Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 695
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Хасково
Края на лятото след нашето посещение беше плануван ремонт на басейните.
Супер, ние бяхме покрай Великден Simple Smile

# 106
Бор е чудесен хотел, чисто, топло, храната е добре. На много хубаво място се намира. Единствения проблем е малкия басейн и супер малкото джакузи.
Кога последно сте ходили? Аз  преди седмица  и определено съм на противоположното мнение -  писала съм на предната страница. За мен не струва.На същия събственик е и Св. Спас - да, по-добър е от Бор , но и той е твърде далеч от 5те звезди / откъм басейни също е зле , а и е поовехтял вече/, но поне като ресторант е наистина читав

# 107
Ако в Спас са оправили храната, то това е чудесна новина. С все всичките си плюсове и минуси, той беше нашият хотел, но освен, че обслужването стана зле, последва и храната, заради което почти година, не сме го посещавали.

# 108
Последно в Бор бяхме през април. Точно разширяваха външните басейни. Сега пак ще го посетим. Ще дам мнение. В Свети Спас точно храната беше ужасна и това ни отказа.

# 109
ПоЗдрави от Арте, и тук има Индийци

# 110
Здравейте, отзиви за Акватоник? Храна, спа, басейни? Мислим да подарим ваучер на дъщеря ми и приятелят й.Благодаря!🤗

# 111
  • Хасково
Здравейте, някой ползвал ли е детска кухня във Велинград. Освен тази към ресторант Милениум има ли друга частна кухня Simple Smile

# 112
Весела Коледа!
Поздрави от Акватоник!
Накратко: стая и баня, чисти, чаршафи и хавлии - снежно бели; басейни - топли, но пълни с хлорна вар; храна - добра (на вечеря днес пуйка, прасенце, сьомга,  морски дарове, салати, десерти... доволна);
Посрещане на дядо Коледа днес с подарък-изненада за всяко дете (комплимент от хотела, обикновено родителите осигуряват подаръка), коледни меденки с мило пожелание в стаята.
От обедното меню не съм очарована - нито супите ми допаднаха, нито сармите,  нито пържените картофи полуфабрикат... в район, дето стават чудни картофи🫤 Утре може би ще хапнем навън. Препоръчвахте в темата Том и Нези, но май има две места с това име, едното е класик. Кое от двете е с вкусните ястия, че не съм запомнила? 😊

Светло рождество! Здраве и благоденствие!

# 113
От мен не на Том и Низи класик. Посетихме го лятото. Посредствена храна на баснословна цена. Наблизо до него е Парадайз.  Не сме имали греда там.

# 114
Честита Коледа!
Том и Нези и ние не го харесваме.Там в близост е Парадайз, доволни сме.А срещу него е хотела Том и Нези, може би там е хубавата храна.
Ако ви се разхожда посетете Скабрин (близко ви е) или Милениум, но последния вече си е на другия край на града от Акватоника.
Весело изкарване, чакаме и ние края на януари и отиваме да се киснем във Велинград  и Павел баня Wink

# 115
Последно като ходихме в Скабрин, не ни хареса. Беше много солено, а чушките бяха пържени в стара мазнина.
Учудващо много ни хареса обедното меню в Свети Спас /боба беше великолепен/.

# 116
Моето семейство останахме доволни от ресторант "Луковица". Има голям избор от вкусни ястия и съвсем достъпни цени.

# 117
Да се отчета, че и днес не мръднахме от хотела. Но просто нямаше как - беше най-спокойния ден в басейна и СПА-то. Поне до към 15-15,30 ч. Явно голяма част от гостите се смениха и точно по обяд бяхме не повече от 5 човека. Та обядвахме пици на бар басейна, но пък се възползвахме от спокойствието. Следабяд стана страшно - деца, хора... което бе очаквано в периода на празниците, ☺️ няма как. Като стана лудница, ходихме само до Клептуза. До хотела е все пак. Езерото ми се видя много занемарено.  Не, че преди е било нещо особено, но сега беше мрачно, мръсно, някак запустяло... който се колебае дали да идва, да знае, че не си струва. Някоя екопътека е сто пъти по-зареждаща от депресиращата гледка на изкуственото езеро.

Допълвам: Мисля, че по-рано имаше индивидуална козметика в стаите. Сега има само душ-гел в диспенсер.

# 118
За информация  - във Велинград има стомашно - чревен вирус, за който всички са наясно, но не споменават. Бяхме в  СПА ХОТЕЛ ИНФИНИТИ ПАРК ВЕЛИНГРАД до 24.12, но няма никакво значение кой е хотелът. При настаняване още 1та вечер 1 дете повърна на излизане от детския кът. Попитахме персонала, които неохотно споделиха, че има информация за вирус, който е разпространен в детските градини. На 2рия ден на престоя цялото ни семейство /с 2 малки деца/   бе "възнаградено" със специална детокс / процедура за отслабване. Ефекта е незабавен, включва пълна интензивна програма за мин.12 часа и при децата продължава до днес, 28ми.
Служителите с половин уста представиха разширена информация, че вирусът е разпространен в целия град, а не само в детските градини. Вероятно е свързано с водоснабдяването или замърсяване на подпочвените води, които засягат изворите (нямам никаква представа- само предполагам). Имайте едно на ум, ако желанието ви е да си прекарате "незабравими" дни по време на празниците в града - преживяването наистина може да остави траен спомен.

# 119
Точно този вирус върлува из София. Всички близки и познати с деца там го карат или го изкараха.
В момента със семейството сме в Бор. Хотела е пълен, има много малки дечица и слава Богу няма видимо болни.
Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт