Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 715
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Добре де, освен стила и това, че е по-амортизиран хотелът, има ли нещо друго конкретно, което наистина да е толкова зле в Роял?
Щото тъкмо ми дадоха много добра цена за апартамент и аха да платя депозит, прочитам тези коментари Simple Smile мъжът ми вече ще ме сметне за луда, че избирам от две седмици и при все , че той плаща и имам добър бюджет, пак не се решавам.
Аз пък държа на апартамент, защото мъжът ми хърка и който има лек сън и не може да спи, ще ме разбере какво всъщност означава това. Отделно че ги оставям с детето да спят следобед, а аз-я на спа, я си чета книжка някъде , Т гледам да не сме в една стая и да си пречим.
Така бях решила за СВ.Спас първо-отказахте ме Simple Smile сега пък за Роял. В Гранд хотел няма места. Акватоник също чета, че били доста малко басейните и като цяло мненията са спорни.
Остава си Инфинити явно, макар и с 200 лева повече и без аниматор на разположение…

# 91
Да потретя, че явно не се чете. В сегашния времеви период през уикендите е фрашкано във всички по-читави хотели. И не можеш да починеш на спокойствие. Това е зле. Ще е бой за шезлонги, пълно СПА, лудница в ресторанта.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 13:09 от Fancy

# 92
Polikseni, запазвай! Wink
Има нужда от обновяване, но си е екстра  - и храната, и басейните, и СПТто... Много хора има навсякъде, но според мен ще си починете добре.

# 93
След вековното чудене мъжът ми влезе в букинг и запази за Арте Simple Smile но му даде супер отстъпка, Ок. 25 % от редовната цена.
Да не почвам да чета и за там, че и без това не съм много ентусиазирана-изглежда ми прекалено снобско някак си.

# 94
След вековното чудене мъжът ми влезе в букинг и запази за Арте Simple Smile но му даде супер отстъпка, Ок. 25 % от редовната цена.
Да не почвам да чета и за там, че и без това не съм много ентусиазирана-изглежда ми прекалено снобско някак си.

от към храна и обслужване няма да имате проблем!
спа то е малко и водата не достатъчно топла, но и аз запазих за другата седмица!
пак ще кажа спа то на инфинити най ми допада

# 95
  • София
Арте е далеч от снобски хотел. Достатъчно е да се видят възглавничките от Юск в лобито. 😀 Знам, защото имам същите в хола. 😆
Хотелът е приятен, интериорът интересен, храната без да е нещо невиждано е без забележки, а и четиримата сме от капризните по различен начин.
Обслужването е добро. Примерно направихме забележка за умрял гълъб пред терасата, беше реагирано веднага с много извинения. Друг е въпросът защо не бяха го забелязали, но се случва. При възможност осигуряват късно напускане, но едва ли е изпълнимо в натоварения сезон.

Ходим през лятото за празнуване на РД. Поздравяват с вино и плодове като комплимент.

Малката има един любим кръгъл басейн с джакузи дюзи по края, който през лятото е почти винаги празен. Основният минус е коментиран многократно. Понякога дори и извън сезон е трудно да се настаниш край вътрешния басейн, представям си зимата какво е, едва ли някога ще се пробваме.
Температурата във всички водни обекти за мен е чудесна. Има и топила с над 40 градуса (според мен), остро миришещи на сяра.

Носеше се слух сред персонала, че щели да разширяват спа центъра, но кога, на къде, как...?

Ако се абстрахирате от навалицата, според мен ще ви хареса, приятен е.

# 96
  • Варна
Наскоро бях в един нов хотел, в който в събота на вечеря имаше цяло печено прасе-сукалче и огромен сом от Дунав. Плюс още 2-3 вида риба, дивеч, миди и мекотели, отделно агнешко, телешко, свинско и птици с по две вариации и т.н. Но това в петък и неделя го нямаше. Пак беше хубава храната, но съботата е нещо като гала вечеря.
Сподели моля те къде си ходила. Искам да си резрвирам някъде, хич не държа да е във Велинград.
Искам хубаво СПА и хубава храна.

# 97
  • Варна
Сега се сетих.., как са цените на масажите и терапиите в Инфинити?
Не съм ходила там и нямам идея, чудя се за януари да резервирам за там:rolling_eyes:

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 16:24 от don domat

# 98
Извинявайте, кой е хотела от корицата на темата?

# 99
Извинявайте, кой е хотела от корицата на темата?
Инфинити.

# 100
  • Хасково
За цени на масажите в Инфинити не знам, но сестра ми и приятеля и не останаха впечатлени от масажите, аз не съм ги пробвала.

# 101
Сега се сетих.., как са цените на масажите и терапиите в Инфинити?
Не съм ходила там и нямам идея, чудя се за януари да резервирам за там:rolling_eyes:
Със съпруга ми ходихме на масаж на гръб- по 40 лв. е. Едновременно ни ги правеха в стая- и от двете момчета сме доволни.

# 102
А наистина ли са много малко стаите в Инфинити? и достатъчно топли ли са басейните?

# 103
  • Хасково
А наистина ли са много малко стаите в Инфинити? и достатъчно топли ли са басейните?
Какво имате предвид под малко? Има доста стаи според мен. Все пак е 4-5 етажен с две крила. Ако имате предвид малки, ние бяхме наели мезонета и двойна стая лукс +, като стаята беше ок.  Не беше огромна като в Макси, но беше прилично голяма и с гледка към външното джакузи и вилите.
Относно басейните като човек, който обича много гореща вода, потвърждавам, че са 35-36 градуса. Плувният е около 26. Гадното е, че са амортизирани. Особено там , където се сяда на доста места липсват малките плочки. Същото е и в спа центъра.  Не е болка за умиране, но претендират за 5*

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 01:21 от Ivayla_

# 104
Края на лятото след нашето посещение беше плануван ремонт на басейните.

Общи условия

Активация на акаунт