Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 41 551
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Мийст за партньорите, няма да излиза в сайта им за проследяване иначе. Тя и затова тръгва с един номер SYRM, SYAE обикновено и после се сменя на SU.

# 616
  • Пловдив
Мийст за партньорите, няма да излиза в сайта им за проследяване иначе. Тя и затова тръгва с един номер SYRM, SYAE обикновено и после се сменя на SU.

От Мийст ми казаха, че няма такава пратка при тях и че превозвачът е този, който е посочен при тракинга - т.е. би трябвало да е  Sun you.
От Алиекспрес също ме посъветваха да се свържа с http://www.sypost.com/ , но ми се струва, че ще имам да си чакам отговор....

# 617
  • Бургас
успокой топката, прочете ли детайлите, доставена е в транзитна страна
по добре ги питай , да ти кажат следващ номер - принциппно такова инфо се дава само на изпращача с съответния документ (но ако питаш китаеца и имаш още защита, няма да ти обърне внимание), но може да са на кеф и да ти кажат
https://www.post2me-fulfillment.eu/
info@post2me.eu

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 16:55 от musicdoubl3

# 618
Къде видяхте, че е в транзитна страна? Маркирана си е като доставена на получател, а ако не ви се вярва мога да ви изпратя моите тракинг номера на последните ми няколко пратки в последните месеци и ще видите същото.

# 619
  • Бургас
добре дай номер минал през спиди да видеш че пише партьор спиди и номера просто пост2ме е в Унгария и не предоставят инфо

# 620
Моля ви се, не ми дава да споделя линкове, но пратката е доставена в България. Ето тук се вижда подробно и в коя страна кога е била - ordertracker.com/track/SU021555014MI . Пратката е доставена вчера именно с MEEST. Сложете си само www и си го пейстене в браузъра. Няма да пише, че е доставена, ако не е.

# 621
  • Бургас
имате ли номер на MEEST минал преза партньора спиди

# 622
Не е задължително да минава през Спиди.

# 623
  • Бургас
Не е задължително да минава през Спиди.
в случая пише пост2ме

# 624
То в случая пише и Your package has been delivered. Ето ги и последните статуси, нищо неясно не виждам аз, но щом мислите, че би могла да се достави все още - ок. Аз нямам повече какво да кажа по темата. Ако ми се беше случило на мен - бих се разправяла с MEEST.

Apr 27, 2023 03:00 MEEST
Your package has been delivered. BG
Parcel is DELIVERED

Apr 26, 2023 02:00 SUNYOU
Your package is in transit with the carrier.
1622, Delivered

Apr 23, 2023 03:00 MEEST
Your parcel has arrived at a transit centre, it is on its way. HU
Departure from inward office of exchange

# 625
  • Пловдив
Аз вече се разправях сутринта с MEEST - казаха, че не виждат такава пратка при тях.
Писах и на изпращача, нямам отговор
Аз виждам само като доставена в Пловдив- ако бъркам - кажете ми къде да проследя. За толкова години не ми се е случвало такова чудо

# 626
  • Бургас
знам какво говоря, преди време ги питах, стана ми интерестно по повод подобен въпрос в фесбук
въпрос

отговор

# 627
Каква крайна дата на доставка имате, змейковица?

# 628
Ами дори с новия тракинг номер все още излиза в транзит, но надеждата умира последна явно.

# 629
  • Пловдив
Каква крайна дата на доставка имате, змейковица?

7 май е крайната дата.
А къде видяхте новия тракинг? Нещо се обърках

Общи условия

Активация на акаунт