Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 695
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Ние бяхме по същото време и никой не лепна нищо, слава Богу! Истината е,  че по никакъв начин не сме застраховани от вируси, независимо къде се намираме. А необичайно топлото време благоприятства развитието и разпространението им.

# 121
  • Хасково
За информация  - във Велинград има стомашно - чревен вирус, за който всички са наясно, но не споменават. Бяхме в  СПА ХОТЕЛ ИНФИНИТИ ПАРК ВЕЛИНГРАД до 24.12, но няма никакво значение кой е хотелът. При настаняване още 1та вечер 1 дете повърна на излизане от детския кът. Попитахме персонала, които неохотно споделиха, че има информация за вирус, който е разпространен в детските градини. На 2рия ден на престоя цялото ни семейство /с 2 малки деца/   бе "възнаградено" със специална детокс / процедура за отслабване. Ефекта е незабавен, включва пълна интензивна програма за мин.12 часа и при децата продължава до днес, 28ми.
Служителите с половин уста представиха разширена информация, че вирусът е разпространен в целия град, а не само в детските градини. Вероятно е свързано с водоснабдяването или замърсяване на подпочвените води, които засягат изворите (нямам никаква представа- само предполагам). Имайте едно на ум, ако желанието ви е да си прекарате "незабравими" дни по време на празниците в града - преживяването наистина може да остави траен спомен.
Били сме в Инфинити по едно и също време. И ние се прибрахме на 24 и донесохме 'коледен подарък' на цялата рода. Първо мъжът ми още на 24, а на следващия ден и детето на 1,5г, след два дни и всички,с които бяхме на Коледа. Температура, главоболие, втрисане, диария, повръщане. И още не можем да овладеем диарията при детето. Мен по някакво чудо ме подмина, но майка ми казва, че болките в стомаха са ужасни и се чуди детето как издържа.  Двата дни там ни излезнаха през носа. Приключихме с Велинград окончателно.

# 122
От 26 сме в Елбрус. Пълно е с малки дечица, но не съм забелязала дори едно с някакво видимо неразположение. Напротив, игрите са на макс, което мен лично доста ме натоварва, но това е друга тема. Новото в хотела / поне за мен / е, че от стаите под аквапарка вече не се ходи по пътя. Има изградени закрити стълби, които излизат на около 10 - 15 метра от входа на басейна. За поредна /вече шеста / година има нещо ново, изградени с цел подобряване комфорта на клиента. Адмирации.

# 123
На плашихте ме за Инфинити, а имаме резервация от 4-ти януари. Дали ще е минало дотогава ?Sad

# 124
На плашихте ме за Инфинити, а имаме резервация от 4-ти януари. Дали ще е минало дотогава ?Sad
Вируси има навсякъде, а не само в хотелите и не само във Велинград. В Ямбол нямаме басейни и какво? Всяко второ дете е с вирус (повръщане, температура и т.н.). Малко този пост е като тези за морето лятото. Такива вируси не са само по морето . Масово тези, които са болни ни море са виждали, ни хотел във Велинград.

# 125
Някой може ли да препоръча чисто и непретенциозно хотелче с минерален басейн за една нощувка за втори януари.

# 126
Погледнете Заревата къща.

# 127
Споделям мнение за Свети Спас.Бяхме там следколедно.Храна-зле.Обслужване-трагично зле.Басейни-сутрин бяха чисти и почти без хора.Следобед изобщо не се пробвахме.Бяхме настанени в апартамент,който е ремонтиран скоро.Гледката беше страхотна-към планината,вътрешен двор.Прекарахме хубава зимна почивка,върнахме се здрави☺Но определено хотелът НЕ струва.

# 128
  • на село
Бяхме в хоте Sante за коледните празници, от 24 до 26.12, много е хубаво.
Стаите просторни.
Прекрасен спа център, топъл басейн, горещо джакузи вътре, още едно по- голямо имаше, не толкова горещо и отвън доста топло, отделно сауни и т.н
Храната беше на ниво, различни меса- телешко, агнешко, салати, разядки, ох, десертите Blush
последната ни вечер- 3 вида риба- барбун, ципура и сьомга и аз не успях да хапна, че явно се обзаведох с велинградсия вирус, бях с разстройство, та ядох хляб и сирене, но от компания от 20 човека,имаше и деца, друг не се оплака.
Днес и двете ми дъщери ги изкара корем, та не е само във Велинград.

# 129
Споделям мнение за Свети Спас.Бяхме там следколедно.Храна-зле.Обслужване-трагично зле.Басейни-сутрин бяха чисти и почти без хора.Следобед изобщо не се пробвахме.Бяхме настанени в апартамент,който е ремонтиран скоро.Гледката беше страхотна-към планината,вътрешен двор.Прекарахме хубава зимна почивка,върнахме се здрави☺Но определено хотелът НЕ струва.
Бихте ли споделили малко подробности за това, с което Ви е разочаровал хотела?
Имаме резервация и все още ми е възможно да я откажа, ако е нужно.

# 130
поздрави от Санте
90% роми

# 131
  • Пловдив
Нормално. Ромите вече имат повече пари от българите. Е, това му беше хубавото на Велина. Не беше нек'ъв лъскав хотел и го заобикаляха. Някой ходил ли е да види докъде е стигнал бетонът......

# 132
Бихте ли споделили малко подробности за това, с което Ви е разочаровал хотела?
Имаме резервация и все още ми е възможно да я откажа, ако е нужно.
Храната беше ужасна-изнасяха стари,изсъхнали неща като баница,краставици.Вторият ден на вечеря клед 20 вечерта блок масата беше почти празна.Обслужването-липса на желание изобщо да контактуват с клиентите-"Търсете си кърпи сами,"то какво има да му чистя"ме развеселяваха.Ако сте делничен ден и хотела не е пълен на макс може би ще е по-добре.Посещавала съм хотела преди години и беше на добро ниво.Моят съвет е-изберете си по-малък хотел от типа на Енира.

# 133
Днес се настанихме в Инфинити. С малко смесени чувства съм засега. Малки стаи и изключително тесен диван за детето, струва ми се невъзможен за сън, а той е на 4. Никога досега не ни се е случвало и в много по-нисък клас хотели. Иначе голям коридор и големи бани , странен проект Simple Smile
Доста е пълен хотелът, не е като да няма и роми Simple Smile басейните стават , но ужасно се хлъзга навсякъде и пак ми се струва , че има доста хлор във вътрешните.
Очарована съм от храната на вечеря, а от отзивоте не очаквах. Обедното меню не беше зле, ама 6.50 за супичка ми се видя множко. Може би в мен е проблемът, само споделям:)

# 134
Нормално. Ромите вече имат повече пари от българите. Е, това му беше хубавото на Велина. Не беше нек'ъв лъскав хотел и го заобикаляха. Някой ходил ли е да види докъде е стигнал бетонът......
Отбихме се, плахо, да видим какво се случва преди около 2 месеца.
Почти същото като преди година. Вътре може и да "мърдат" нещата.
Все тая ми е всъщност. Едва ли ще го пробваме дори и за една нощувка както си бях обещала. Нямам никакво желание.
Съсипаха го. Това е!

Общи условия

Активация на акаунт