Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 49 515
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Кои са тези врати, точно?
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/pax-frames/ … garderob/10509234 корпус PAX
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/hinged-door … nd-vrata/50510928 врата FORSAND

И двете пише, че са нови артикули не като старите, които изчезнаха.

# 736
Попитах, за да потърся в you tube ..но нищо не ми излиза.
Понякога там гледам, за да го видя "на живо"...но полуживо де Grinning

# 737
  • In transit
Идвам да ви питам, някой работил ли е с байца за дърво на Икеа?
https://www.ikea.bg/products/tools-fittings/oils-stains-product- … -otkrito/20333102

Реших да си освежа масата ASKHOLMEN, почистих я добре и нанесох, както пише на опаковката. Вътре байца е бял, като мляко. Някаква част попи в дървото, обаче, като изсъхна побеля и дървото леко. Пишеше, че бързо попива (така е) и, ако останело нещо да се забърше. Забърсах с чист парцал, ама пак като, че ли остана да белее. Ще видя, като изсъхне какво ще се получи...ама не е ефекта, който очаквах.
Досега, само с масло я обработвах всяка пролет, ама нали пише в сайта, че трябвало с байц, реших сега да ги послушам...

# 738
Здравейте! Някой ако ходи до магазините тези дни може ли да снима новите тъмни корпуси и тъмни врати на Пакс, за да видя какъв е цвета? Пише го сив, а четох мнения, че е кафеникаво сиво черен. Интересува ме има ли нещо общо със спалнята Малм черната.
Аз го видях наживо този нов цвят на Pax. Но не снимах. Не е като кафяво-черното на Malm. Последното си е кажи-речи черно. Това стои кафяво-сиво.

# 739
  • София
Защо ме търсиш? Много благодаря за мнението! Точно това ме интересува много ли са различни. (и защо тези хора започнаха да прецакват основната идея на Икеа - да допълваш и съчетаваш след време!) Вече всяка година несъвместими и несъчетаеми артикули със старите!

# 740
Влизам да ги похваля като никой път досега. Предишния път ми бяха изпилили нервите с 2 месечна рекламация, която се реализира с 300 зора, нерви и жалби до КЗП.

Хронология:
на 19.04 писане на имейл за рекламация
на 20 ми връщат обратен имейл, че са входирали рекламацията ми.
днес 24.04 ми се обаждат, че в рамките на 3 дни да очаквам куриер да вземе дефектния артикул.
За първи път я чувам тази девойка, много професионално се разговаряше с нея, всичко уточнихме.
Стискам палци докрай да е успешно всичко.

За протокола рекламирам една тава с решетка, след първо ползване стана на язвички повърхността. Пекла съм картофи с агнешко на скарата отгоре.

# 741
https://www.ikea.bg/products/cookware/ovenware/koncis-tava-za-pe … -stomana/10099053

Тази е тавата , нали? Пълен боклук!
И при мен само от едно печене ѝ се развали повърхността. Никога до този момент не бях попадала на подобно ниско качество.

# 742
  • In transit
Дани, подсети ме, че преди време бяхме чепкали едни касероли еднолитрови 365+. Мисля, че ти беше се оплакала, че дъното на твоята не стои гладко след измиване?
Тогава ти казах, че имам същата, но не съм я ползвала. Сега вече съм я ползвала многократно, основно за сладкарски цели. Това е най-лесно измиваща се касерола, която имам. Само с веро и гъбката я минавам и блести. За разлика от друга, която имам, по-голяма и всеки път я лъскам с оцет и/или сода. Зависи за какво съм я ползвала. Идеята ми беше, че ако твоята продължава да ти прави проблеми покритието, може да я рекламираш и нея.

# 743
Аз май имам същата и съм много доволна. В тавата пека баници, върху решетка охлаждам рулата. Мия в съдомиялна, повърхността си е същата.

# 744
  • Стара Загора
Тавата я имам само тиквеник  и пържоли съм пекла в нея. Нямам забележки. Жалко, че пада качеството

# 745
  • софия
И аз имам тази тава. Не я ползвам много редовно, но нямам оплаквания.
Утре ще ходя да си взема традиционните щори за балкона. Дано няма много хора.

# 746
Изрових мнението си за тавата със снимки.

# 747
Същата е тавата, много ниско качество. Мики, касеролата ми я смениха, сега и треперя, засега не се е залющило нищо. Явно всичко е на тото при тия металните им съдове.

# 748
Ние сменяхме барбекю. След 2 ползвания почерня, олюпи се, изметна се тавата за въглените.
Номи второто не е цвете. Така се изметна, че не можеше да се затвори.

# 749
Тази тава я имам от над 10 години и е като нова, макар че я ползвам почти ежедневно. Явно са сменили производителя или материала. Еми...жалко  Sad

Общи условия

Активация на акаунт