Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 433
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Да попитам дали ви се е случвало да изпращате Еконт за покупка от магазин на Икеа в БГ и продуктът да го няма в наличност ?
Използвала съм два пъти услугата на Еконт ,но артикулът, който искам е само във Варна и в сайта пише ,че има само  4 бр. ,та  ми е малко съмнително с такава малка наличност дали няма да ударя на камък .
 Много ме е яд ,че няма  телефонен номер в конкретния магазин ,за да се провери .

# 196
На мен. Също във Варна.

# 197
Един такъв шкаф колко чифта обувки събира?
В едно чекмедже с лекота се събират два чифта обувки за възрастни. Ако са детски, както и ако са по-тънки като кецове, ниски сандали, чехли може и повече.

# 198
  • Пловдив
На мен. Също във Варна.

В този случай от Еконт взеха ли някаква такса ?

# 199
  • Варна
Долу горе след колко време отговарят на запитване за рекламация?

# 200
Казаха,че 30дена им е крайния срок,но при мен минаха и действие 0.

# 201
На мен. Също във Варна.

В този случай от Еконт взеха ли някаква такса ?

Не, но имаше доста разправии между двата офиса.  Според мен до късмет е.

# 202
Бях питала еконт в случай, че артикула е изчерпан, отговориха ми, че се заплаща разкарването на куриера им.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 20:50 от dani-ela-80

# 203
  • София
Здравеейте, купих си библиотека Billy/oxberg но не съм доволна. Не съм сглобила вратичките а само основите но не птива в помещението и е трудно закрепването.
Поръчала съм онлайн.
Според вас мога ли да я върна?

# 204
Към гардероб Brimnes предлагат ли се допълнителни рафтове, или има на друга серия, които пасват. Трябва ми широка дъска за долната част на двойната част на гардероба.

https://www.ikea.bg/products/wardrobes/freestanding-wardrobes/br … rikrilen/40407922

# 205
Здравеейте, купих си библиотека Billy/oxberg но не съм доволна. Не съм сглобила вратичките а само основите но не птива в помещението и е трудно закрепването.
Поръчала съм онлайн.
Според вас мога ли да я върна?

Виж в общите условия. Беше описано....нещо май ваучер даваха в този случай, но да не те объркам най-добре прочети сама.

# 206
  • Варна
Казаха,че 30дена им е крайния срок,но при мен минаха и действие 0.
30 дни за да ми кажат ще ми уважат ли рекламацията или не??

# 207
Да, това им е срокът. Аз в момента също чакам от умрял писмо за прословутия скъсан кашон Laughing
(Не мислете, че не ви разбирам, за нещо по-сериозно, като мебел или цяла кухня, никак нямаше да ми е до шеги.)

# 208
  • Варна
Ох защо са толкова зле...нямат ли някакъв международен стандарт? Онзи ден ходих за смесител във варненската Икеа, хванах на къс пас някъв мухльо и го питам кой става за еди коя си мивка и той ми посочи два. Викам добре, момент да ги погледна още веднъж и да избера и той замина. След 1 минута ме вижда как вървя към него да му кажа кой ще поръчам и си би камшика и отиде в ъгъла да си лафи с охранителката. Сигурно 10 минути всячески се опитвах да му привлека вниманието докато си прекъсне лафчето и ми поръча смесителя. Адски олигофрени.

# 209
И в софийската Икеа не е по-добре положението с организацията. Wink След потрошените нерви и жалбата до КЗП с онлайн поръчката реших, че все пак ще дам още един шанс на покупките при тях, но само на място - за да няма изненади. Харесахме табуретка, издирихме човека, който отговаря за тези стоки, който се намира в съседна секция ('щото защо да има човек на тази секция, хайде капризи сега) и служителят ни каза, че табуретките ги имат. Слизаме долу - няма. Не че са малко, ами директно липсват в този цвят.
Питаме служителите долу, къде са изчезнали табуретките, които от горе ни казаха, че ги има и те отговарят с въпрос 'Ама на Вас кой Ви каза, че ги има?' Е, кой, кой - Добрата Фея ни каза, братче. Както и да е, все пак взехме в друг цвят, но общо взето оранизацията е пълна дупка дори на място.

Общи условия

Активация на акаунт