Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 403
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
Реално не се пазарува от групата, а пак от али експрес се пазарува, но както и да е! Явно не сте запознати какво точно представлява групата

# 301
Имам предвид дали някой си е поръчвал от там и дали са идвали реални продукти!? Не говоря за докладване. Името на групата не е сбъркано, а е точно това, което съм написала!
Охх не схващате шегата. Поръчвали са в годините по 10 начина и първо идват но после ги надушват и почват да им правят мизерии докато затворят канала или ги откажат да пазаруват. Няма да ви го доставят до в къщи някой забогатяват от марките и тук не е пътя да влезете в клуба.

# 302
netman71
"Нали не си представяте, че куриерите ще оставят пратките в пощата на лелката. Може и да си го мислите знам ли."

О, ама разбира се, че си го мисля! Как познахте? Blush

И все пак - преди години, когато съм поръчвала, съм давала точно адреса на пощата в населеното място, в което живеех Simple Smile Е, проблеми не е имало и пратките винаги са пристигали точно там. Затова сега реших да попитам, защото не съм поръчвала отдавна и много неща са се променили. Относно проследяващия номер на пратката - въпросът ми по скоро беше как да разбера с какво ще пристигне. Не знаех, че може да се разбере по първите цифри/букви на самият номер.

# 303
Дайте си вашия личен адрес, а не на пощата, защото нещата вече не идват само с БГ пощи, а и с други куриери, ще отидат на адреса в пощата и ще търсят вас, нелепо е, как изобщо ви е дошло на ума да дадете адреса на пощата!?

# 304
Дайте си вашия личен адрес, а не на пощата, защото нещата вече не идват само с БГ пощи, а и с други куриери, ще отидат на адреса в пощата и ще търсят вас, нелепо е, как изобщо ви е дошло на ума да дадете адреса на пощата!?

Всички мои познати така 'процедираха' преди време - даваха адреса на пощата. Както казахте "нещата вече не идват само с БГ пощи". Явно преди 10 години това не е било проблем.
Както написах - Затова реших да попитам, понеже знаете как стоят нещата сега. Аз съм поръчвала последно преди десетина години.

# 305
  • София
Аз пък посочвам адреса на пощенския клон и не съм имала проблем. Пратките с UA....HU идват в  самия пощенски клон и си ги взимам от там, а тези с доставчик expressone ги взимам от офиса на експресуан, който е в района на пощенската станция.

# 306
  • гр. София
Пишете си вашия адрес, на който искате да ви ги доставят.
Според номера, който ви дават ще разберете при кой доставчик ще ги разпределят.

# 307
  • Бургас
Всички мои познати така 'процедираха' преди време - даваха адреса на пощата. Както казахте "нещата вече не идват само с БГ пощи". Явно преди 10 години това не е било проблем.
Както написах - Затова реших да попитам, понеже знаете как стоят нещата сега. Аз съм поръчвала последно преди десетина години.
ако си в малко градче може и това да е по добрия варианд
а и по принцип на мен ме пращат СМС-и , и бг пощи вече пращат, поне в по големите градове

# 308
  • Асеновград
Broken HeartТова пък за първи път го чувам , да се дава адреса на пощата . Thinking Повече от 15 години пазарувам и си давам моя адрес . Напоследък по малко , защото някои работи които търся са с равни или по скъпи цени . Чувал сън за адреса на работата някои да дават ако през деня няма никой . Те така хора разни разни идеали .Broken Heart

# 309
Аз имам една поръчка тракинга започва със SYAT, директно кацна от Хонгконг в София и се чудя с кой куриер ще дойде.

# 310
Здравейте! Бих искала да си поръчам бельо от сайта, но когато си избера модел, не ми го зарежда изобщо, а ми излиза следното съобщение. Как се справяте с това, има ли начин да поръчам, въпреки това съобщение? Благодаря!:))

# 311
  • BG-DE
Това означава, че продавачът не доставя до Бг, няма начин да го преодолеете. Ако искате пробвайте с адрес на превозвач в друга страна но дори да стане може да се оскъпи. Аз съм в Германия и все по-често ми се случва да виждам това съобщение дори от магазини, от които допреди няколко месеца съм пазарувала, не знам на какво се дължи, питах няколко продавача но не ме удостоиха с отговор.

# 312
Това означава, че продавачът не доставя до Бг, няма начин да го преодолеете. Ако искате пробвайте с адрес на превозвач в друга страна но дори да стане може да се оскъпи. Аз съм в Германия и все по-често ми се случва да виждам това съобщение дори от магазини, от които допреди няколко месеца съм пазарувала, не знам на какво се дължи, питах няколко продавача но не ме удостоиха с отговор.
Аз изобщо не мога да “влезна” в самия артикул, няма как да видя кой е продавача. По-скоро проблемът, според мен, е самото съдържание - еротично бельо, поне аз така тълкувам съобщението и се чудя как бих могла да “излъжа” сайта, за да си го поръчам…
Но благодаря все пак за отговора Ви:))!

# 313
  • BG-DE
Опитайте да смените страната за доставка, например Норвегия, и вижте дали ще се покаже нещо.

# 314
  • Бургас
това е някав филтър 18+  и е само в мобилното приложение - влезте от компютър
или от телефона изберете / десктоп версията

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 16:02 от musicdoubl3

Общи условия

Активация на акаунт