Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 628
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Свети Спас твърдо не. Може би бих избрала Санте, но не съм била.

# 631
След много умуване резервирах в Гранда за края на януари, дано не се разочаровам, че като чета коментарите за студена вода и от сега настръхвам, но каквото такова, ако някой отиде преди това да пише.

# 632
  • There I was on a July morning
В Гранда има разнообразие - малки басейни и джакузи с топла вода, включително и един външен с температура около 40 градуса. Само големият вътрешен плувен басейн е с по-студена вода - 29 или 30 градуса, но тази температура е ОК за плуване, дори е висока. Има и външни басейни с по-хладка вода, но те не работят през зимния сезон.

# 633
Здравейте. Има ли някъде тук из форума тема, подобна на тази, но не за хотелите, а за частните къщи и апартаменти за гости във Велинград?

# 634
Здравейте. Моля за отзиви от Свети Спас ,за тази година. С дете на 8 години сме и се бяхме спряли на Гранда,но за втора година няма места за периода който ни интересува. Прочетох доста лоши отзиви обаче за Спас и ме интересува конкретно какво не сте харесали. Примерно водата в басейна или детския кът..Отоплени ли са коридорите и изхранването на какво ниво е? Солната стая на снимки много ми допадна,но в действителност дали всичко е наред с нея?А с детския кът и анимацията?
Въобще къде куцат нещата?
И бихте ли го препоръчали за семейство с дете?

# 635
Здравейте. Моля за отзиви от Свети Спас ,за тази година. С дете на 8 години сме и се бяхме спряли на Гранда,но за втора година няма места за периода който ни интересува. Прочетох доста лоши отзиви обаче за Спас и ме интересува конкретно какво не сте харесали. Примерно водата в басейна или детския кът..Отоплени ли са коридорите и изхранването на какво ниво е? Солната стая на снимки много ми допадна,но в действителност дали всичко е наред с нея?А с детския кът и анимацията?
Въобще къде куцат нещата?
И бихте ли го препоръчали за семейство с дете?
Спас е подходящ за семейства с деца, определено. Скапаха обаче храната и обслужването. Останаха гледката и басейните.

# 636
Спас твърдо не . Какви басейни останаха моля? През зимата външния не работи- остава 1.плувния като най-голям, най-дълбок и най-студен, въобще не става за киснене и през моя престой беше почти празен. 2. тюрлюгювеч - доста по-малък басейн вкл. детска част и  джакузи с 1-2 работещи дюзи / е може и да са ги оправили/ и като влязат 30-40човека вътре се препълва, а за  другите  ......да се спасяват. СПА зона - 2 сауни - стават , парна баня - нещо и се скапа парогенератора,  когато бях там , сигурно е оправен вече... , друго:рибки и солна стая -но там не съм била. Релакс стаята е голяма и хубава и затворена - защото не се отоплява . И както остава - захабена, чиста, но миришеща на цигари стая ... и лично на мен най- ми хареса ресторанта, който вече е доста по слаб от преди 7-8 год.

# 637
Спас твърдо не . Какви басейни останаха моля? През зимата външния не работи- остава 1.плувния като най-голям, най-дълбок и най-студен, въобще не става за киснене и през моя престой беше почти празен. 2. тюрлюгювеч - доста по-малък басейн вкл. детска част и  джакузи с 1-2 работещи дюзи / е може и да са ги оправили/ и като влязат 30-40човека вътре се препълва, а за  другите  ......да се спасяват. СПА зона - 2 сауни - стават , парна баня - нещо и се скапа парогенератора,  когато бях там , сигурно е оправен вече... , друго:рибки и солна стая -но там не съм била. Релакс стаята е голяма и хубава и затворена - защото не се отоплява . И както остава - захабена, чиста, но миришеща на цигари стая ... и лично на мен най- ми хареса ресторанта, който вече е доста по слаб от преди 7-8 год.
Напълно съм съгласна.Ползвали сме с детето солната стая и беше страшна мръсотия-почти черна сол и много салфетки из нея.Въпреки,че излезнахме на втората секунда не ни върнаха парите.А настаняването беше отчайващо,чакахме в лобито на опашка около два часа.

# 638
Моля, ако някой е бил в премиум студио в Макси, да сподели дали е една стая и по-точно има ли ТВ срещу спалнята, или е срещу дивана? 😁

# 639
Моля, ако някой е бил в премиум студио в Макси, да сподели дали е една стая и по-точно има ли ТВ срещу спалнята, или е срещу дивана? 😁

Една стая е. В нашето студио телевизора беше върху масичка успоредно на стената на терасата. Леглото и дивана бяха едно срещу друго. Телевизора беше обърнат към банята. Можеше да се обръща частично към леглото, или дивана. Масичката е дтранично между леглото и дивана. Не знам дали го обясних разбираемо.

Пп: Намерих снимка

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 21:24 от indy1000

# 640
  • Пловдив
Резервирахме хотел Арте за края на януари. За първи път ще ходим в него .Надявам се ,да изкараме добре, и да не бъдем разочаровани от него.

# 641
Резервирахме хотел Арте за края на януари. За първи път ще ходим в него .Надявам се ,да изкараме добре, и да не бъдем разочаровани от него.
Ще ви посъветвам изрично да попитате дали са приключили с ремонта около вътрешния басейн и на какъв етап е строителството на вилите до хотела.

# 642
Ще ви посъветвам изрично да попитате дали са приключили с ремонта около вътрешния басейн и на какъв етап е строителството на вилите до хотела.
Около вътрешния басейн ремонтът приключи- резултатът лоби бар с добър дизайн, в който мирише ужасно на цигари. Предполагам за пушачите ще е ОК. Като плюс отчитам реновирания детски кът. Строежът на вилите си е в разгара, едва ли ще приключи до лятото..

# 643
Около вътрешния басейн ремонтът приключи- резултатът лоби бар с добър дизайн, в който мирише ужасно на цигари. Предполагам за пушачите ще е ОК. Като плюс отчитам реновирания детски кът. Строежът на вилите си е в разгара, едва ли ще приключи до лятото..

Здравейте! Имаме резервация за средата на януари. От коментарът Ви разбирам,че скоро сте посетили хотела, затова искам да попитам дали има повече шезлонги в СПА зоната. Аз си мислех,че точно в това се изразява ремонта.

# 644
Нашата коледна Макси ваканция приключи днес. На мен ми хареса, изключвам натовареността, която предвид периода, беше очаквана☺️
Студиото - широко, просторно, хубава гледка от терасата, широка и чиста баня. СПА- то, добре отоплено,  топли басейни, случихме необичайно топло време, та направих две дължини и във външния басейн, който ми се стори много плитък. Храната беше добра,  без да са особено отрупани блок-масите. Имаше печено прасенце,  сьомга, телешко,  салати, дроб-сърма, печени картофи... всяка вечер имаше торта, кексчета, сладка баница (тиквеник или щрудел), плодове...
Като цяло цените на свободна консумация ми се сториха още по-високи😏 - леща 9 лв, пиле с ориз за 12.50, салати по 16-18-20 лв, бургер с телешко- 20 лв., бутилка голяма вода-8... 🫣
ММ ходи на масаж 120лв за 50 мин класически, остана доволен от масажиста. Персоналът беше любезен.
Не ми хареса, че имахме личен повод (РД) и не оставиха комплимент в стаята.
Раздаването на подаръци от дядо Коледа беше предвидено за 21 ч, което също ме изненада - обикновено се организира по обедно време, да не кажа, че най-малките не успяха да го дочакат, защото дремеха... 😄 ние нямахме проблем с това, но ми се стори странно решение.
Прекарахме добре, почнахме си и общо взето съм доволна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт