Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 315
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
https://youtu.be/u1jjfWS8s9E

Тук на 8.04 минута се виждат...

# 406
  • ENGLAND
Мира, те си вървяха с плота ли или шкафчето. Това са тези силиконови кръгчета, които ги дават да се слагат на вратите на гардеробите и други шкафове за да не се тряскат вратите. Ако ги няма в комплекта отиваш в Икея и искаш да ти дадат. Поне при нас на къстомер сървис има различни малки части и ако не ти достигат или си ги загубил ти дават безплатно.

# 407
  • Варна
При тази комбинация плота закрепя ли се към контейнера някак?
https://www.ikea.bg/products/desks/desk-table-tops-legs/desk-com … 20x60-sm/09416962

Контейнерите не са разпробити отгоре.
Отдолу са подготвени за колелца евентуално.
Аз си правих работно местенце за мен, сложих си колелца за да мога да местя по-лесно и почиствам. И за да е по-високо защото и аз не съм малка.Simple Smile Плота обаче си го захванах с по два винта, за да е стабилно.
Много им се радвах на многото чекмедженца докато набързо не стана ясно, че пак няма място за всичките ми джунджурии.Simple Smile
Скрит текст:

# 408
  • Пловдив
Doret, благодаря Heart

Flash* плота икейски ли е?

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 07:42 от miraluba

# 409
  • Варна
miraluba, не, не е от Икея.
Кухненски плот е KAINDL К4447 дъб антик. Исках да е според мястото, 175 см. А и цветово ми допадна повече.

# 410
Септември месец купихме от тези контейнери Alex, плот и крака, точно като показаната комбинация от miraluba, само че друг цвят. Според това как ще се ползва контейнерът - като самостоятелен или в тази комбинация има две опции за сглобяване на горната и долната плоскост. Ако ще е част от комбинацията има разпробити отвори и на шкафа и на плота, за да се закрепят едно към друго. Това може би е нова опция, защото имаме такова бюро и от преди години и там няма възможност за закрепване.

# 411
Обадиха ми се за рекламацията, днес очаквам куриер да дойде да вземе дефектния сушилник, а кой знае кога ще получа заменения. Преди години си спомням замяната ставаше с едно идване на куриера.

# 412
Тези силиконови буфери са от твърд силикон, не знам колко сцепление ще правят. Според мен повече ще се хлъзга плота и ще "играе"...
Дълги години плот стоеше над контейнер от серията Стува, от другата страна бяха два крака Олав, и не мръдна изобщо. Поставих отдолу  - под плота и над контейнера, от тези подложки, подобни на тези за баня метровите, за сцепление, и си беше съвсем ок.

Дани, да, в едно посещение на куриер от спиди ставаше и при мен - например дойде да вземе счупените чинии и достави новите.
За чекмеджето обаче дойде да донесе новото чело, не взе старото защото бяха пропуснали да му го дадат като заявка. Него отделно идва после да го вземе...

Ще се наредят и при теб работите, спокойно. А може и да ти носят и новият, не се знае.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 10:56 от teta75

# 413
Тет, разменили са алгоритъма, звъннах на куриера, имал заявка за вземане само, не носи нищо. Че и не казва кога горе долу ще мине, дала съм служебен адрес, излизам в обедна и ми вика, ами ако не стане днес утре ще мина. Аз не стига, че чакам вече 40 дни да се разреши казуса и още да протакваме. В такива случаи дават ли ваучер компенсация.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 11:44 от dani-ela-80

# 414
  • Перник
Идвам да похваля Икеа - изненадаха ме с бърза доставка - поръчах разни джунджурии в петък следобед, доставиха ги вчера следобед (понеделник). Направо не можах да повярвам! А и ММ не беше вкъщи, добре, че куриерът (CVC) се каза смотан, та ММ успя да се прибере докато той се лута из квартала, навигиран по телефона от мен Joy

# 415
Тет, разменили са алгоритъма, звъннах на куриера, имал заявка за вземане само, не носи нищо. Че и не казва кога горе долу ще мине, дала съм служебен адрес, излизам в обедна и ми вика, ами ако нестане днес утре ще мина. Аз не стига, че чакам вече 40 дни да се разреши казуса и още да протакваме. В такива случаи дават ли ваучер конпенсация.

Не пречи да попиташ по имейл.
На мен дадоха, след като ескалирах случая до КЗП. Не знам има ли връзка, няма ли. За 50 лева беше, при следваща покупка.
Ако питаш, наблегни за сроковете по закон и за забавянето Wink

# 416
  • Пловдив
Дълги години плот стоеше над контейнер от серията Стува, от другата страна бяха два крака Олав, и не мръдна изобщо. Поставих отдолу  - под плота и над контейнера, от тези подложки, подобни на тези за баня метровите, за сцепление, и си беше съвсем ок.
Тете, моля те на случаен принцип да ми хванеш един резултат и да ми покажеш какво имаш предвид, че не се сещам?
В онази комбинация обмислям плота да е този https://www.ikea.bg/products/desks/desk-table-tops-legs/table-to … -za-masa/00465141 с тези крака https://www.ikea.bg/products/desks/desk-table-tops-legs/table-le … den-krak/80278273

# 417
Ей такова гумено https://www.100ki.bg/bg/product/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%81%D … D0%9F%D0%92%D0%A6
Сещаш се, има ги навсякъде, аз от лидл съм купувала на парче, но ги има и на метраж. Моето беше едно червено по-малко парче, не знам за съдове ли го водят, довечера ще го снимам...просто да направи сцепление го подложих.

То и двойнозалепващо тиксо да се лепне, няма ли да стане пак Thinking

А тапичките - вчера гледах на моя пакс, лепих такива да не се блъска вратата, твърди са на допир, не меки като гумички, все едно със силиконов пистолет като лепиш, и като изсъхне нали знаеш как се втвърдява и стои като пластмаса така...
Ако искаш да опиташ с такива, в строителните маркети ги има, водят се буферни силиконови капачета
https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0 … A&sclient=gws-wiz

# 418
Офф хора кръвното ми се вдигна днес. Не стига, че куриера не даде гаранция, че ще мине днес, ами когато дойде като видя, че не е опакован и искаше да си тръгне и да не вземе сушилника.
Пита ме къде му е кашона, в който е дошъл, той си е без опаковка сушилника с един лепнат етикет и беше захвърлен неопакован поне в хартия с другите артикули от поръчката ми, той затова се беше надкаскал целият. Плюс това минаха над 40 дни и кашона ли трябваше да пазя от цялата поръчка.
Не стига това ами в статуса на заявката по телефона му диктуваха да пише, че не ме е намерил на адреса след като се затюхках, че нямам кашон.
 Еее направо тогава избухнах. От икеа не ме предупредиха, че трябва да го опаковам, в кашон при това. Първия ми попаднал кашон пред очите, разръфан, който видях в офиса ми, го натиках в него и замина. Що нерви потроших с тия икейци, не купон, ами на Нареченските бани да ме изпратят да си успокоя нервите трябва.

# 419
Сега се сетих че и офис стол връщах Joy
Та тогава ме пита една по телефона в какво ще го опаковам, кашон ли да пишела, найлон ли за опаковка на заявката...нали предварително я пращат заявката. Аз тъкмо го тъпчех в един кашон, викам й кашон, кака, пиши....

Общи условия

Активация на акаунт