Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 662
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Насочили сме се към Ганда и Инфинити.Моля за мнение кой е по добър от към басейни,спа,храна?

# 136
Можете ли да ми кажете колко градуса са басейните в Арте ? Гледах в сайта им, но не пише...

# 137
Насочили сме се към Ганда и Инфинити.Моля за мнение кой е по добър от към басейни,спа,храна?

Аз само мога да допълня за Инфинити, че като цяло ни хареса много. Много и разнообразни басейни,  вкусна храна и прекрасно местоположение. Реално аова го избрах- представях си точно да гледам борчета от басейна. Основен минус са малките стаи .

# 138
От 26 сме в Елбрус. Пълно е с малки дечица, но не съм забелязала дори едно с някакво видимо неразположение. Напротив, игрите са на макс, което мен лично доста ме натоварва, но това е друга тема. Новото в хотела / поне за мен / е, че от стаите под аквапарка вече не се ходи по пътя. Има изградени закрити стълби, които излизат на около 10 - 15 метра от входа на басейна. За поредна /вече шеста / година има нещо ново, изградени с цел подобряване комфорта на клиента. Адмирации.
.      Здравейте! Имаме резервация за 5.02. Как е хотела, храната? Чета доста противоречиви отзиви. Настройла съм се зле за Елбрус.

# 139
Здравейте! Честно казано храната е последното нещо, за което бих давала оценка и мнение. Различните хора имат различни вкусове дори и в една семейство. Неща, които харесват на мен за Вас може да не са вкусни. Но като цяло мога да кажа, че е разнообразна като изключим закуската. То за закуска и в по-висок клас хотели е било идентично, така че не бих се оплакала. На обяд имаше два вида супи, няколко салати и основни. Месата бяха пилешко, телешко, пуешко, свинско и заешко поне при нас. Риби също предлагаха - пъстърва, акула, бяла риба. Един път и миди. Десертите повечето ми харесаха. Правят ги на място. Плодове също имаше - мандарини, банани, ябълки, киви и грозде. Не се настройвайте негативно. Мисля, че все ще намерите нещо за Вас.
За хотела: топло е, чистотата е задоволителна, общите части се чистят постоянно / видях как чистеха полилеите два пъти/, но в стаите за четири нощувки се изхвърляше ежедневно само коша. Водата във външния и атракционния басейни се сменяше всяка нощ и беше много топла.  СПА-то е достатъчно голямо за да не е претъпкано. От масажите и терапиите съм доволна. Хотелът не е от "лъскавите", но ходя всяка година и ще продължавам да ходя, защото смятам, че срещу парите, които съм платила получавам добра услуга.
П.П. Персонала е много любезен и откликва адекватно. И понеже назад в темата ставаше въпрос за едни не особено възпитани наши сънародници, които завземат басейните да кажа, че там такива не съм видяла. Може би този хотел не е достатъчно добър за тях, което може само да ме радва.

# 140
Да, дано не го налазят  и аз това се моля, че и ние сме редовни в Елбрус!Сега от 23 януари пак с балнеопакет.

# 141
  • Пловдив
Ние си направихме резервация за 15,16 и 17 февруари в Инфинити.За първи път ще бъдем в този хотел и дано да ни хареса.
Някой може ли да сподели как е температурата на водата,че съм много зиморничава😊

# 142
Ние си направихме резервация за 15,16 и 17 февруари в Инфинити.За първи път ще бъдем в този хотел и дано да ни хареса.
Някой може ли да сподели как е температурата на водата,че съм много зиморничава😊
[/quote
топла е

# 143
  • Пловдив
[/quote
топла е
Благодаря!
Надявам се ,да не сме разочаровани от хотела.

# 144
Водата дори е прекалено топла, само в детските басейни е хубава температурата. Външните джакузита също са доста приятни. Ще ви хареса, много е хубав хотелът.

# 145
  • Пловдив
Водата дори е прекалено топла, само в детските басейни е хубава температурата. Външните джакузита също са доста приятни. Ще ви хареса, много е хубав хотелът.
Много благодаря за споделеното мнение!

# 146
Здравейте! Някой с актуални впечатления за хотел Макси? Имаме резервация за началото на февруари. Чета разнопосочни мнения и взех да се притеснявам.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 16:31 от indy1000

# 147
  • София
Здравейте, някой има ли скорошни отзиви за Гранд Хотел Велинград? Чудя се между него и Акватоник, с две деца на 10 и на 8.

# 148
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли скорошни отзиви за Гранд Хотел Велинград? Чудя се между него и Акватоник, с две деца на 10 и на 8.
Акватоник мисля, че е добър .

# 149
Завръщам се от Арте... с много смесени чувства съм. Знам едно със сигурност - няма да го посетя повече.
Претъпкано дори в делнични дни, в ресторанта няма въздух буквално, много задушно. Храната изобщо не ми хареса, голямо разнообразие - ниско качество, безвкусно. Спа зоната, остави пренаселеното, но се хлъзга адски много. Хареса ми само, че водата беше топла във всички басейни.
Стаята ме изуми, тази дървения тип соц, тъмно сиви тавани, тясно, и много горещо, колкото и да намаля градусите няма въздух. Бяхме настанени  на 1ви етаж, гледката ми беше покрива на ресторанта и беше мрачно. Налагаше се по три пъти да слизам и да се връщам до рецепцията, защото картата не отваря вратата.
За капак - детски кът.... много нагли аниматорки. Попитах изрично да оставя ли телефонен номер, за да ми се обадят да си прибера детето когато иска да си ходи. Категорично отказа, каза къде сте ( трябва да и давам отчет къде съм? ) , ще го доведа.. при което е оставила сина ми да си дойде сам до ресторанта, детето не успяло да намери ресторанта и отишал на рецепция да пита, оставен сам да обикаля из хотела. Вдигнах им тон на рецепцията, че това е безотговорно и опасно и ако ей сега отида и я питам въпросната аниматорка къде ми е детето, направо ще стане голям скандал... защото ми е обещала да го доведе щом не взема телефон. Идеше ми да отида и да я питам... за да я видя тогава ...
В повече ми дойде, след цялото това прехвалване на този хотел. Смятам, че във Велинград има къде къде по хубави хотели...

Общи условия

Активация на акаунт