Коледни календари - тема №3

• 103 496
  • 918
  •   1
Отговори
# 90
Изкушавам се за календарна на Колите, благодаря! 🌹

# 91
Аз днес взех календара на Yogi- чуден е, много коледен, нямам търпение да го подаря Simple Smile

# 92
  • София
От къде го поръчахте ?

# 93
# 94

Чукча писател… извинявайте

# 95
  • София
От къде го поръчахте ?

Намерих го тук и е наличен, ако искаш поръчай Simple Smile:

https://www.arteka.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0-2022/ … %D0%B0%D0%BA.html

# 96
Страхотен е Yogi календара. От Botiqfoods го взех.

# 97
  • Sofia
Търся календар с качествени гримове за тийн- ка. Гледах и look fantastic, и spacenk, и feel unique… нещо не мога да харесам, преобладават кремове, серуми … Моля, ако ви попадне нещо интересно да споделите.

# 98
  • София
Търся календар с качествени гримове за тийн- ка. Гледах и look fantastic, и spacenk, и feel unique… нещо не мога да харесам, преобладават кремове, серуми … Моля, ако ви попадне нещо интересно да споделите.

Погледни на makeup revolution.

Аз го купих за подарък на племенницата. Ако, искаш ще ти го снимам утре. Ефектен е, тя обича гримове. Взех го на промо от 119 лева на 95 лева с код за отстъпка. Може сега пак да пуснат кодове за черен петък.

# 99
  • Sofia
Гледах го и него, но малко се притеснявам, дали са качествени, предвид цената. Ако е за мен, няма проблем, но се старая за 14 годишна девойка да купувам по- висок клас мазила.

# 100
Защо да не са качествени? Както всяка марка-имат много хубави неща, други не съвсем.Чета отзиви за декоративната козметика- някои неща
са хвалени, други средна работа, но като некачествени не съм
чела някой да квалифицира Революшън.Аз самата съм си набелязала техни продукти на база добри отзиви.

# 101
  • Sofia
Никога не съм купувала нищо на марката и нямам впечатления, но ще попрочета.

# 102
Голяма съм патица, хич не се сетих да проверя при тях, а са ми под носа, можех да си спестя едни 5лв.

# 103
Аз на Революшън предимно палитри съм ползвала и са доста прилични.

# 104
Може ли линк, че не го намирам в сайта?

Общи условия

Активация на акаунт