Първо мъж на 40 години е в разцвета на младостта си и не виждам никакъв проблем да забърше нещо 20 годишно едното таковане, пък дори и за сериозна връзка. Моята маникюристна има разлика с мъжа (38г) си повече от 15 години и са на път да реализират плановете си за семейство.
Виж, жена на 40 години.. Но не това искам да кажа.
Аз лично изпитвам много много смесени чувства към жени, които стоят много години с партньори без развитие и после като се разделят и се почва "Ох, ама аз как не съм го познавала, ама той какъв бил, що бил". А ти къде спа тия 20 години? Или несъзнателно се пречупи заради неговите нежелания и ти да нямаш желание за нещо повече? Бъди честна и откровена пред себе си какво точно си си мислела...
Отделно виждам, че недоволстваш каква работа имаш - Ами защо не я смени нея? Защо не се изучи да се развиваш и да работиш нещо, което те удовлетворява? Звучиш ми като човек, който не е по напъните, пуска се по инерция, не обича да излиза от зоната си на комфорт и сега когато това се случва, се чудиш и маеш откъде ти е дошло.
Приеми този развой на събитията като знак от съдбата и, че когато истински искаш нещо трябва да се вземат решения и да се предприемат действия, пък било то не особено приятни за теб към момента.