Коледни календари - тема №3

• 101 101
  • 918
  •   1
Отговори
# 810
Това са първите две , не съм снимала другите съжалявам... но в техните instagram мисля че има снимки от нещата.
Открих малко снимки на някой неща в Instagrama на момичетата .
Имаше много играчки за елхата , чаша , лъжичка , Шал , разделител и другите неща не ги помня. Съжалявам момичета...
Най отдолу има снимка как е изглеждал миналогодишния календар опакован.

В Instagram 3 момичета пускат календар с ръчно изработени неща .
Миналата година си го взех и бях много доволна .
Може до видите какво изработват и да знаете горе долу какво да очаквате в календара. Тъй като те не пускат описание на продуктите вътре.

https://www.instagram.com/p/C_vscJ1ISvm/?igsh=MTl6ajVhM202bDhidA==

Може ли да покажеш неща от предходния календар?

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 07:39 от Bobcheva

# 811
Календарът на Мак се появи -

Обаче цената от 400 евро, която видях в един сайт, не ми допада. Миналата година в един момент, в Нотино беше 350 лв (става дума за преди празниците, а не за намален постфактум).

# 812
  • Асеновград
Сега изгледах видеото за календара на МАС, момичето каза че е 180паунда, което е около 420лв, ако го намалят в Нотино или другаде с максимум -15% отстъпка го сметнах в най добрия случай, идва на 355лв календара, което е грубо по 14лв на ден.😁😅
Доста ми хареса на мен календара, но има много кафеникави и тъмни цветове в топли тонове които аз не нося и е пълен с продукти за устни😅. Ако някой иска да си го разделим като излезе да ми пише.😃

# 813
Да, аз май в Амазон го видях за 400 евро, което ми се видя абсурдно. Може би сега спекулират, защото е нов и още го няма по всички сайтове.

# 814
  • Sofia
Получих календара на Cult beauty, доволна съм.
Иска ми се още един да купя и дебна да предложите нещо интересно.

# 815
Излезе и Катрис (предполагам, че ще има още - преди са изкарвали 4-5 календара в една година) - 90 лв:

Красив е, но някои от нещата (лепенки и др) са глупости.

# 816
  • Сф
На 2ри септември поръчах календара на Look Fantastic от немския сайт. Още не е изпрате, пари не са дръпнати. Сряда им пусах на съпорта, още нямам отговор. Да се притеснявам ли?

# 817
  • Асеновград
Аз сега приверих в ггбг за моя lookfantastic, но е адски тежък, 5,200кг и доставката ще е 30 лв😅🥲. И по Еконт после още 15-20лв, та ще излезе към 50лв.. асос-а поне са с безплатна доставка.😅
Не знам за вас но на мен това ми беше първия и последен календар на lookfantastic. Загубига ме с тази доставка. Следващата година дано е по-хубав на Асос😅

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 11:17 от Yana.GG

# 818
Аз мразя скъпите доставки по принцип. Веднъж съм поръчвала с такава (не календар, но доставката излезе към 50 лв) и повече не бих го направила.

# 819
  • Berlin
Не доставят ли директно до България ЛФ?

# 820
  • Сф
Аууу, да взема да го откажа ли? 50лв за доставка е супер много

# 821
Не знам за вашия превозвач, но на мен Габиели ми го доставиха от Англия за 25 лв. и спиди ми взеха още 10 до офис. LF календара е с чудесно съотношение цена/стойност на продуктите и аз преглътнах доставката т.к календара го поръчах с код и ми струваше под 200 лв.
Асос не ми хареса изобщо и не бих го взела само заради безплатната доставка.

# 822
  • Сф
Кой код го лови календара? Пробвах доста и не стана.
За първа поръчка ли?

# 823
  • Асеновград
И на мен никой код не ми хвана календара. Проъчах си го на 100паунда и с тая доставка 50лв става 270лв. Не знам какви кодове сте ползвали, в Бг ли живеете? Габиели не ги погледах защото имах вече регистрация в ггбг, и имах опит с тях, а цената е почти същата. Другото е че ггбг доставят в Бг само с еконт а и там доставките са поскъпнали също.. като го взема ще кажа точно колко излезе доставката.

# 824
  • Сф
Аз затова го поръчах от немския. 120 евро е, което е 99 лири, но транспорта е 3.6лв/кг, а и Габко са ми по-удобни като локация.
Само да го изпратят, че още се моткат.

Общи условия

Активация на акаунт