Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 642
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
При условие, че нищо не е останало от Велина, няма как да разберете как хора, които са почивали там в продължение на 25 години намират за абсурден сегашния вид на хотела съчетано с концепцията за приемственост и традиция. Нищо различно не предлагате с унищожените тревни площи и поредния нагъчкан хотел. Няма как да знаете, за възрастна двойка, чийто съпруг прочете внимателно и старателно вестника на съпругата си. Да, говоря за времената, когато в хотела имаше магазинче с вестници. Няма как да знаете, че персоналът на рецепция познаваше гостите си. Запазваха ми винаги една и съща стая, ако има възможност, само като чуят името ми. Как? Как смятате да постигнете тази приемственост, дух, атмосфера. Велина беше класа, стара, овехтяла според някои, но класа. Сега е поредния безличен, по ветковски аранжиран хотел. Тези хора никога няма да се върнат там. Променете си рекламата за традициите и бла-бла....Духът на Велина е убит окончателно и безвъзвратно. За редовните гости на хотела, Велина не беше само хотел. Това с Кашмир няма как да стане. При мен, специално, усещането е голяма тъга и необратима загуба.

# 286

Нали знаете, че в България цени се обявяват в лева? И нали знаете, че нарушавате закона за туризма с това?

Да бяхте оставили поне името. Носи традицията и приемственост. Този козел е много комичен.

# 287
И на мен ми стана интересно това за “киселото грозде” и тъкмо щях да помоля дамата да изпрати нещо черно на бяло?! Много приятно изненадана съм от присъствието на Ана Божкова в темата. Важно е за обратната връзка!
Та по темата за Кашмир!…най-после adults only! Като майка на две деца съвсем отговорно казвам, че adults only e must have
Концепцията на Кашмир е съвсем различна. Както и при Велина, акцентът предполагам ще е на Басейните и МЯСТОТО! А не на интериора на стаите! Приятна почивка на всички, които предполагам сами си избират мястото за почивка..

# 288
  • Great Britain
Кога отваря Kashmir wellness and spa?

# 289
За лятото се колебая между Санте и Макси. На първо четене Макси е на по-добро място, но пък Санте е нов. Кой от двата ще ми препоръчате с хубав външен басейн?

# 290
На 06.04. доколкото разбрах.

# 291
За лятото се колебая между Санте и Макси. На първо четене Макси е на по-добро място, но пък Санте е нов. Кой от двата ще ми препоръчате с хубав външен басейн?
Естествено че Макси.

# 292
И аз бих избрала Макси. Санте е на прашното шосе, не е за тези звезди според мен.

# 293
Благодаря много за отзивите. И на мен Макси ми харесва като място повече от Санте, но във втория не съм била и реших да попитам.

# 294
На мен ми липсваше вана в банята в Санте...

# 295
  • Great Britain
На 06.04. доколкото разбрах.
Благодаря!

# 296
Питане към почивалите в Инфинити. В хотелските стаи има ли вана. Изхранването на блок -маса ли е? Как смятате, заслужени ли са петте му звезди?

# 297
Хей хей, четох темата, но още съм в дилема между Макси и Роял? Дали ще може да ме насочите, който е бил и в двата. Много исках да отида в Арте или Инфинити, но покрай празниците нямаше места още преди месец ☹

# 298
  • Хасково
Питане към почивалите в Инфинити. В хотелските стаи има ли вана. Изхранването на блок -маса ли е? Как смятате, заслужени ли са петте му звезди?
Има вана в делукс стаите, предполагам и в другите. Закуската е на блок маса, ако си доплатите за вечеря също има тази опция. Критериите за звездите са субективни. Аз лично съм много доволна от спато, басейните и стаите, храната е посредствена, но персоналът и детският кът са под всякаква критика.

# 299
  • Бургас
Има стаи и без вани, предпочитаме такава и получихме с душ кабина.
Попитайте на рацепция.

Общи условия

Активация на акаунт