Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 579
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Е те ако са били 30 души в камшира, затова е било с меню.

# 331
Скрит текст:

https://www.instagram.com/reel/Cq51bCfIsOS/?igshid=Mzc1MmZhNjY= видео от там

https://www.instagram.com/reel/Cq72NKPoIxc/?igshid=Mzc1MmZhNjY=

Снимките са от инстаграм

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 10:04 от alethea

# 332
А, този Наско Лазаров е ПР и редовно го засичаме в безплатен, рекламен престой в някои хотели, за които после пише и снима отзиви.

# 333
След разглеждането на снимките и видеото ми е още по-мъчно за това, което са съсипали.
Реално не виждам промяна във вътрешния басейн, малко козметика, не са променили дори мястото на джакузито.
Спато трапецовидната стаичка с наблъсканите легла ли е? Единственото хубаво е ограничението по възраст, но това да почиваш с децата си бе нещо, което заради малкият брой гости на хотела не пречеше изобщо.
Кафето и преди се носеше от сервитьор, както и храната. Някак не мога да приема това или пък любезното отношение към нас като нещо ново и модерно.
Каквито и рога да закачат по стените няма как това да компенсира почти 340 места капацитет на ресторанта. А и не знам какво символизират изобщо с този козел - перфектното място за поставяне на рога ли е това?
Фани, това беше един от малкото останали хотели, които осигуряваха почивка. Истинска почивка. Нямаше нужда от никаква промяна, освен от малко освежаване. Дивите ягоди не могат да бъдат заменени от три, четири пъти повече хора, нито от перфектното меню с перфектно аранжирани ястия, нито от перфектните сервитьори и невероятното тъмно спа.
Преди беше глътка чист боров въздух, хотел, в който исках да живея завинаги.
Сега е просто един от многото.

# 334
Няма ли диви ягоди вече във Велинград, или те са били запазена марка на обсъждания хотел?
Не съм отсядала в него и не знам колко е бил хубав, сегашните снимки ми харесаха до толкова, че е подържано и се вижда борова гора. Рогата със сигурност обаче ме отблъснаха. Този стил не ми е по вкуса. Има го и по северна Европа, по горските и планинските хотели. В Германия също съм виждала декорации с рога.

Това, което много ми се иска да стане , е като цяло градът да бъде по-добре стопанисван. Не само на " парче',  а целият град. Например, езерото и парка около него. Улиците, тротуарите. Цялата инфраструктура.
Има хубави места, но има и много порутени и запуснати участъци.

# 335
  • Пловдив
Ходила съм във Велина преди локдауна.
Впечатленията ми тогава бяха, че е хотел, който е пред фалит. Почти никакви гости + нужда от освежаване.
В момента чета същите мнения и от хората, които се оплакват от промяната.
Аз съм сигурна, че този хотел доста време е работил на загуба или едва се е самоиздържал (прочетох за нов собственик и ми става ясно защо го е продал стария). И аз ако бях собственик,  щях постъпя по същия начин - по добре да загубя постоянните 300 гости на хотела, с които вървя към фалит и да спечеля хиляди нови и бизнеса ми да просперира.
Не обичам да ходя на места, които ми изглеждат пред фалит - притеснявам се за качеството на храната и колко ли е престояла във фризера, преди да ми я сервират, отделно от липсата на бюджет за нормална подръжка започват спестявания от тук и там.

Концепцията без деца много ми харесва, жалко само, че е отвъд психологическата ми граница за цена на нощувка, иначе с удоволствие бих го посетила.

# 336
За всеки има място под слънцето, така и този "нов" хотел ще намери своите клиенти. Въпрос на вкус и възможности. По въпроса с общата подръжка на града и аз бих се включила в темата с облагородяването на парка покрай езерото. Общината получава доста финанси от туристи, така че би могла да вложи там средства.
Малко да раздвижа темата: мои приятели ще ходят във Велинград около 6 май, но не искат хотел със СПА и изхранване, по-скоро някакво семейно хотелче. Търся тук препоръки от тяхно име. В сайтовете има доста, но друго си е вашето мнение 🥰🥰

# 337
Вила Пино?Аз не съм била, приятели са възхитени.

# 338
  • Стара Загора
Здравейте , дами ! Чета коментарите ви , за новия хотел Кашмир и си мисля, че обсъждайки го , му правите страхотна реклама. Никога не съм ходила във Велина ,но четейки ви , чак ми се прииска да отида и да видя , колко е лош този нов хотел. И какво да кажа, смятам че , доброто обслужване , вкусната храна , спокойствието и доброто спа , ми е приоритет .

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 13:05 от meri 123

# 339
  • Пловдив
Защо да е лош хотелът. За всеки влак има пътници. Просто това вече не е нашият влак.....Адски много се промениха вкусовете и възприятията на потребителите. Нормално е да се ориентират към това. Все пак печалба гони собственикът. Велина можеше да е чудесен бутиков хотел и без да му удвояват капацитета на местата. Тогава и по-висока цена да бяха сложили, щяха да ме спечелят. Не ми се мисли, при пълен хотел, как ще осигурят релакс и комфорт, без да лягат по трима човека, един върху друг, на шезлонг.....

# 340
Здравейте , дами ! Чета коментарите ви , за новия хотел Кашмир и си мисля, че обсъждайки го , му правите страхотна реклама. Никога не съм ходила във Велина ,но четейки ви , чак ми се прииска да отида и да видя , колко е лош този нов хотел. И какво да кажа, смятам че , доброто обслужване , вкусната храна , спокойствието и доброто спа , ми е приоритет .
Това е приоритет  на всички, които пишем в темата, нищо особено не е като изискване. Друг е въпросът кой и къде ти го осигурява. За лош не знам дали е, но не е моето място за отмора и СПА определено. Повечето запознати пишем с тъга за Велина, и не мисля, че хотелът беше пред фалит. Това, че е било спокойно на басейните и в ресторанта съвсем не означава, че там се работи на загуба. Просто още един от новите мутробарокови хотели изникна във Велинград с цена, която не бих дала за точно тази дестинация. Пък който го влече съм сигурна, че места има достатъчно там.

# 341
  • Сф
Току що видях отзив и видеа от хотела в една група във фейса. Хубаво е хората да снимат, пишат, правят клипове и всеки да си преценява. Който го интересува, може да намери. Впечатлена съм най,- вече от картините с кози по стените навсякъде . 😂

# 342
Сигурно си гледала същата група, която и аз. В публикацията е написано, че основното е било избор между 4 неща:
1. Ципура
2. Телешко
3. Пица Маргарита
4. Пуешки шишчета
Лично аз, бих останала гладна при такъв избор. За 434 лева на вечер, толкова 😆

# 343
Пица Маргарита? Поне с прошуто да я бяха направили тази пица. Домати и моцарела с тесто за тази цена.....В Букинг е над 500 лв за двойна стая, а за три нощувки по Великден за двама ми калкулира цена от 1980 лв....

# 344
  • София
Ако я направят с прошуто, вегетарианците какво ще ядат?

Сет меню е подходящо за алакарт ресторант, за мен лично и за семейството ми, шведската маса е незаменима. Всеки с капризите или пък режимите си. Такъв избор няма да е за нас. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт