Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 570
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив

Ето това не показват от Кашмир. Не запазвайте Делукс стая в старото крило, защото са на първия етаж и на практика гледката е покривът на СПА- то. Втори и трети етаж са апартаменти. Не ми хареса хотелът. Само басейнът, защото беше празен и нямаше хора. Разговарям на рецепция и служителката говори с мен зад компютъра. Седнала! Няма начин да им дам пари. Само познатия боров въздух напомня Велина. На практика усещането за простор и природа, лично за мен, там вече липсва. Не е за тези пари след като го видях.

# 511
И ползват базата с данни на старите клиенти, защото ми се обадиха с оферта да ги посетим. Не знам дали да се престрашим с тези кози?!

# 512
И ползват базата с данни на старите клиенти, защото ми се обадиха с оферта да ги посетим. Не знам дали да се престрашим с тези кози?!
Или базата данни на Арте, ако сте били гости.. честно/ обективно мнение. Аз живея във Велинград и през лятото ходех на плаж във Велина, там ми беше е сватбата, и имам сантимент към мястото. С огромно желание посетих Кашмир и мога да кажа само, че са съсипали хотела, просто това пространство и въздух ги няма.. да ново е, хубаво, но е различно, много сиво, много затворено, цялата алея около басейна е присвоена към ресторанта. Нямаше къде да пием кафе навън, просто има 2 маси на сянка. Според мен това е хотел за зимата, за лятото вече не е ОК.
От видяното / спа и стаи/ СПА-то наистина е много- много добро. То ми хареса най- много от целия хотел
Храна, обслужване, ресторанти не мога да коментирам.
P.S. Просто мнение от това, което съм видяла сега и сравнение с преди за хората, които още се чудят дали да посетят.

# 513
  • Хасково

Ето това не показват от Кашмир. Не запазвайте Делукс стая в старото крило, защото са на първия етаж и на практика гледката е покривът на СПА- то. Втори и трети етаж са апартаменти. Не ми хареса хотелът. Само басейнът, защото беше празен и нямаше хора. Разговарям на рецепция и служителката говори с мен зад компютъра. Седнала! Няма начин да им дам пари. Само познатия боров въздух напомня Велина. На практика усещането за простор и природа, лично за мен, там вече липсва. Не е за тези пари след като го видях.
Сградата на снимката ми напомни на блоковете в студентски град София. Толкова е грозно. Жалко

# 514
Просто са се изакали върху хубавия хотел.
Направо лошо ми стана като гледам какво са създали върху прекрасната полянка пред стаите.

# 515
  • Пловдив
Много точно казано, няма въздух. Усвоено е пространството около чешмичката, ресторантът започва от басейна, има някаква тераса навън.....А можеха просто да постоят още едно крило, да разположат там СПА-то и нищо да не пипат по старата сграда. Ама пуста лакомия, тази грозотия да стои празна. На снимки изглежда по-добре, на живо ме задушава.

# 516
И на снимки не изглежда добре.
Да вземеш един хотел, който предлагаше простор и неповторимо спокойствие и да го направиш на хотел като всички из страната...
Ама много хубаво спа направили. И какво? Това ли му беше проблема?! До ромската махала са, претъпкали са с бетон и хора, махнали са масичките на въздух, нищо различно вече не предлагат.
На Велина не и липсваха софимарински забавления, напротив, точно липсата на подобни удоволствия я правеше различна.
Докато натъжена пиша поста си на мъжа ми му звъннаха от хотела, отстъпка му правят, че сме били обични клиенти на стария хотел...

# 517

Докато натъжена пиша поста си на мъжа ми му звъннаха от хотела, отстъпка му правят, че сме били обични клиенти на стария хотел...
Има да мечтаят те за обичните клиенти на стария хотел. В сегашния му вид е таргетирана съвсем друга група клиенти. Такива, които не излизат на разходка из гората и не им пука за полянките, важното е да има минерална вода, масажи и кльопачка и цената да е като в Малдивите, че как иначе ще е престижно да показват козите в Инстаграм....А, закопали са се допълнително и с концепцията adult only. Лично мнение разбира се.

# 518

Сградата на снимката ми напомни на блоковете в студентски град София. Толкова е грозно. Жалко
а на мен ми напомня Тракийска резиденция Старосел. Точно такава беше гледката от първия етаж, към покрива на СПА-то. И там го бяха ударили на ловна декорация. Неуютно. Исках да купя вино от това, което се предлага в ресторанта, не можело. Е, дотам бях.

# 519
То голяма фантазия на архитектите е била, да бетонираш полянката и  пътеките около външния басейн и да нагъчкаш още един хотел в новото крило над ресторанта. Навремето нарочно се е строяло така, че ресторантът да няма близка връзка със стаите и така да не се пречи на почиващите, ама сега кой ти гледа....

# 520
Моля за актуално мнение за хотел Двореца Велинград. Благодаря!

# 521
На предната стр съм писала ако нещо повече ви интересува,пишете ми🙂

# 522
Здравейте!
Търся хотел, който да предлага забавления за по-големи деца. Нещо от рода на боулинг. Видях,че в Гранд Хотел Велинград има боулинг, но по спомен отзивите за там са лоши (поправете ме,ако греша). Предлагам,че може и външни посетители да си пратят и да ползват тази услуга.
Ще бъда благодарна и за други препоръки.

# 523
Моля за актуално мнение за хотел Двореца Велинград. Благодаря!
Подходящо е за деца, има вътрешен детски кът с аниматор и играчки, както и външен детски кът, на сянка. Има също малка детска площадка с люлка и пълзалка, както и приличен батут. Детския басейн е с малка пързалка, основния е с голяма. Водата е топла, 32 градуса, в детския повече.
В спа центъра масажистките са много добри, особено Маруся. Има тангенторна вана.
Петък и събота вечер е хубаво да си направиш резервация на маса на терасата.
Повечето стаи са без балкон.
Има нужда от обновяване, за 20 години тенденциите в интериор се променят, липсата на тераси е (за някои гости) минус, вътрешния басейн е малък.
За мен плюсовете надделяват и хотела ми е любимо място, но е въпрос на вкус естествено.

# 524
Да споделя нашия опит в Бор.Басейните бяха чисти,апартамента също.Обслужване и храна-много далеч от 4 звезди.

Общи условия

Активация на акаунт