Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 570
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
За вегетарианците само пица ли се полага? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 346
  • Пловдив
Някой се е пошегувал. Това не е сериозно.....Или поне се надявам да не е сериозно. То е по-зле от толкова критикуваното меню на Велина.

# 347
Ще прикача и коментарът:

# 348
  • There I was on a July morning
За вегетарианците само пица ли се полага? Stuck Out Tongue Winking Eye
Не само, осигуряват и масло Президент.Stuck Out Tongue

Не че не може да се подбере нещо между 4 ястия, но при тази цена на пакетите, би трябвало да предлагат по-голямо разнообразие, мисля аз.
Заинтригува ме хотелът с концепцията си adults only, както и с тези горски изворчета, каквото и да представляват те, но с цените си ме изгубиха. Не бих дала почти една минимална работна заплата на ден за 3-членно семейство.

# 349
  • Пловдив
Въх! Коя група е това? И защо ципура, като има развъдник на пъстърва. Но това с пицата......мне, за 5 звезди, категорично НЕ. В разни кулинарни формати, аматьори се справят по-добре. Домат с люспата, замразен хляб, само опечен, тази царевица.....то верно, при толкова кози.....фураж.....Можеше да се постараят поне с хляба. Абсолютно задължително е ръчно приготвен хляб за подобни претенции. Мда, несериозно е. Фал старт.

# 350
"С деца на море и планина"...хахах точно преди малко видях публикацията, то звънци, то хлопки...

# 351
Точно това е групата.
“С деца на море & планина”.

# 352
Странно че е в тази група, там деца нали не са позволени.....Иначе на мен сниманите порции са ми зле презентирани и някак недовършени, не са ми апетитни. Даже си помислих, че някой е хапнал и тогава са снимали. Така или иначе постна пица за вечеря в хотел с такива претенции за мен е недопустимо. Подчертавам - за мен, че да не ме нападнат сега че не разбирам от кулинария.

# 353
Риба с печена царевица - такова недоразумение не бих яла, независимо от цената!

# 354
На Велина точно това му беше хубавото - че дори препълнен на макс изглеждаше пред фалит. Изглеждаше, но толкова му бе капацитета - голяма площ за малко хора.
Точно това е нещото, което привличаше. И което би ме накарало да го посещавам отново, независимо от цената. Защото търся ненабиващ се в очите лукс и малко обкръжаващи.
В момента е модерен нов хотел, с тенденция за претрупване - с хора и дизайнерски натрупвания, такъв какъвто можеш да видиш навсякъде.
Дори и в чужбина, дори и на по-ниска цена, дори в по-уредени градове.
А Велинград извън хотела е село, небудещо желание за разходки повече от 1 път.

# 355
  • Хасково
Meri_123, не мисля, че с обсъждането тук се прави реклама на хотела. Честно казано, не знам, защо е нужно да се появяват нови потребители на последните две три страници, които да ни го хвалят, тъй като таргетната  група клиенти на Кашмир изобщо не си я представям да чете коментари в бг-мама..
За мен този хотел е за новото поколение българи, което ще отиде там само, за да си снима чинията за инстраграм и тик ток.
На мен не ми е кисело гроздето, имам възможност, но предпочитам да запазя хубавите си спомени с детската площадка в гората, чешмичката до кафето на външния басейн и мириса на гора.
Иначе все си мислех, че мутробарокът на Макси и кошерите и зеленият мъх на Арте са топ кичът на хотелите, но евала,тук са успели да надминат всичко видяно. Е все пак сме в България и съм сигурна, че тази година те ще оберат наградите за Спа хотел на годината.
P.S.Само на мен ли с тези кози ми е страшно? Особено емблемата им..

# 356
Кози в коридора, кози над спалнята... Някакъв култ към козите се наблюдава. Накъдето и да се обърнеш - кози. Като в секта. Joy Joy

# 357
По рекламната кампания на един хотел мога да позная сегмента, в който се е позиционирал и целевата група бъдеща клиентела.

Кашмир е за онази част от почиващите в СПА хотелите ни, които най ме напрягат и отблъскват все повече от БГ хотелите. Платени "в натура" инстаграм постове на професионални "светски" PR, инстаграмки и блогърки.
Това е сегмент, който отблъсква много други сегменти. Далеч по-платежоспособни, но не толкова шумни и публични. Wink

# 358
  • Пловдив
Да, Кашмир е имиджов хотел. Да се похвалим, че сме били там. Тази концепция ще работи в началото и когато всички се наснимат за инстаграм и прочие, ще преместят снимките другаде.  Защо никой не осъзна, че лукса на това място е уникалното му местоположение. Природата вече е лукса на туризма в България при толкова бетон на плажа и бетон в гората......

# 359
  • Сф
Кози в коридора, кози над спалнята... Някакъв култ към козите се наблюдава. Накъдето и да се обърнеш - кози. Като в секта. Joy Joy
Бе лошо няма. Но каква е концепцията на козата? Собственика е бил козар? Жена му се облича в кашмир? Какво?  Очаквах най- малкото кашерна храна, а то буламач. 😂
И на мен ми е много смешно.
Дейзъл бре 😂, кой ще се хвали ,че е бил в Кашмир Велинград точно? Че те и ромите вече с Дубай се хвалят!

Общи условия

Активация на акаунт