Коледни календари - тема №3

• 101 131
  • 918
  •   1
Отговори
# 795
Имам код за -10% ако ще го поръчваш да ти го дам(за Нотино)

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 17:37 от Alize_

# 796
  • Mediterraneo
Аз почти всяка седмица имам кодове от Нотино, често за по 20%( Нотино Испания).

# 797
  • София
Чакам този на Дъглас
Миналатя година ми хареса и си ползвах всичко.

# 798
Ако е този на различни марки, не на тяхната, календарът е много хубав.

# 799
  • Асеновград
С различни марки е, наистина е добър, и цената му не е лоша.
Ето линк който иска да види какво има вътре:
https://www.douglas.de/de/p/5011551123
На мен ми допадна доста, май ще се вкарам в още един разход😁😁...
А от немския дъглас как поръчахте, има ли доставка до бг?

# 800
В Instagram 3 момичета пускат календар с ръчно изработени неща .
Миналата година си го взех и бях много доволна .
Може до видите какво изработват и да знаете горе долу какво да очаквате в календара. Тъй като те не пускат описание на продуктите вътре.

https://www.instagram.com/p/C_vscJ1ISvm/?igsh=MTl6ajVhM202bDhidA==

# 801
  • София
Миналата година го закупих от нашия Дъглас, даже с намаление около черния петък беше около 100лв . Надявам се и тази година да успея да го хвана.

# 802
  • Асеновград
Миналата година го закупих от нашия Дъглас, даже с намаление около черния петък беше около 100лв . Надявам се и тази година да успея да го хвана.
Еха, ще се оглеждам и аз тогава🤓😍

# 803
  • София
Само да не подведа някой , миналата година не се беше изчерпал до тогава , НО нищо не е гарантирано разбира се ! Ако много го искате , да не стане така,че тази да се е изчерпал по - бързо ! ❤️

# 804
  • Асеновград
Само да не подведа някой , миналата година не се беше изчерпал до тогава , НО нищо не е гарантирано разбира се ! Ако много го искате , да не стане така,че тази да се е изчерпал по - бързо ! ❤
Да, чудех се, но ноемви накрая май е черния петък, а още го няма в Бг сайт така че не знам дали ще се изчерпат.. а и не съм поръчвала от Германия. Миналата година точно за него имам спомен че бях на косъм да го поръчам като беше намален но вече имах два други и затова се отказах, дано тази година да го има наличен и намален 😁😁.

# 805
  • Стара Загора

Да, така беше, че и с безплатна доставка... Толкова му се чудих, и накрая съжалявах, че не си го взех...но тази година няма пропуск.. ще чакаме намаленията Simple Smile

# 806
Аз две години подред купувам luxury календара на "Дъглас" и горещо го препоръчвам! Нямам търпение да си го взема и тази година.

# 807
Аз от няколко години искам творчески адвент календар (тези, които съм виждала в Ю туб не са много добри, въпреки това), освен козметиката и храните. Гледам, че в Тему имат с диамантени гоблени - не е моето нещо, но може и да си поръчам. 50 лв ми се виждат много, тези неща едва ли струват повече от 30 в най-добрия случай (като в тази цена включвам и кутията, която изглежда хубава).

# 808
Има ли доставка до България и с кой?
Чак сега погледнах, извинявай. Тъй като имат български сайт https://douglas.bg/, не. На мен поръчката някъде е доставена и днес ще я търся, тъй като нямам известие. Дано всичко е наред.

ПП Открих я при едни от съседите Heartbeat
Скрит текст:

Излиза ми реклама на La Mer, но не намирам негови ревюта. Някой дали е поръчвал досега? 12 продукта с реален размер плюс 13 малки опаковки, но не намирам списъка.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 11:35 от Анонимен

# 809
  • Варна
В Instagram 3 момичета пускат календар с ръчно изработени неща .
Миналата година си го взех и бях много доволна .
Може до видите какво изработват и да знаете горе долу какво да очаквате в календара. Тъй като те не пускат описание на продуктите вътре.

https://www.instagram.com/p/C_vscJ1ISvm/?igsh=MTl6ajVhM202bDhidA==

Може ли да покажеш неща от предходния календар?

Общи условия

Активация на акаунт