисли човек. Гледам винаги, рейтинг на магазина, рейтинг на стоката, брой продажби, чета отзиви и гледам реални снимки от купувачи.

# 214
Днес получих един куп известия,че  delivery is failed на всичките ми поръчки,които чакам от сумати време. Какво е това?! Никаква информация,просто неуспешна доставка?! Сега какво ?

# 215
  • Асеновград
Това къде ? В БГ или Алито ? Ако е в БГ те така си ги пишат , уж че са идвали а ако е в Алито то там може да е заради новата  им година , която свършва днес .

# 216
Дай да ги видим. с 15 ли започва проследяващият номер? Обикновено Експрес уан ги вършат тия мизерии, но ги препращат в техни точки, за да си ги вземете.

# 217
Ето така е на всички....

# 218
  • Своге
Ето така е на всички....

Този номер, на сайта на Еконт го дава доставено вчера.

# 219
Еконт ли?! Все по пощата съм ги получавала досега. Днес ходих и нямаше нищо. Какво общо има Еконт

# 220
  • Своге
Еконт ли?! Все по пощата съм ги получавала досега. Днес ходих и нямаше нищо. Какво общо има Еконт
Този вид пратки, с тракинг започващ с 23.... ги доставят Еконт.

# 221
Ама къде ще ми го доставят,аз не съм давала адрес за Еконт?

# 222
  • Своге
Ама къде ще ми го доставят,аз не съм давала адрес за Еконт?
Влезте в сайта на Еконт и с номера на пратката вижте дали става въпрос за вашата пратка, доколкото виждам ходила е до Костинброд, имало е няколко опита за доставка и са я върнали в Русе, явно последната опция Доставена се има в предвид доставили на доставчика който я връща.

# 223
О Боже,ужас,каква е тая работа....никой никога не ме е търсил от Еконт
А сега какво мога да направя за да си я получа и плаща ли се нещо? Уж е с фрий шипинг..

# 224
  • Своге
О Боже,ужас,каква е тая работа....никой никога не ме е търсил от Еконт
А сега какво мога да направя за да си я получа и плаща ли се нещо? Уж е с фрий шипинг..

Предполагам, че ще трябва да отворите диспут за върната пратка, но нека някой който е мал такъв казус да ви упъти. Аз не съм имал върната пратка до сега....

Общи условия

Активация на акаунт