Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 49 604
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Имате ли опит със серията Platsa?
Интересува ме какво е качеството

# 616
  • In transit
Добро е. Имам шкаф за обувки и гардероб в коридора. Вече 4-та година са перфектни. Само си вземете от пантите с плавно затваряне, че с другите е досадно блъскането.

# 617
Преди малко се върнахме от Икеа искахме да си поръчаме диван Екторп с лежанка - плащаш и чакаш три дни - идвал от втори склад точно в петък следобед. Може ли в понеделник да си го вземем - не , не може, не знам горят ли ги Simple Smile сега мъжът ми ще ходи в четвъртък да го плати за да е там неделя срещу понеделник. Понеделника ни е уговорен транспорта. Никаква мотивация за съдействие от женицата на диваните, отговаря едносрично с желание да и се разкараме. На останите постове почти не видяхме служители - какво става ?

# 618
Мен направо ме забравиха, след като казах, че не приемам аз да си монтирам нещо на кухня в гаранция, защото нямат монтаж в Пловдив….

# 619
  • София
ние купувахме диван като бяха пуснали 15 % ваучер за кресла и дивани.
чакахме доста време точно на диваните, нямаше служител.
мъжа ми се разходи в магазина да потърси, оказа се че една служителка е на диваните, на спалните и на още нещо.
след нас имаше поне 7-8 човека на опашка докато дойде.

та така е там.
ресторанта не работи, служители няма, каквото искаш да купиш също го няма.
но са направили каси на самообслужване.

# 620
Имате ли опит със серията Platsa?
Интересува ме какво е качеството

На сина ми съм му сглобила един гардероб от серията. На почти две години е. Не е мръднал, няма олющено, ама си е паянтов. Не съобразих да му сложа крачета и майсторът ме предупреди да не слагам тежки неща в долните шкафове, че ще започнат да стържат пода.

Върши работа, но качеството не е уау.

# 621
Вчера се сдобихме със столчетата с падаща облегалка Applaro. Жалко, че махат серията. Новите ги тествахме и първо, че не ми харесаха, второ седалката се виждаше как се гъне като седне ММ, а той не е с наднормено тегло...

Сега ще дебна възглавници да намалят или в Икеа или в Jysk.

За съжаление изтървах масите от тази серия миналата година, та ако мернете някъде втора употреба ще съм благодарна ако се сетите да споделите.

Линк към новите:
https://www.ikea.bg/products/garden-outdoor/outdoor-furniture-an … -sgavaem/50510301

# 622
  • софия
Ресторантът още ли не работи? Защо?
Тези работят като преди затваряне.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 10:10 от zvаnchе

# 623
  • In transit
Драго, и аз си чакам пейката от Applaro. Новата серия наистина е много паянтова. Седнах на пейката Nammaro в ИКЕА и гърба се огъна яко. Представям си, ако седнем двамата с мм.

# 624
ние купувахме диван като бяха пуснали 15 % ваучер за кресла и дивани.
чакахме доста време точно на диваните, нямаше служител.
мъжа ми се разходи в магазина да потърси, оказа се че една служителка е на диваните, на спалните и на още нещо.
след нас имаше поне 7-8 човека на опашка докато дойде.

та така е там.
ресторанта не работи, служители няма, каквото искаш да купиш също го няма.
но са направили каси на самообслужване.

Със сигурност продуктите на склад са кът, от така мечтания от нас Екторп с лежанка имало 2 бр. във външен склад (в Бургас предполагам тъй като ще пътува 3 дни). Отношението също е кът - след историята с диваните си взехме завеса с корниз, 30 мин чакахме някой да дойде да ни светне как да я подгънем лесно и бързо. След 30 мин дойде възрастна дама (помолихме неин колега да я повика), като разбра че няма да оставим завесата тя да я подгъне, направи коментар “купили скъпа завеса, не могат да отделят пари и ще я лепят” - еми мислих да я оставя ама се уплаших че ще ми я затрият и някъде на 15 мин чакане реших че ще си я правя сама. Та така… пълна излагация

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 10:43 от Novak76

# 625

И аз това не мога да си обясня. Вече не живеем в София и всички поръчки са ми онлайн, но преди ходехме редовно и със сигурност щях да се ядосвам много всеки път като го видя неработещ.

# 626
  • София
Ресторантът не работи, на  бъзите закуски(ход дозите и подобни) качеството е отврат, в целия магазин има една атмосфера на... Абе точно все едно ще го закриват...

# 627
Благодаря ви за споделеното
Ще отидем и да го видим на място как е

# 628
  • София
Касите на самообслужване всъщност помагат да се справят с по-малко персонал, който явно е кът.

# 629
Еми видяха че и с трици се ловят маймуни и нямат зор.
Алъш -вериша им върви и така, с много по малко хора. Все едно клиента дали е удовлетворен или не.

Общи условия

Активация на акаунт