Варна,Морето и Зимата (11)

• 15 283
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Герче, добре дошла отново!! Радвам се, че раждането е минало леко и си запазила такива хубави спомени. Няма нищо по-хубаво от това след тези 9 месеца трепет и очакване най-после да гушнеш своето съкровище.   нали?  Wink

Определено няма нищо по-хубаво! Най-спокойна съм когато е гушнат в ръцете ми или лежи до мен  Praynig
Пожелавам на всички ви такова удоволствие и щастие!

Ди не се е появявала днес! Ако е там където си мисля, ще се моля всичко да мине леко като при мен! Знам, че при Чапелита е било по-трудно и бавно, но вярвам, че скоро и тя ще забрави, особено като вижда малката принцеса до себе си Simple Smile
А какво става с Бела?

# 136
видях Ди в центъра не е родила още Whistling

# 137
Честито на Вержи за малката принцеса... Да и е жива и здрава и много да ги радва!  newsm51

# 138
Тук съм още  Cry Благодаря ви за загрижеността, момичета   bouquet Определено имам нужда от това, щото нервите ми не издържат вече  Sick
Дано да е скоро и леко  Praynig Praynig Praynig

# 139
качих снимките на рисуваните тумбаци от вчера Simple Smile

Искам да ги видя, дай линк Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75449&photo=11

# 140
Сладурски коремчета Hug
Аз не успях тогава да дойда Sad и ми се размина рисуването по тумбачето, но вие сте много сладки.

Пазете се, има грип, аз вчера както бях добре, вечерта се прибрах и ме втресе, гърлото ме заболя и ме хвана хрема. Сега смуча таблетки и лежа в леглото.

# 141
Мами една моя приятелка има бебче на 6 месеца което много повръща проблема не е от сега,а от много отдавна.Питала педито тя и казала че щом наддава значи нищо му няма,но аз както и много други познати мислим ,че не е нормално.Той постоянно повръща.Вие как мислите от какво може да е?

# 142
  • Варна
здравейте всички! целувки от нас с малката рошава гарга Лора  Hug
вече сме си в къщи, още се дохранваме и чакаме да дойде кърмата  Sad
купих си силиконови зърна че много силно хапе мойто гардже и сега сме добре и чакаме  Mr. Green
като имам малко време ще пиша и ще кача снимки  Peace

# 143
здравейте всички! целувки от нас с малката рошава гарга Лора  Hug
вече сме си в къщи, още се дохранваме и чакаме да дойде кърмата  Sad
купих си силиконови зърна че много силно хапе мойто гардже и сега сме добре и чакаме  Mr. Green
като имам малко време ще пиша и ще кача снимки  Peace

Добре дошла  Hug!
Силиконовите зърна са много полезно нещо, наистина!  Laughing

# 144
# 145
# 146
  • гр.Варна
Вержи welcome  bigdance2
Ти биеш рекорди по бързо прибиране у дома.........
Да се радвате много една на друга:)
Ех,как искам и аз да гушна нашата рожбичка вече:)
Целувки
Нкой нищо не каза за бела Thinking

# 147
Добре дошла Вержи! smile3525 Да ти е жива и здрава малката Лора! Heart Eyes

# 148
  • Варна
ето ни и нас с едни от първите ни снимки  Mr. Green тея дни ще кача и другите  Peace

http://snimka.bg/album.php?album_id=80133&photo=29

bela не можах да я видя  Sad

имаше много народ в болницата и казаха че като сме добре няма смисъл да ни държат и ни пуснаха един ден по-рано  Wink

и един кратък разказ че е време за хранене  Wink

в петък нали трябваше да ходя на тонове сутринта и вечерта да ме приемат в 20:00 за предизвикване.
та в четвъртък се хванах и изчистих за последно и ме хванаха контракции ама си викам то е от претоварване  Wink легнах си и се наспах.
в птък сутринта ставам в 9:30 да се приготвам за преглед. почнаха ме едни контракции по-силнички и викам чакай да вляза да се изкъпя като хората че може да ме приемат по-рано ако се окаже че имам разкритие (което хич не ми се вярваше)
едва си довърших душа от котракции  #Crazy
отивам в болницата и хоп - 4см разкритие  Shocked
и доктора вика айде багажа и горе в предродилна  Shocked
12:00 - качиха ме,прегледаха ме, направиха ми клизма и след това получих истинските контракции  #Crazy повярвайте ми няма как да се сбъркат!!!! Naughty
поисках си епидурална признавам  Embarassed сложиха ми катетъра изчакаха разкритието да стане 5см и ме дрогираха  Mr. Green после нещата се развиха много бързо до родилна зала и с няколко напъна за 20 мин изплака малката рошла  Mr. Green
даже епизиотомия нямам само 3 вътрешни шева  smile3534
ако не беше упойката щях да хукна веднага ама не си чувствах краката  Mr. Green

вече почти ми изтекоха лохиите, чатала ме боли леко като сядам ама се преживява  Wink
чакам кърмата да ми  дойде че не и стига коластрата и се дохранваме  Sad много е лакома
в болницата много рева  ooooh! сега ще видим в къщи като е под постоянен надзор как ще е  Wink
засега спи откакто сме се прибрали  Thinking

# 149
Здравейте момичета да се разпишем и ние. Прибирам се от болницата и нямам търпение да си включа компютъра за да се похваля. На 14.12.2006г . в 14.24 часа се роди моята гордост Братан с тегло 3.300 и 50 см. Всички в къщи сме много щастливи и най - вече баткото.
Вержи радвам се за теб, питах акушерките два пъти в коя стая си но така и не успяха да ми отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт