След 20 години заедно ми каза, че иска да се вижда с 20 годишна.

• 11 869
  • 210
  •   1
Отговори
# 60
Не е лошо жена да е бременна щом го иска. Кофтито е, че ще е от човек, който е показал че е боклук и който уж не би трябвало да е фактор в живота й. Но дали иска или не, той по някакъв начин ще е част от живота на детето й. Даже с неприсъствието си.
Подарила му е 20 години от живота си, защо трябва да обвързва всичко следващо с него по какъвто и да е начин. Не знам дали съм прав, но решението на една жена да роди от мъж, който се е изпарил е като оставяне на някаква врата отворена - ако утре "размисли" и "съжали" да знае, там има една дето ще му отвори. Тоя не е тръгнал с 20 годишни от вчера, слад като е разбрал, че авторката е бременна. Той е гонил студентките далеч преди това, авторката го е знаела и е решила да вхърли големия коз - "май съм бременна". И шемета е казал - "Аз няма да играя повече с тебе".

# 61
Според мен той е женен, а авторката му е дългогодишна любовница. Сега е забременяла (вероятно) и той е избягал и си е хванал друга любовница, 20 годишна. Иначе историята няма логика.
😱😱😱

# 62
Според мен той е женен, а авторката му е дългогодишна любовница. Сега е забременяла (вероятно) и той е избягал и си е хванал друга любовница, 20 годишна. Иначе историята няма логика.
Ясно е, че така.
Преди няколко поста я питах съпруга ли е, любовница или на семейни начала са живели.
Ако е била любовница коментарите ще са коренно противоположни.
В старите й мнения няма и загатване за съпруг или трудно забременяване.
Даже и не е бременна, според мен.

# 63
Това с отдаването на години не го разбирам. Аз ако съм се събрала с някого, съм се събрала да си живея с него, защото съм преценила и ми е било добре. Какви отдадени години? Те са си нейни години, нейният живот си е живяла по този начин, който сама е избрала.

Примерно сега ММ да тръгне по мацки и да се зарежем взаимно - ами не сме пропилявали нищо, няма да си сърбаме никаква попара. Ще си благодарим за хубавите моменти и кой от къде е.

# 64
Не е лошо жена да е бременна щом го иска. Кофтито е, че ще е от човек, който е показал че е боклук и който уж не би трябвало да е фактор в живота й. Но дали иска или не, той по някакъв начин ще е част от живота на детето й. Даже с неприсъствието си.

Принципно е така, но на 40 г. няма много време да чака бебе. Ако е бременна сега и го махне, може никога да няма деца. То не се знае и дали е бременна, де...
Важното, ако реши да роди от този мъж, е той да не припознае детето, за да няма проблеми в бъдеще. В този случай ще трябва да си го гледа сама.

Това с отдаването на години не го разбирам. Аз ако съм се събрала с някого, съм се събрала да си живея с него, защото съм преценила и ми е било добре. Какви отдадени години? Те са си нейни години, нейният живот си е живяла по този начин, който сама е избрала.

Примерно сега ММ да тръгне по мацки и да се зарежем взаимно - ами не сме пропилявали нищо, няма да си сърбаме никаква попара. Ще си благодарим за хубавите моменти и кой от къде е.

Така е, обаче, като се събират двама, все пак го правят с някакво намерение да е до старини, нали.... И, когато единият реши, че не му е добре, другият се чувства леко прецакан. Не, че някой му дължи нещо, но все пак чувството не изчезва току-така...

# 65
Без съмнение не е приятно някой да те отхвърли. Но ти да отхвърлиш някого, защото не го обичаш и искаш нещо друго - това винаги е о.к.

# 66
Не няма две черти. Още по-добре за мен. Напълно да го залеча от живота си. И не е женен и никога не ми е предлагал брак и на никоя никога не е предлагал брак. Каза, че му се живее. Не му харесвал сегашния му живот. Та той е спал само с мен и бившата му. Живее му се на човека на 40 години. Да се оправя.

# 67
Съвсем те е взел за канарче. Той девственик, направо.
Горе главата. Позитивизмът привлича добрите хора в живота ни.
Само хубави неща да ти се случват отсега нататък. Heart

# 68
Подарила му е 20 години от живота си, защо трябва да обвързва всичко следващо с него по какъвто и да е начин. Не знам дали съм прав, но решението на една жена да роди от мъж, който се е изпарил е като оставяне на някаква врата отворена - ако утре "размисли" и "съжали" да знае, там има една дето ще му отвори. Тоя не е тръгнал с 20 годишни от вчера, слад като е разбрал, че авторката е бременна. Той е гонил студентките далеч преди това, авторката го е знаела и е решила да вхърли големия коз - "май съм бременна". И шемета е казал - "Аз няма да играя повече с тебе".

Подарила, но напълно доброволно и съзнателно.
Не може да живееш 20 години в някакви неизяснени отношения. Ни брак, ни деца.
Тия неща стават ясни до пет години. Тя сама казва, че много пъти го е питала каква му е? И това 20 години.
Иначе си е пропиляно време. Но тя така е решила и преценила.
Сега дали ще се сърди на себе си или на него, не знам.

# 69
Иди си купи рокля, секси обувки с токчета и излез да празнуваш.
Подарък ти е направил човекът. Оттървал те е от още 20 години мъки и неясноти.
Танцувай и пей от радост, че можеше да се мъчиш и влачиш, но ти се размина.

# 70
Та той е спал само с мен и бившата му. Живее му се на човека на 40 години. Да се оправя.
И един мармот завива шоколад...

# 71
Тя има предвид преди нея е имал едно гадже. Което не е невъзможно предвид, че от 20-годишни са двойка. Но през времето, когато са били заедно дали е имало други.....вероятно. Щом накрая се е стигнало до раздяла.....

# 72
Та той е спал само с мен и бившата му. Живее му се на човека на 40 години. Да се оправя.
И един мармот завива шоколад...

Остави жената, нека повирее още малко в облаците Joy

# 73
  • Столичанин ама не в повече :D
Хората виреещи в облаците се радват на любов Heart Eyes , останалите... е да са живи и здрави. Smiley

# 74
Хората виреещи в облаците се радват на любов Heart Eyes , останалите... е да са живи и здрави. Smiley
Така,така… Те играчите най-много такива, които летят в облаците ,обичат!😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт