Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 367
  • 779
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, пратки с тези номера, къде се предполага да ги търся? Едната от тях е в града ми от Декември месец, но все още съм в издирване къде точно...
Номерата на пратките са:
SYAET20740913
2300000285548
LP00550596643039
2300000285548 е за еконт.
https://parcelsapp.com/en/tracking/LP00550596643039 този минава през Узбекистан и ще дойде в бг пощи под номер UV636615020UZ
и последно https://parcelsapp.com/en/tracking/SYAET20740913 този като предишния, но с номер
UV645121929UZ

# 331
Поръчах си около десетина неща в края на януари, уж да избегна тяхната нова година. Но уви, нищо не е мръднало от Китай. Ще си знам другата година да поръчвам до декември, не по- късно.

# 332
Поръчах си около десетина неща в края на януари, уж да избегна тяхната нова година. Но уви, нищо не е мръднало от Китай. Ще си знам другата година да поръчвам до декември, не по- късно.
Правилно наблюдение. Седмица докато ги пратят и седмица докато се наканят да напуснат Китай и уцелват точно тяхната нова година. Първата седмица на Януари или най-късно средата. Даже мисля втората седмица на Януари вече е опасно.

# 333
И аз поръчах доста неща малко след новата им година, само едно нещо пристигна.

# 334
От вчера ОББ са блокирали всички плащания към сайта поради множество оплаквания на клиенти. Бясна съм. Това е била и причината да не приема нито една от картите, не мога да си поискам да ми пуснат достъп. Хубаво, че имам револют. Ненормална история.

# 335
От вчера ОББ са блокирали всички плащания към сайта поради множество оплаквания на клиенти. Бясна съм. Това е била и причината да не приема нито една от картите, не мога да си поискам да ми пуснат достъп. Хубаво, че имам револют. Ненормална история.
Явно тази банка ги мързи. Що не вземат да затворят за по-лесно. Да не говорим, че трябва да правят оспорване на транзакции както е в други държави. Що не си ползвате пейпал през други държави ми се мъчите с банки.

# 336
  • BG-DE
Аз вчера направих поръчка с карта на ОББ и плащането си мина нормално 🤔

# 337
Може да са го оправили, сутринта говорих с тях. В групите прочетох мнения от други клиенти, на които им е обяснено същото. То по принцип такива рестрикции са абсурдни, хората биха сменили банката за нещо подобно.

# 338
  • BG-DE
По-скоро съм успяла да поръчам преди да въведат рестрикциите, които наистина са абсурдни 🙄

# 339
  • Бургас
ей това ви е проблема - явно е ред на ОББ
на мен пък преди да ми даде грешка в плащането ми изведе за 5 сек. съобщение от банката, гадното е че за да ми отговорят на мейла, трябва да чакам до понеделник

нови европейски изисквания
четох че преди имаха, такъв проблем КБСбак(Райфайзен), сега явно е ред на инвестбанк - така че скоро и вашите банки може да дадат тази грешка
като гледам сайта на банката (ОББ), ако картата е издадена след 04.2020г. не ги трябвало да имате проблеми

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 13:33 от musicdoubl3

# 340
Това е свързано с 3д паролите на картите, каквито моите имат и до момента не е имало проблем при плащане. От банката конкретно казаха, че поради зачестилите оплаквания и източване на карти, плащанията посредством Алипей са блокирани на общо основание. Аз не се занимавах повече с тях, защото директно прехвърлих пари от сметката в револют, но е пълна глупост.

# 341
  • Бургас
не е 3 Д парола

# 342
Ами в пояснението е посочено, че "Картата няма валидни методи за автентикация", което е точно това.

# 343
# 344
  • BG-DE
Току-що поръчах един кейс с карта на ОББ, и без това му се канех 😊 мина си плащането.

Общи условия

Активация на акаунт