Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 579
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Да, така е. И ние ходим там, заради компанията с която се събираме. Според мен трябва да има и избор дали искаш закуска или закуска+вечеря, защото това с вечерята е доста ограничаващо.

# 496
В Аура храната е с имитиращи продукти. Хотелът е 3 звезди, ресторанта е 2 звезди - такова нещо на друго място не съм видяла. Храната за мен е безвкусна, има и свинско и риба и зеленчуци, но приготвени безвкусно. Певецът в събота и неделя ми идва в повече - хубаво е на няколко години да го сменят...
Храната в Санте е най-хубавата, качествена и красиво поднесена  от хотелите, които съм посещавала във Велинград. Спа зоната е голяма и има различни басейни и сауни.
Няма как да сравняваме хотели с толкова различен клас.
Въпроса беше за Аура.
И аз съм писала по- назад за салатите с имитиращи продукти,но за съжаление съм го срещала и в други хотели .
Но заради топлите и хубави басейни ,и приемливата цена го посещаваме.
Ами отговарите със сравнения със Санте тръгнаха от това, че въпросите първоначално по погрешка на форумката бяха за Арте.

# 497
Значи към момента Аура си е " Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия". Спомням си как преди 10тина год бе топ хотел - може би защото нямаше други...Бе по добър от Елбрус с който са на един собственик.Ама дамата мениджърка на Елбрус с бясна скорост го изпревари Аура

# 498
Е, да, Дарина е фурия!И боклук е изхвърляла, и чаршаф е сменяла, а лично да сервира и е запазена марка Wink
Веднъж бяхме в Аура, да басейните и топилата са разкош, но рецепция и тогавашна управителка ни отблъснаха...

# 499
На мен Аура не ми харесва и защото има малки стаи, а апартаментите  се предлагат само на трима настанени, тоест ние не можем да наемем такова помещение. Тоест можем, ама да платим закуската и вечерята на още един човек. И това със задължителната храна в хотела също ме дразни. Преди сме посещавали хотела и беше добре, но бяхме в голям апартамент, сега не ми харесва новата им  политика.

# 500
  • Берлин
Много благодаря на всички. Ориентирах се горе-долу,ще помисля за тоалет за самото кръщене и за ресторанта явно е все тая. А Велинград още ли е такова затрито посткомунистическо градче? Последно преди десетина години съм ходила и не повторих.

# 501
А Велинград още ли е такова затрито посткомунистическо градче?
Да 😄

# 502
  • Great Britain
Много благодаря на всички. Ориентирах се горе-долу,ще помисля за тоалет за самото кръщене и за ресторанта явно е все тая. А Велинград още ли е такова затрито посткомунистическо градче? Последно преди десетина години съм ходила и не повторих.
Такова е, да. За съжаление.

# 503
Е, да, Дарина е фурия!И боклук е изхвърляла, и чаршаф е сменяла, а лично да сервира и е запазена марка Wink
Веднъж бяхме в Аура, да басейните и топилата са разкош, но рецепция и тогавашна управителка ни отблъснаха...
Темата е за хотели, но понеже стана въпрос за Дарина, не мога да не кажа, че това е най-добрия мениджър на хотел, който съм виждала. Адекватна, бърза в решенията и е навсякъде. Владее положението и служителите. Имало е случаи, при които са ми приличали на корпус за бързо реагиране. Елбрус не е луксозен и "лъскав" хотел, но аз го посещавам  от шест години, по няколко пъти в годината, точно заради тези хора и не смятам да го сменям. Добрият мениджмънт може да направи уютно и желано всяко място.

# 504
Ние сега пътуваме за Велинград,запазихме в Двореца през сайта им,дано вс е наред обикновено се обаждам по тел.😇

# 505
  • There I was on a July morning
Моето мнение за мениджърката на Елбрус изобщо не е положително.
Имала съм следната ситуация. Резервирам през Букинг в петък за 1 или 2 нощувки /не помня вече/- за събота и неделя и като отиваме на място с потвърдена и разпечетана резервация, се оказва, че няма свободни места Frowning1  Започнаха някакви оправдания и обяснения, не ми се говори. Освен това, твърдеше, че събота и неделя не допускат външни посетители на басейните и в СПА-то, а бях свидетелка на обратното.

# 506
Малко инфо за Двореца.
Нямаме тераса,над нас има деца предполагам чуват се като коне 🤯ще ни падне тавана,запазих от сайта им писах,че искам кошара,нямаше ест.,веднага поисках вече сигурно час ня-ма кошара 🙈

Има доста деца от бебета до по-големи,да имате в предвид който иска повече тишина и без детски викове и плач 😁
Основно седя в детския басейн навън защото малката е на три и дори я посрещам долу като се пусне на водната пързалка.
Мм не беше впечатлен от топилата,аз не съм влизала.
На вечеря питиетата се плащат.Сутрин кафе,сок от машините са  безплатни.
Хареса ми капучиното от машина.
Закуската повече ми хареса от вечерята снощи...
Сякаш за 5 звезди очаквах повече от към вечеря и десерти...
Обядваме навън.Моля кажете къде правят хубави пици😇(Вчера други гости споделиха,но забравихме името на заведението.😁)
На закуска е по-спокойно,а на вечеря снощи имаше резервирани маси и ни настаниха при друго семейство.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 16:04 от Mimi9999

# 507
Малко инфо за Двореца.
Нямаме тераса,над нас има деца предполагам чуват се като коне 🤯ще ни падне тавана,запазих от сайта им писах,че искам кошара,нямаше ест.,веднага поисках вече сигурно час ня-ма кошара 🙈

Има доста деца от бебета до по-големи,да имате в предвид който иска повече тишина и без детски викове и плач 😁
Основно седя в детския басейн навън защото малката е на три и дори я посрещам долу като се пусне на водната пързалка.
Мм не беше впечатлен от топилата,аз не съм влизала.
На вечеря питиетата се плащат.Сутрин кафе,сок от машините са  безплатни.
Хареса ми капучиното от машина.
Закуската повече ми хареса от вечерята снощи...
Сякаш за 5 звезди очаквах повече от към вечеря и десерти...
Обядваме навън.Моля кажете къде правят хубави пици😇(Вчера други гости споделиха,но забравихме името на заведението.😁)
На закуска е по-спокойно,а на вечеря снощи имаше резервирани маси и ни настаниха при друго семейство.
[/quote
За пиците- р-т Россия на центъра.

# 508
Mimi9999, за обяд ти препоръчвам и Cafe & Pizza Fashion. Храната е вкусна и имат страхотен детски кът с момичета, които ги гледат. Винаги, когато ходим във Велинград водим дъщеря ни там. Много й харесва.

# 509
Питиетата/водата, каквото и да е/ на вечеря винаги се заплаща.

А това с тропането ... навсякъде може да се случи. Веднъж в Роял спа, младежът ни доста мрънкаше от трополене горе - все едно коне имаше. Joy Стана така, че случайно разбрахме кой точно тропа ... беше момиченце по-малко от него, но много едро. Та нашия, като разбра, чак взе съжаление да изпитва към детето, че толкова е пълничко. Случки всякакви. Grinning Най-вероятно и ние самите сме тропали на хората отдолу. Най-малкото, като не съм свикнала с мебелите, често ми се случва да ритна леглото или нещо друго.

Иначе, не сме били в Двореца.

Общи условия

Активация на акаунт