Коледни календари - тема №3

• 103 585
  • 918
  •   2
Отговори
# 615
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Поръчах от Нотино на Catrice ако не се лъжа🙂, но ще го връщам. Разочарована съм, че продуктите не са в индивидуални затворени кутийки. Цялата кутия дрънка здраво. Имам чувството, че са насипни. Абсурдно е.

# 616
DIY - do it yourself - т.е. направи си сам. Календарите на Катрис винаги са били такива и го има в описанието, не е абсурдно. Има торбички и лепенки, в които да се сложат нещата.
Предполагам, че идеята е да се подари на някого, но повечето хора ги купуват за себе си.

Моят на Никс е подобен - нещата си плуват в кутията, но са опаковани индивидуално. Нямат номерца, просто се взима нещо произволно всеки ден и се отваря.

# 617
Silentiummm
Календара го взех с цел да изпробвам нови продукти.Заслужава си за мен.Особено на цената,на която го взехме.Има неща в него,които са доста хвалени и искам да разбера има ли защо.Примерно на sol de janeiro спрейчето,не ми допада как мирише.Определено няма да си купя крема и ще си остана на rituals of mehr.Това ми спестява едни пари,които щях да дам,за да разбера,че не е моето.

# 618
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
DIY - do it yourself - т.е. направи си сам. Календарите на Катрис винаги са били такива и го има в описанието, не е абсурдно. Има торбички и лепенки, в които да се сложат нещата.
Предполагам, че идеята е да се подари на някого, но повечето хора ги купуват за себе си.

Моят на Никс е подобен - нещата си плуват в кутията, но са опаковани индивидуално. Нямат номерца, просто се взима нещо произволно всеки ден и се отваря.
Благодаря за отзива, но ми е минавало и през ум, че може да има такава опция, а и не съм видяла да е отбелязано. Явно грешката е моя.

# 619
И единият календар на Есенс е такъв. Те имат два, с различни неща са.

# 620
Взех въпросния календар на Есенс за дъщеря ми.
Има 24 плика и 24 марки, всяка номерирана от 1 до 24.
Избрах го, защото има повече неща за маникюр.
Смятам всеки ден да й оставям по един плик в стаята Simple Smile
Имаше допълнително намаление в нотино и го купих за 42.50 лв.
Определено си заслужава.
Сега виждам, че все още е наличен на тази цена:

# 621
Май в момента е на промоция в Мейкъп - под 50 лв, но лъжат, че е намален от 80 и няколко.

# 622
Отново е време за адвент- календари Simple Smile
Моля да ми препоръчате някой, от който сте доволни, за тийнейджърка.
Благодаря!

# 623

Взех го от Лидл, мислех да взема и един с бисквитки, но кутиите ми се видяха нестабилни.

# 624
Не видях да сте коментирали ( или съм пропуснала) , на нотино двата календара са в продажба :
https://www.notino.bg/beauty/advent-calendar-notino-2023-koleden-kalendar/
 https://www.notino.bg/beauty/advent-calendar-notino-luxury-2023-koleden-kalendar/

# 625
Fauchon пуснаха и чаен календар:

# 626
Искам такъв календар (за мен, не за подарък) - дали се продава някъде?

Не го искам пак толкова, че да платя двойно, заради доставката.

Яд ме е, че в Базар бг са се продали два с полускъпоценни камъни наскоро (обявите се виждат в Гугъл) - ако бях видяла навреме, щях да взема единия.

П.п. тези пластмасови пъзели (шарените неща на скрийншота) продават ли се поотделно някъде? В гимназията имах такъв, но една съученичка го прецака, и от тогава ми се иска да си намеря друг.

# 627
Препоръчайте чаен календар от който сте доволни: като вкусове и визия.
Някой поръчвал ли е коледните календари на Zoya. Има три вида:

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 14:56 от Фран

# 628
  • софия
Искам такъв календар (за мен, не за подарък) - дали се продава някъде?

Не го искам пак толкова, че да платя двойно, заради доставката.
В английския излиза 20 паунда.

# 629
Но доставката сигурно ще е колкото цената, а може би и повече. Ако го има в някой български сайт, е за предпочитане.

Общи условия

Активация на акаунт