Коледни календари - тема №3

• 101 093
  • 918
  •   1
Отговори
# 825
Аз ползвах adventdiary (намали 13 евро от цената) бях писала тук, но ми казаха че не при всички работи. Първа поръчка от сайта. Доставката беше от UK до Габиели в Пловдив и после спиди до офис.

# 826
  • София
Как ви се струва тазгодишния календар на Асос?

https://beautyadventcalendar.net/asos-beauty-advent-calendar-2024/

Аз примерно с кеф бих ползвала повечето неща.

# 827
  • Асеновград
Аз ползвах adventdiary (намали 13 евро от цената) бях писала тук, но ми казаха че не при всички работи. Първа поръчка от сайта. Доставката беше от UK до Габиели в Пловдив и после спиди до офис.
Да и аз го пробвах този код, от вас го видях но не проработи при мен за съжаление. А и те са от малкото сайтове които не доставят до Бг, затова докато не започнат ще се въздържа от бъдещи покупки към тях.😅

Как ви се струва тазгодишния календар на Асос?

https://beautyadventcalendar.net/asos-beauty-advent-calendar-2024/

Аз примерно с кеф бих ползвала повечето неща.
Обсъждахме го на последните страници него, като цяло тази година определено не е от най желаните календари, аз миналата година го взех, но и цената му беше по ниска, а сега е увеличен леко, а на мен лично не ми харесват повечето продукти тази година и ще го пропусна.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 00:55 от Yana.GG

# 828
На мен ми харесват доста от нещата, но не мисля да го поръчвам.

# 829
  • София
Снощи докато мислех календара на Асос си прегледах историята на поръчките. 2021-ва съм го взела за 66 евро, 2022-ра - 82 евро. Сега е 115 и не го лови никакъв код, ще пасувам.
Между другото платнените чанти и несесер от него още са живи след активна употреба.

# 830
  • Асеновград
Именно, вдигат цената всяка година..

# 831
# 832
  • Mediterraneo
130 евро е.

# 833
Здравейте!
Някой  коледен календар да излиза скоро или е излезнал в сайтовете?

# 834
  • Sofia
Вече много излезнаха.

# 835
  • Асеновград

Пристигна lookfantastic, тотал доставката с GGBG и Еконт е 40лв (270лв общо) ще ги преживея но от следващата година само с безплатна доставка вече.😃
Сега чакам Дъглас да пуснат и в Бг големия календар който обсъждахме и да го намалят евентуално и да взема и него. И за тази година май това ще е, ако не излезе нещо супер впечатляващо.😃

# 836

Пристигна lookfantastic, тотал доставката с GGBG и Еконт е 40лв (270лв общо) ще ги преживея но от следващата година само с безплатна доставка вече.😃
Сега чакам Дъглас да пуснат и в Бг големия календар който обсъждахме и да го намалят евентуално и да взема и него. И за тази година май това ще е, ако не излезе нещо супер впечатляващо.😃
Чакам и аз този на Дъглас. Ще се радвам да споделите, ако го забележите😊.

# 837

Моята поръчка все още стои на статус приета..
Надявам се да изпратят календара скоро, засега не ми дават никаква информация

# 838
  • Сф
И моята е така- поръчах от LF Германия на 2 септ, още не са го изпратили.

# 839
На сайта пише, че това са предварителни поръчки. Нормално е да не е изпратена още.

Общи условия

Активация на акаунт