ДЕКЕМВРИ е сега - днес ли ще родя?!

• 20 711
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Честито на новите мами jap4e и milenah. Да са им живи и здравички рожбиците.

Вержи твойта госпожица много коса бе, пу-пу много е сладка.

Аз да ви кажа какво ми се случи днес - е само така не бях се опитвала да се уморя. То всичко от мойта голяма уста. Като влязах да се изкъпя и понеже все бърборя и се нагълтах с душ гел. Надявам се на бебо нищо да му няма, гадното е че се съдрах да кашлям и до сега не спирам, а и голямо напъване падна да изплюя каквото мога.......та се уплаших да не си предизвикам нещо насила.

А и още нещо да ви питам, мамите, които вече родиха, пък и другите дето са като мен в очакване, последните дни правихте ли разходки и по колко часа? Щото на мен все ми се карат. Нали термина ми е във вторник и всеки ми вика по-малко се разхождай да не земе та хване докато си навънка и си далече от къщи и да се стреснеш?!

Даниелче да си носиш със здраве името. Леко раждане желая и много много късмет!

# 211
  • Варна
alex_shu почти нямах  newsm78 или поне не съм обръщала внимание, аз имам голяма търпимост към такива гадории  Rolling Eyes и както се убедих имам доста висок праг на болка  Shocked

това с изтръпването е нормално  Peace аз още не си чувствам три пръста на дясната ръка  Rolling Eyes нищо не можеш да направиш...примири се просто  Rolling Eyes
като ми мине ще ти кажа колко време отнема  Laughing

на мама рошавата гарга беше най-косматото животно в болницата  Mr. Green и най-ревливото  Shocked по тоя повод се чудя откакто сме се прибрали не е казала гък  newsm78
само спи   sleepuu
явно иска да ни изтормози качествено довечера  Mr. Green
и докато се оплача че нямам кърма - стерилизирах си помпата и чаркалаците, пих един чай на HIPP и готово  bombs
само дето малката не ще да яде сега,предпочита да спи newsm78 едва я накарах да суче
та сега ще се цедя, да видим колко ще пусне  Mr. Green

# 212
zdraveite ot edna mnooogooo gorda lelia!!! Dnes 17.12 mama di_ rodi malkata si dashteria - 3200g 51sm. bebeto se rodi v 13:45. Ot neia samo znam che vsichko e minalo mnogo leko Grinning
uspeh na vsichki i chestito na novite mami  Heart Eyes

# 213
  • Варна
ееее най-после! варненския отбор май се заформи?  Thinking

честито на Дидка!   bouquet

# 214
Честито на новите мами, да растат здрави и щастливи малките им рожби!  bouquet
Вержи, много сладка малката пу-пу!
Ники, как точно успя да си напъхаш душ гел в устата newsm78???? Виж в носа ми е попадал често, също така лосион за тяло и подобни, но това се случва като тайно се опитвам да душа в магазина Mr. Green.
Мен в петък за първи път ми измериха шкембата. Доктора измъкна от някъде си една ролетка и отсече-„99 см обиколка, Клаудия Шифър хахахах”.  #Cussing out
Е, станах и аз като баба ми,  не пазия талия, а обиколка (както обича да казва, когато за пореден път Джи Пи-то и препоръча да вземе да отслабне). Иначе главата на бебката била вече в малкия таз, имала съм контракции (а аз нищо не усещам) и да чакам скоро включване. А и  доктора каза да се разхождам много,ама аз по цял ден се разхождам, къде повече, освен с багажа около болницата да обикалям.
Любимият каза да си стягам багажа за болницата, че той не знаел какво да мушка в торбата в последния момент...тъй че утре се захващам.

# 215
  • Варна
ами аз излязах с дрехите с които влязах  Rolling Eyes
корема ми е в 6ти месец още  Laughing така че си влизам в бременния панталон отмах
само малко го свих в кръста  Wink

# 216
  • София
Най-после и аз да стана щъркелче - днес в 13:50 мама lladybird роди първата си рожба - Даниел - 3 650, 50см, да и е много здраво и весело детенцето, а мама бързо да се върне в нашите редици newsm51

# 217
Честито на LadyBird !
  bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи и здрави и двамата с бебо !

# 218
Честити бебешори на мами lladybird,di_,jap4e i milenah - да ви растат здрави и много щастливи дечицата.

Virginity добре дошла отново,ти май си нашта рекордьорка по бързо прибиране вкъщи и отчет. А за малкото гардже просто нямам думи- нека така сладко си спи и да не тормози мама.

# 219
  • София
Честити бебета на  lladybird,di_,jap4e i milenah!!!
Nikki_Ivanova, ще ме скъсаш от смях, бе маце? Как го направи този номер?  Laughing Joy
danielad, честит ти празник! Пожелавам ти много, много щастие и едно сладко и послушно бебче в петък!  bouquet

# 220
Verginity, честито и на теб !    bouquet  bouquet  bouquet

Честито на всички станали мами /много сте , момичета ..... Hug / от 4  Декември до сега !    bouquet  bouquet  bouquet
Простете , просто не мога да ви изброя всички .....

SARRA да сте живи и здрави и вие двамата!  bouquet  bouquet  bouquet

Георги се роди на 6 декември / 2 дни по - рано от планираната дата за секциото, поради отлепена плацента/....
Ние от няколко дни сме си у дома вече, но пусто време не стига за нищо ! newsm78
....Пък за сядане пред компютъра .....съвсем !.....
Е, някои знаете как е  Wink.... Другите ще разберете  Laughing
Имаме си малка хрема всички вкъщи , май наченки на колики...пъпа не ни е паднал / на младежа де  Wink..... моя си е наред/
Та така.....
P.S. Сложих и аз малко снимчици в албума с бебчетата  Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 21:40 от Magesta

# 221
Вержи, ти ме утрепа с това бързо раждане и прибиране - браво! Честито на новите мами   bouquet. Да се готви отбора на кавалерите  Laughing. Това с киселините е просто невъзвожността да се затвори едно отворче в долната част на хранопровода и се увеличава като се лежи. Ники, не мой остана сама -аз съм далеч зад тебе..... Joy. А относно разходките - прави каквото те кара да се чувстваш добре, оф, аз лично хич не трая да ми дават акъл за щяло и нещяло  Naughty. Нас ще ни гледат във вторинк пак......е, ако не се е случило нещо, което ме съмнява колкото й да се надявам  Mr. Green. Мама_Влад, какво стана с твоите контракции? Даниелка, честит празник!

# 222
Честити бебоци на LadyBird, milenah и всички нови мами !
Verji, лелееееее колко дълга коса имате !!! Аз си мислех, че ние сме с най-даългата, ама вече Лора води Wink И аз не съм имала киселини и си мислех, че Викито няма да се роди с коса, обаче чудо ! А за корема - още се чудя и не вярвам -  моят изчезна напълно веднага след раждането, даже хлътна навътре, и всички доктори на визитация се пулеха, все едно не съм била раждала Sunglasses А и килограмите се топят- с раждането свалих 7 от качените 10, а до днес още -2, и остават 1-2 до влизането във всички обичайни дрехи Wink
BettyL,   това с нощното бодърстване - при нас е същата история -  ту сме гладни, ту колики, ту хълцане, ту ей така за гушкане плачем - на сутринта човек убивам за 2 часа сън Simple Smile, ама нали ми е мило дятето, на всичко съм готова за него.

# 223
  • Бургас
Честити бебоци на di_

и lladybird

Много да ви слушкат, да растат големи кавалери и госпожици.

А за това с душ гела, голямо майсторство трябва  Joy  ми той прави голяма пяна, е ако си със затворена уста опасност няма, ама кой е тоя със затворената уста?!  newsm78    Е поне вече съм добре

Лека нощ, че гледам пак съм усъмнала

# 224
  • Варна
еее bela се похвали във Варненската тема ама тука май е забравила  Wink ето какво пише:

Здравейте момичета да се разпишем и ние. Прибирам се от болницата и нямам търпение да си включа компютъра за да се похваля. На 14.12.2006г . в 14.24 часа се роди моята гордост Братан с тегло 3.300 и 50 см. Всички в къщи сме много щастливи и най - вече баткото.

забравих: добро утро кърмачки  Mr. Green
ние цял ден спахме, два пъти я събуждах да яде, къпахме я (косата й стана мека перушинка  Mr. Green ) и пак спи като пънче Rolling Eyes
кърмата ми потече с бясна скорост  Shocked гърдите доста ме болят, изцеждам по 30мл от цица
тази вечер ме втресе  Sad много неприятно, ошашкахме заспалия тати  Mr. Green

айде аз отивам да си доспивам,друго си е  вкъщи Peace

Общи условия

Активация на акаунт