Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 642
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, след кратък преглед и колебания се спряха на почивка в хотел "Олимп" във Велинград. Някакви отзиви за него, с две деца ще бъдем на 6 и 15 години. Гледам, че е реновиран, но ако може някакви отзиви. Предварително благодаря и весели празници!

# 646
Здравейте отново  Grinning
Не успях да резервирам където ми се искаше зимната си почивка. Разбрах ,че все още обаче има места в Аура и Елбрус.
Била съм в Аура,там приемам всичко заради минералната вода и басейните.
Бих искала да сменя поне с Елбрус,но прочетох доста негативни мнения за занижено качество на хигиена,храна,обслужване...
Привличат ме обаче солната стая и инфраред стаята.
Моля ,който има база за сравнение да ми каже заслужава ли си спрямо Аура. Басейните и стаите така топли ли са ,както в Аура?
С дете сме на 8 години.
Кой от двата хотела ще ми препоръчате?

# 647
Елбрус според мен е малко по-добър от Аура. Водата в басейните е чиста и топла, даже понякога е направо гореща. Но е вярно, че се наблюдават проблеми, които преди липсваха. Основно в хигиената в стаите. Нивото на ресторанта също е паднало. Отдавам го на наистина прекалено многото хора в момента, но при цялото си старание не се справят както други години.

# 648
За мен, повтарям пак, и в двата хотела е много топло, не се диша по коридорите...Но ние предпочитаме Елбрус пред Аура .Някак си самата подредба, персонала, шефката.Чистотата в басейните вече е коментирана, дано и края на януари е така за нашата почивка.Физотерапията е на ниво, масажите също.Спрямо цена и качество - от доволните сме.

# 649
Да, наистина в Елбрус разпределението на отделните части е много добро. Някак си всичко ти е " на една ръка разстояние". Топло е навсякъде. Общите части се чистят постоянно. Водата в басейна се сменя всяка нощ. Спасителят постоянно мери температурата на водата. Определено в тази си част хотелът е на ниво. Персоналът е любезен и услужлив, но в момента си личи, че са преуморени.
Масажите и процедурите са си топ.
Мисля си, че след 15 януари натовареността ще спадне малко и се надявам, че проблемите, които забелязвам в момента, ще се отстранят.

# 650
Здравейте, след кратък преглед и колебания се спряха на почивка в хотел "Олимп" във Велинград. Някакви отзиви за него, с две деца ще бъдем на 6 и 15 години. Гледам, че е реновиран, но ако може някакви отзиви. Предварително благодаря и весели празници!
Любим хотел за нашето семейство. Чисто, добра храна, топъл басейн с различна дълбочина. По моите критерии е идеален. Резервирахме и ние за януари. Досега през зимата не сме го посещавали, само лятото.

# 651
В крайна сметка ,докато събирам мнения,за съжаление последните две стаи за началото на февруари в Елбрус бяха  заети.
Успях обаче да резервирам в Акватоник. Ще споделя как е било след това.
Благодаря на всички за помоща и весело посрещане на Новата Година 😊 !

# 652
В Акватоника е още по- голям топлик от Елбрус, хахаха, само споделям.Но ние вече спряхме да ходим там, защото е голяма лудница, дори и през седмицата...
Явно заради между срочната ваканция пак ще е фул навсякъде началото на февруари.
Само за инфо, не че има значение, но аз запазвам винаги ноември месец за края на януари велинградската ни почивка.

# 653
Здравейте!Между Макси,Двореца ,Вела и Гранда ,кой бихте предпочели?Била съм в Роял спа,Акватоник,Св.Спас,Бор,Камена и Селект през годините,но искам нещо ново.

# 654
Здравейте!Между Макси,Двореца ,Вела и Гранда ,кой бихте предпочели?Била съм в Роял спа,Акватоник,Св.Спас,Бор,Камена и Селект през годините,но искам нещо ново.
Аз бих избрала Макси.

# 655
# 656
  • There I was on a July morning
Гранда.💓

# 657
  • София
Не мога да разреба каква е разликата в Макси. Апартаменти в Макси,-  Едноспален апартамент в Апартаменти за гости Макси ***. Защо Макси го пише с 3 звезди  това отделна сграда ли е? Някои настанявал ли се е в този тип апартаменти, да спосели мнение?

# 658
Мисля, че става въпрос за апартаментите, които са в съседство до хотела. Те са си почти като част от хотела, свързва ги топла връзка мисля, но си се водят отделно. Аз даже не знам, че се дават под наем, мислех, че само се продават. Вижте с какви условия са, в сравнение с помещенията на хотела.

# 659
  • There I was on a July morning
Веднъж ми излезе в Букинг опция за настаняване - апартамент в комплекс Макси /предполагам от частно лице/, като цената за нощувка беше доста по-ниска от тази в хотела. Не беше разписано изрично дали в цената е включено ползване на СПА и басейните на хотела и затова не посмях да резервирам.

Общи условия

Активация на акаунт