Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 406
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
Чакам пратка с номер за проследяване 158................. Имате ли идея,  кой би трябвало да бъде доставчикът в България?

Започващите с 15 и завършващи на кода на населеното място обикновенно пристигат с експрес уан.

# 256
Звънях на Еконт,накарах им се,а те ми казаха че в алито номера ми е попълнен с два пъти код +359 . Поправих го и ще видя това ли е бил проблемът на куриерите.
Пуснах диспут за всички пратки,но нз ще получа ли нещо ..

След диспут китайците НЕ ми върнаха нищо. 20 долара заради некадърниците от "еконт"... Бесен съм! Майната им на парите, но сега трябва наново да поръчвам.

# 257
И като поръчаш наново какво ти гарантира, че пак няма да е по Еконт?

# 258
  • Бургас
Звънях на Еконт,накарах им се,а те ми казаха че в алито номера ми е попълнен с два пъти код +359 . Поправих го и ще видя това ли е бил проблемът на куриерите.

След диспут китайците НЕ ми върнаха нищо. 20 долара заради некадърниците от "еконт"... Бесен съм! Майната им на парите, но сега трябва наново да поръчвам.
по добре дай информация за диспута, какво си приложил като доказателство за връщането за пакета
да видим къде грешиш

# 259
Вижте си телефона да не е с два пъти 359 , при мен беше това. Оправих го и съм поръчала една пратка да пробвам всичко ще е ок ли. Иначе за три пратки ми върнаха парите ,обжалвах пусках нов диспут и качих скрийншот от Еконт,че пратката е върната

# 260
  • Бургас
според мен само с това, би трябвало да стане

# 261

по добре дай информация за диспута, какво си приложил като доказателство за връщането за пакета
да видим къде грешиш
Не греша никъде. Отбелязох Tracked as returned/canceled/lost/held at customs. Предната изгубена пратка мина диспута в моя полза със същата причина за диспут. Явно втори път не минава номерът. Пратката се проследява и китаецът не е виновен за тъпотията на еконт. А беше обединена пратка, мисля, че осем пратки в една. Отговориха ми на рекламацията от сайта на еконт - културно, но наглостта на недосегаемите некадърници си личеше. Подателят объркал номера... Нищо не мога да направя, една студена водица. Наздраве! P.S. От "Български пощи" получавам 10 години, нямам никакви проблеми. На пакета даже не ми изписва телефонен номер, а получавам SMS винаги.

# 262
  • BG-DE
Като чета колко проблеми с този Еконт то май е по-добре човек да поръчва до адрес на превозвач в Германия.

# 263
  • Асеновград
И аз останах разочарован от Еконт , вчера получавам пратка и викам няма ли преглед , защото той си врътна гъза и отдалечавайки се вика ами то е платено . Ама навсякъде пише да се проверява пратката пред куриера . Поне спиди имат обратна връзка и може да му изстине мястото на тоя , който не си гледа работата .

Пуснах оплакване и веднага отговориха . Сигурно е бот . Ето :

Илиян Илиев коментира:
Здравейте, г-н Павлов,

Ще бъде обърнато внимание на куриера, за да не се повтаря.
Благодаря Ви за обратната връзка.

Лек ден желая.

При необходимост оставаме на разположение.

С уважение,

Илиян Илиев
Експерт
Клиентски център Еконт
Еконт Експрес ООД

info@econt.com
www.econt.com

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 12:05 от ianpav

# 264
  • Бургас
аз немога да разбера, как някои хора имат, следящ номер и не се интересуват от него, все пак затова е по скъп, за да го следите

# 265
Какъв преглед? Аз не знам пратките от Алиекспрес да са имали преглед някога, където и да е.

# 266
Нищо не е по скъпо, всички са ми с фрий шипинг. За какво да го следя като след 2-3 седмици ми идват в пощата от години? Как да ми хрумне,че от Еконт изведнъж са решили да им доставят пратките?!

# 267
  • Бургас
забелязах че номерата на Метс имат еднакъв краен адрес - в случая номер SYEE002908027 (взет е от фейсбук)
дава като инфо това https://parcelsapp.com/en/tracking/SYEE002908027
странното което видях е че на всички подобни номера пише : "1622, Delivered" като получател да но това не значи българия, защото в сайта на Метс пише че е доставено на

питах ги за подробности и те ми дадоха, следващ номер RR615849568HU
както виждате статус доставен дори не значи българия
а този нов номер не е публично че е даден

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 15:29 от musicdoubl3

# 268
  • Варна
Нищо не е по скъпо, всички са ми с фрий шипинг. За какво да го следя като след 2-3 седмици ми идват в пощата от години? Как да ми хрумне,че от Еконт изведнъж са решили да им доставят пратките?!

От еконт доставят някои пратки, не знам на какъв принцип. До сега имам доставена само една от express one, всичко друго с бг пощи. Но сега имам 4 пратки, които чакам и виждам, че едната също ще е с express one, това също не знам на какъв принцип се случва. Даже и 'офиса' им беше компютърна зала и химическо чистене в едно,щях да падна като отидох.
Но пък наистина да не проследявате пратките си през 4-5 дни е малко несериозно.

# 269
Е, вече ще ми се наложи. В тази връзка да питам къде ги следите,в кой сайт? Наистина никога не съм.

Общи условия

Активация на акаунт