Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 49 510
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Детето да е опасно? Бих разбрала съораженията да не са подходящи, но опасно дете????

# 721
Точно - съоръженията не са подходящи за по-високи деца.

# 722
  • София
🤭То и аз така предположих

# 723
  • София
Много правилно и точно се изразих - съораженията вътре са такива, че предполагат катерене и скачане. Представете си сега дете 30 кг, да се стовари върху двегодишен дребосък - ясно е, че децата са жилави, но все пак.
Разбира се, всичко е с меки повърхности, има наблюдение от момичета от персонала, но все пак - вие пускахте ли си двегодишните хлапета на площадки, където се гонят и играят доста по-големите деца?
За да сме наясно - опасно дете не е насочено по никакъв начин към темперамента или отношението на по-големите към по-малките, проста физични закони. При сблъсък на две тела, това с по-голямата маса винаги има предимство Simple Smile

# 724
Не могат да преминат през определени отвори заради ВИСОЧИНАТА си.  Самите мебели, например масата и столчетата, са с височина подходяща за по-ниски деца, високите деца не могат да седят нормално на тях. Ей такива неща.

# 725
Сега отворих стара някаква информация за ресторанта и там изрично има и години. При ресгоранта имаше едно “кръгче” с играчки подобни на тези които са на няколко места в магазина- топче в лабиринт и подобни.Същото важеше и долу.Ръста се мереше на място на входа.

# 726
  • София
Не могат да преминат през определени отвори заради ВИСОЧИНАТА си.  Самите мебели, например масата и столчетата, са с височина подходяща за по-ниски деца, високите деца не могат да седят нормално на тях. Ей такива неща.
И това е вярно, например през тунелчето, което води "навън". Но, както казах, не това е единствената причина.
Все пак, най-важното е, че ще го отварят. Стискам палци за ресторанта, отдавна ми се яде сьомга с картофените медальони.

# 727
Ми според мен и ръста е дискриминационен, ама айде...
Дете 150см 30кг не е по-опасно от дете 140см 40кг.... а едното може да е кротко, другото буйно....примери много...но така или иначе вече не ме интересува, моите деца са големи за там, а като бяха малки само гледаха ТВ-то и не съм ги пускала кой знае колко често. Радвам се все пак, че започва да работи, че приличаше на магазин, който ще затваря врати вече.

# 728
Сьомгата отдавна се предлага с друга гарнитура в бистрото

# 729
  • София
Ми според мен и ръста е дискриминационен, ама айде...
Дете 150см 30кг не е по-опасно от дете 140см 40кг.... а едното може да е кротко, другото буйно....примери много...но така или иначе вече не ме интересува, моите деца са големи за там, а като бяха малки само гледаха ТВ-то и не съм ги пускала кой знае колко често. Радвам се все пак, че започва да работи, че приличаше на магазин, който ще затваря врати вече.
Така е... И все пак... Размерът има значение, колкото и да си говорим други неща, и не само там Wink
Колкото до сьомгата в бистрото, спрямо сьомгата в ресторанта - дори не искам да започвам да коментирам изживяването (продукта е ясен)

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 12:06 от XuHuHa

# 730
Е то не може да се сравни да кибичиш на един крак на мърляви “маси”  с това да си седнеш нормално.
Въпреки че в делничен ден от 10 до към 12-12,30 се беше превърнало в ресторанта на старчески дом с безплатно кафе и събиране на останки от чиниите..
Исках да кажа че тия медальони не ги предлагат като гарнитура сега.

# 731
  • София
Е то не може да се сравни да кибичиш на един крак на мърляви “маси”  с това да си седнеш нормално.
Въпреки че в делничен ден от 10 до към 12-12,30 се беше превърнало в ресторанта на старчески дом с безплатно кафе и събиране на останки от чиниите..
Исках да кажа че тия медальони не ги предлагат като гарнитура сега.
Да, изискват по сериозно съхранение, може би. Иначе, все още си ги има в магазинчето за шведска храна, взимам на малкия за вкъщи - но не е същото като да се приготви от професионално оборудване.
Може да пробвам в мултикукъра, дали ще стане. В печката не излизат същите.

# 732
Това е Бакабро, но не се предлага от няколко години вече. Имаме фотьойл разтегателен от серията. Широк  е доста и събира двама слаби, но ме дразни изсухлянето на възглавницата , все трябва да се повдига и на този диван седи леко напред като гледам.
Да, не се сетих как беше името.
Не е много подреден, извинявам се.
Все се каня да сложа някаква лента да не се изсухлят.
Ние харесваме диван тройка с две възглавници, не с три. И по-изчистена линия има. С три все някой пропада. Това е разликата с Екторп.

# 733
  • София
Здравейте! Някой ако ходи до магазините тези дни може ли да снима новите тъмни корпуси и тъмни врати на Пакс, за да видя какъв е цвета? Пише го сив, а четох мнения, че е кафеникаво сиво черен. Интересува ме има ли нещо общо със спалнята Малм черната.

# 734
Кои са тези врати, точно?

Общи условия

Активация на акаунт