Варна,Морето и Зимата (11)

• 15 286
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Добре завърнали се момичета! наистина биете рекордите по скоростно прибиране. да сте живи и здрави с бебоците и да си се гледкате  bouquet

# 151
Добре дошла и на теб Бела! smile3525
Да ти е жив и здрав малкия Братан, да те слушка и дано не плаче много. passifier
И аз чакам втори син и като ви чета вече ви завиждам, че си гушкате бебетата Hug

# 152
ДОБРЕ ДОШЛИИИИИИИИИИИИ! Вержи, Бела браво и на двете ви!

Мацки, много са ви сладки коремчетата!
Аз ще се хвана сега (ако моя малък мъж ме остави) да кача и наши снимки да се покажем  smile3534 newsm08

# 153
  • Варна
bela бях в 302стая, ти разбрах че си била в 1ва?
ама не ми дадаха да дойда защото и ние бяхме пресни пресни Confused
иначе няколко пъти помолих да ти предадат поздрави ама може и да са забравили то беше голяма лудница  ooooh!

а тъкмо да се оплача че нямам кърма, и гърдите ме заболяха  Laughing
пих и една чаша чай на HIPP и пробвах да се изцедя и потече  newsm44
тъпото е че гарджето спи като изтървано и едва я накарах да суче от едната гърда  Sad
явно усеща че си е в къщи и релаксира  Wink за да може довечера да изтормози качествено мама и тати  Mr. Green

а, разскърцахме се нещо .....

# 154
# 155
  • Варна
фалшива тревога  newsm78 май ще я къпя докато спи
а вижте каква новина прочетох в Декемврийската тема  Mr. Green

zdraveite ot edna mnooogooo gorda lelia!!! Dnes 17.12 mama di_ rodi malkata si dashteria - 3200g 51sm. bebeto se rodi v 13:45. Ot neia samo znam che vsichko e minalo mnogo leko Grinning
uspeh na vsichki i chestito na novite mami  Heart Eyes

# 156
ВЯРНО Е! ВЯРНО Е!!! Ди е родила  newsm44 newsm10 newsm51
Праща много поздрави на всички ви! Минало е много бързо и леко като при мен, но мисли че има доста бродерия, но това е бял кахър  Wink

# 157
СУУУУУПЕР!  ЧЕСТИТО И НА Di!!! Да са живи и здрави; и много усмихнати!  bouquet  bouquet  bouquet

# 158
ЧЕСТИТ БЕБЧО И НА Di! smile3525
Днес в наща темичка валят страхотни новини.
Да са живи и здрави всички бебоци!

# 159
Честито на Бела и на Ди! Големи и силни дечица!

# 160
Пу че са сладки шушулки Ники и Лорка  Hug

# 161
  • Откъм Варната
Здравейте аз се завърнах от прасозаколението и какво да видя, някой мами родили други скоропостижно в къщи се прибрали  Hug, да са ви живи и здрави бебоците и бързо да растат, че ги чакаме с количката за разходки

# 162
  • Варна
 Добре дошли на завърналите се майчета и на сладките им бебчета и ЧЕСТИТО на Ди!!!!

Само такива страхотни новини да валят оттук нататък във варненската темичка!!!

# 163
  • Варна
Добро утро кърмачки  Mr. Green
случи ми се нещо неприятно тая вечер - втресе ме  Sick
татито много се уплаши  Joy
бая време ми отне да му обясня че е нормално за лехуса, на която, отгоре на всичко, току що и е дошла кърмата  Mr. Green
гърдите доста ме болят  Shocked изцеждам по 30мл от гърда  newsm09
Лорка все още се засища само с една цица и другата я цедя  Rolling Eyes
малката прекара целия ден в сън  Tired
също като човек, който след дълъг път, най-после се е прибрал у дома  newsm76
наложи се два пъти да я събуждам за да яде  Rolling Eyes
чухме и гласчето като я изкъпахме  Mr. Green и в момента в който започнах да я обличам се кротна  Mr. Green
абе днес беше един послушен ден! пу пу да не ни е уруки  Wink
все така да продължава, само да се събужда навреме да папка  Praynig че и на мама ще и се пръснат млекоцентралите  bombs

сега гледах новините - една жена родила в тролей в софия  ooooh! явно е била доста на зор  Shocked

айде аз ще се опитам да заспя пак  Wink

# 164
  • Откъм Варната
Вержи ние се храним от 1-та, а другата за следващия път и не се цедя, и сега се събудих с орооомни петна по пижамата и 2 футболни топки bombs, Митака дърпа от едната, а от другата като фонтан пръска #Crazy, май му стига само едната и сано за 10-15 мин се е нахранил ако го държа повече почва да повръща, изглежда му идва повече. Аз незнам от чая на Хип не съм забелязала много да ми се повишава лактацията, обаче от едни копърови семена тека като река, ако искаш вземи си да си имаш ако нещо ти намалее, в Пикадили на щанда за билки, под чайовете ги има, пожелавам ти дъъъъъълго и успешно кърмене, на другите мами също  love001

Общи условия

Активация на акаунт