След 20 години заедно ми каза, че иска да се вижда с 20 годишна.

• 11 870
  • 210
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Офтопик. Ънкомън, аз не съм казала, че на 40 не можеш, не знаеш или си умрял от старост. Simple Smile Съгласна съм.

# 151
  • София
Абсолютно със сигурност твърдя, че жените над 40 в България изглеждат по-добре от мъжете статистически. В смисъл в група от 100 жени, 50 ще изглеждат добре. А в група от 100 мъже вероятно 10-15.

# 152
Абсолютно потвърждавам същото. Мъжете в Бг изглеждат много състарени още към 40- 45 г.
А какви жени има и след 50г.,
И при пациентите също, Мъжете са грохнали, по - често от жените.
Така,че жена на 40г.с мъж на 30- 35г. вече е много вероятно да срещнеш и изглежда добре до него.

# 153
Аз не отричам, че има добре изглеждащи жени на 40..... Но конкуренцията с по-малките е убийствена.
Освен да пожелаем и на авторката и тя да забърше нещо агнешко Grinning

# 154
Ами успех на авторката да забърше агнешко. Имаше един виц, че 25 годишно влиза повече от 40.
Намерих го Joy
Скрит текст:
Бизнесмен изпраща имейл на жена си:

poster 

"Скъпа, вярвам че ще разбереш.

Сега когато ти си вече на 54 години, имам известни нужди, които ти вече не можеш да задоволяваш.

Аз съм много щастлив с теб, смятам, че си прекрасна съпруга и искрено се надявам, че няма да реагираш твърде крайно, като разбереш, че когато получиш това съобщение, ще съм в хотел "Confort Inn" с Ванеса, 25 годишната ми секретарка.

Но не се безпокой, ще си бъда в къщи преди полунощ."

Когато мъжът пристига в къщи, намира бележка върху масата:

"Скъпи, получих съобщението ти и много ти благодаря за проявената загриженост.

Възползвам се от случая да ти напомня, че ти също си на 54 години.

И да те осведомя, че когато четеш тази бележка, ще съм в хотел "Fiesta" с Мишел, моя треньор по тенис, който също като секретарката ти е на 25 години.

Понеже, освен че си преуспял бизнесмен, си завършил математика, ще можеш лесно да разбереш, че си приличаме при тези обстоятелства.

Но... има една малка разлика:

"25 влиза повече пъти в 54, отколкото 54 в 25."

Следователно, не ме очаквай по-рано от утре!

# 155
  • София
Пак пък убийствена...
Да не забравяме милф модата, която хич не е намаляла. В смисъл има стабилна тенденция по-млади мъже да се хващат с по-възрастни жени.
Вица е готин!

# 156
Те тия младежи направо са изтрещели. Какво толкова очакват да получат не знам.
Безплатни уроци ли, издръжка ли ? А повечето ми приятелки и колежки са във връзки с млади ярета.

# 157
  • София
Абсолютно със сигурност твърдя, че жените над 40 в България изглеждат по-добре от мъжете статистически. В смисъл в група от 100 жени, 50 ще изглеждат добре. А в група от 100 мъже вероятно 10-15.
Първо, защо му е на мъжа да изглежда по-добре от жената в двойката? Ролите са различни. Мъжът осигурява физическа, психическа, финансова, имотна стабилност. Жената красота, здраве и деца. Това е предопределено биологически и еволюционно.

Второ, какво значение изобщо има статистиката. Всеки си плува в неговата си лента. И на пазара предлага само себе си и търси само за себе си, не за "статистиката".
В случая оня виц застатистиката, е валиден:
Скрит текст:
-Чух, че тази година безработицата е 4%.
- При мен е 100%, съкратиха ме.

Трето, изобщо е много съмнително дали е вярно, че средно статистически, жените на 40 изглеждат по-добре от мъжете. Първо, къде и от кой е извадката.
Второ, субективизъм в гледането. Излизат статистики, за женски оценки, според които 80% от мъжете са "под средното". Толкова за обективността.
Трето, по какви критерии, защото женските критерии за красота са различни от мъжките. За жените е важно "тунинговането", правилните черти, дори и изкуствени. При мъжете е важна кожата, свежестта, мириса, силуета, очите, "очите" и тн.

П.С. Не мисля, че има някаква нова милф мода. Просто тече брутална пропаганда по въпроса, доста организирано от разни социални инженери. А и в почти 100% от изключенията, когато го има, мъжът е бил без избор.

# 158
Те тия младежи направо са изтрещели. Какво толкова очакват да получат не знам.
Безплатни уроци ли, издръжка ли ? А повечето ми приятелки и колежки са във връзки с млади ярета.

Търсят секс без ангажименти, какво друго?
За разлика от връстничките им „лелките“ едва ли ще започнат да напират за семейство и деца – те си ги имат вече.

Наистина у нас мъжете бързо се състаряват и не изглеждат добре след 40-те, защото не се поддържат. Докато при жените са рядкост тези, които не се грижат за външния си вид, при мъжете се счита за „педалско“.
Погледнете актьорите даже – мъже, които си изкарват хляба с външността си. Много, много грозно остаряват.

# 159
Аз само да вметна, че няма да се очудя, нежелаещият деца 40 годишен "чичак",  да стане млад татко догодина Grinning
Дано не съм права, разбира се.

# 160
Скоро се замислих по следния въпрос. Защо нямам никакви предложения от мъже на 50г., ама никакви в последните години. Дори без ангажименти, само да секс. А ме заливат такива на по 25- 30. И то постоянно и непрекъснато и в нета и в реала.
Каква е тая тенденция?

# 161
  • Пловдив
Скоро се замислих по следния въпрос. Защо нямам никакви предложения от мъже на 50г., ама никакви в последните години. Дори без ангажименти, само да секс. А ме заливат такива на по 25- 30. И то постоянно и непрекъснато и в нета и в реала.
Каква е тая тенденция?
Как каква е тая тендеция?!?!?!?!!? ГОТИНА!

# 162
  • Пловдив
Именно - мъжете може и да не се поддържат толкова, но имат предимство в привличането на млади партньорки, защото жените не ги избират по същия начин по красота и младост. Така мъжът може да блесне с друг вид привлекателност, други качества, ако ги има, и тогава в по-масовия случай връстничката му на 40 ще диша праха на 20- или 30-годишната. Разбира се, че има и много жени на 40, привлекли връстници или по-млади мъже, авторката изобщо не е без шансове, още повече, че мъжете са равен брой с жените и изборът им също не е неограничен, но общото правило е такова. А се включих горе, защото се бърка младост с привлекателност за другия пол.

# 163
  • София
Каква е тая тенденция?
Сексът стана по-трудно достъпен (за мъжете). По-точно казано небалансиран. За едни има х10, за други има /10.
Едновременно с това (и дори това е причината), всякаквите социални мрежи правят комуникациите (анонимните) безкрайно лесни и достъпни.
Преди една жена/момиче е имала възможности за комуникация с мъже основно в нейния социален кръг. Съответно по-малко опции. Към това се добавя фактът, че жените харесват примерно топ 10 от мъжете.
Е, ако в техния социален кръг е бил само 1, непознатите (които стават) (за секс) са стотици.

Друга причина, все повече семейството се обезценя като ценност. Много късно започват браковете, траят кратко. Това създава допълнителен хаос и "море" от "предложения". Много повече (относително) е хаотичният секс с различни партньори.

Друга основна причина. При този безпорядък се усилва хаоса. Съответно много повече се променя "нагласата". Има много повече "нереални" самооценки. След като някой топ мъж е преспал с някоя, тя започва да си мисли, че само такива заслужава и за връзка. (Алфа уидоу, беше терминът)
Съответно тя си стои и си чака, без връзка, а доста често и без секс, но не е съгласна на по-обикновените мъже, точно които са ѝ на нивото, и те стоят без нищо, щото не ги искат.
И се случва това, че всички търсят, никой не намира. И оттам се вдигат "предложенията" и "поканите". Но те са неуспешни, и така продължава хаосът.

# 164
Съгласна съм с повечето от вас, че жените на 40 изглеждат по-добре в своята масовост от 40 годишни мъже. Казвам “в своята масовост”, защото не е валидно за абсолютно всички, разбира се. Жените се грижим повече за здравето си (бях чела някакво проучване, но не мога да го намеря) в сравнение с мъжете. Ходим повече на профилактични прегледи и следим здравето си по-изкъсо. Също ходим на процедури, грижим се за кожата, боядисваме си косата. При мъжете се забелязва масово наличие на шкембе, наднорменото тегло не е полезно за никого, но явно жените сме по-суетни и пазим линия.

Смятам също и че при мъжете се получава друг синдром - работят усилено в периода 30-40, защото градят кариера и се стараят да подсигурят семейството. Концентрацията отива много към работата (не говоря винаги за кариера в смисъла на израстване, а дори повече работни часове, втора работа, странични проекти и тн). И това просто ги амортизира.

Общи условия

Активация на акаунт