Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 666
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Завръщам се от Арте... с много смесени чувства съм. Знам едно със сигурност - няма да го посетя повече.
Претъпкано дори в делнични дни, в ресторанта няма въздух буквално, много задушно. Храната изобщо не ми хареса, голямо разнообразие - ниско качество, безвкусно. Спа зоната, остави пренаселеното, но се хлъзга адски много. Хареса ми само, че водата беше топла във всички басейни.
Стаята ме изуми, тази дървения тип соц, тъмно сиви тавани, тясно, и много горещо, колкото и да намаля градусите няма въздух. Бяхме настанени  на 1ви етаж, гледката ми беше покрива на ресторанта и беше мрачно. Налагаше се по три пъти да слизам и да се връщам до рецепцията, защото картата не отваря вратата.
За капак - детски кът.... много нагли аниматорки. Попитах изрично да оставя ли телефонен номер, за да ми се обадят да си прибера детето когато иска да си ходи. Категорично отказа, каза къде сте ( трябва да и давам отчет къде съм? ) , ще го доведа.. при което е оставила сина ми да си дойде сам до ресторанта, детето не успяло да намери ресторанта и отишал на рецепция да пита, оставен сам да обикаля из хотела. Вдигнах им тон на рецепцията, че това е безотговорно и опасно и ако ей сега отида и я питам въпросната аниматорка къде ми е детето, направо ще стане голям скандал... защото ми е обещала да го доведе щом не взема телефон. Идеше ми да отида и да я питам... за да я видя тогава ...
В повече ми дойде, след цялото това прехвалване на този хотел. Смятам, че във Велинград има къде къде по хубави хотели...
Последно сме ходили преди две години в този хотел и тогава много ми хареса.
Стаята беше с гледка към гората, топла наистина много ( а аз съм зиморничава, та много ми допадна това), вътре беше много уютно с това дърво и леглото беше адски удобно. А  и храната беше много вкусна.
След две седмици ще сме там и ще видим как ще са нещата към днешна дата.
Уж взехме точно делнични дни, за да няма много навалица..
Мислех си, че при тези високи цени няма да е кой знае колко претъпкано.
Ние главно отиваме за басейните и природата около Велинград.
Сега сме резервирали стаи с панорамна гледка каквото и да означава това.

Разглеждах и този Санте, ама не ми харесва, не изглежда кой знае какво....Общо взеето и те копират от Арте, както и актуалния Чукара в Трявна, от който останахме адссски разочаровани.

# 196
Хайде, да хвърля един плюс на Санте пред Арте - фитнес залата Grinning
А ла карт ресторанта, сладкарницата също.

# 197
И аз все ходя в Арте делници, но пак е пълно. Може би хората избират по-евтините дни за настаняване или пък всички се надяват, че ще има по-малка посещаемост тогава.
Аз съм безкрайно разочарована от организацията и реакциите на мениджмънта на  Санте, така че за мен Арте и класи над него.

# 198
Предложете хотел с топъл и чист вътрешен басейн и прилично спа. Иска ми се да се вместим в 200 лв на нощ за двама възрастни, едно дете и един младеж на 14.
.  Препоръчвам Елбрус. Миналата седмица бяхме там за 200 лв на вечер за двама възрастни със закуска, обяд и вечеря. През седмицата има оркестър в ресторанта, много е топло, басейните се изпразват всяка вечер и водата е направо гореща. Базата е малко занемарена, но се преживява.

# 199
  • Пловдив
Както обещах пиша от хотел Инфинити.
На пръв поглед хотела е добър.
Персонала любезен.
Стаята ни е добра като размери,чисто и топло.
Басейна е с много различни дюзи ,което много ни хареса ,но пълно с деца които крещят .
Водата  е топла .Има джакузи с хладка вода ,интересно ми се видя.
Има басейн с хладка вода в който можеш да си правиш дължини .
Отвън също има топъл басейн.
Спа-то още не сме го пробвали.
По -късно ще споделя и за храната.
Храната е много вкусна !

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 10:56 от jb66

# 200
Хотел Велина, тези дни.
Скрит текст:

# 201
  • Пловдив
Странно е това откриване. Никъде не намирам как да резервирам, примерно. Сайтът е стария, фейса също, никъде не присъстват с новата визия и концепция. Всъщност хич не ми се иска да отида там. Предпочитам старите спомени пред новите разочарования. Сега като се напълни хотелът и няма да има как да поемеш въздух. То всичко е застроено......

# 202
Странно е това откриване. Никъде не намирам как да резервирам, примерно. Сайтът е стария, фейса също, никъде не присъстват с новата визия и концепция.
Така е. И аз проверих вчера тук-там и няма никаква информация. Персоналът(предимно рускоговорещ), който срещнахме докато се разхождахме не беше особено дружелюбен. Даже хич. Нормално, предвид, че все пак не е завършено.
Не ми се вярва да отворят за гости на 3.03.

Аз също нямам желание да почивам там, но със сигурност ще отидем за поне една нощувка. Да усетим атмосферата и да видим дали е останало и нещо друго отпреди, освен чешмичката.
Но няма да е скоро, иде пролет и погледът ми вече е насочен към гръцко.

# 203
Пиша от Арте.
Всичко чудесно като изключим:

1. Много деца в басейна, оставени без надзор, които скачат и се плискат много и пречат на всички останали.
Викането, крякането и грозните думи са изключително голяма част от техните ,,разговори” ;

2. Адски топло в стаята, дори и с изключен климатик.

3. Малък гардероб за толкова голяма стая:

4. Басейнът е много малък за толкова много хора.
Абсурдно е и просто няма никакво място. Адски хлъзгаво и опасно.

5. Храната в ресторанта е страхотна, много богат избор, но отново- задушно, топло и търчащи деца покрай масите.
Постоянно някои родители ги надвикват и гонят.

Засега е това…
Хотелът е пълен и няма нито една стая свободна.
Явно дори и при тези цени посещаемостта е на лице.

Това е засега остават още няколко дни да видим дали ще си затвърдим горепосоченото.

Интересувам се някой знае ли кога в неделя е пазара за фермерски продукти и до колко часът работи?

Искам да се разходим и до Батак, приемам и други предложения.

# 204
Като тръгнеш за Батак мини през Дорково. Музея на мамута. Чигов чарк и той ти е напът.

# 205
Пиша от Арте.
Всичко чудесно като изключим:

1. Много деца в басейна, оставени без надзор, които скачат и се плискат много и пречат на всички останали.
Викането, крякането и грозните думи са изключително голяма част от техните ,,разговори” ;

2. Адски топло в стаята, дори и с изключен климатик.

3. Малък гардероб за толкова голяма стая:

4. Басейнът е много малък за толкова много хора.
Абсурдно е и просто няма никакво място. Адски хлъзгаво и опасно.

5. Храната в ресторанта е страхотна, много богат избор, но отново- задушно, топло и търчащи деца покрай масите.
Постоянно някои родители ги надвикват и гонят.

Засега е това…
Хотелът е пълен и няма нито една стая свободна.
Явно дори и при тези цени посещаемостта е на лице.

Това е засега остават още няколко дни да видим дали ще си затвърдим горепосоченото.

Интересувам се някой знае ли кога в неделя е пазара за фермерски продукти и до колко часът работи?

Искам да се разходим и до Батак, приемам и други предложения.
Снощи си мислех,че след като през септември ми се случи абсолютно същото,което си описала - повече не съм стъпила. И се надявах Санте да е поел някаква част от тази група хора,но уви. Сега започвам да се надявам народът да се пренасочи към Велина. Защото на мен ми харесва Арте,но не и това,че работи на 140% капацитет.

# 206
Другия път може би ще отидем в Санте, да сравним….
Макар че от снимките не ми харесва много, особено стаите с тези грозни черни ,,мраморни масички.

Днес поне беше приятно с родопските песни по случай вчерашния празник.
Скрит текст:

Забравих и още нещо неприятно….
Електронните цигари по време на хранене.
Потресена съм как жени и мъже смучат тези цигари докато чакат на опашка да си сложат храна в чиниите или докато се хранят.
Абсолютно недопустимо и много противно за 5 звезден хотел .
Но явно политиката на хотела няма против това.

# 207
E значи свинщината придобива нови измерения! До септември миналата година със сигурност не бях виждала подобно нещо с тия  димящи флумастери за уста!

# 208
  • Пловдив
Все пак да споделите и всичко чудесното. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано си останат в Арте. Велина е достатъчно съсипана, че и гостите съвсем да скапят пейзажа.......

# 209
Явно минусите на Арте и Санте не са от значение, щом всеки ги преглъща и са пълни. Аз не бих дала една камара пари и да ме натоварва нещо.

Общи условия

Активация на акаунт