След 20 години заедно ми каза, че иска да се вижда с 20 годишна.

• 11 902
  • 210
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ами...това е семейния живот. Все някой трябва да ги гледа тия деца. Във всички мои познати семейства с 2 деца единият от двамата е на по-малко от 8 часов р д, за да може да покрие логистиката с децата.
Тангра, ето казвам - познавам много мъже, които са в ролята на "по-малко работещия". Привидно де. Например имат малък бизнес.

# 181
Тя циганката умре малко по-рано, когато почнаха да си фантазират, че изглеждат на по 20, 30 години. Всъщност аз уважавам тези им фантазии, ноо освен техните си очи с нереалистичните възгледи, гледат и много други.
И ММ е спортист, ама си е на 40+ и на толкова си изглежда. И на мен ми се иска да кажа, че съм с 10 години по-млада, щото ген при мен, ама все пак съм виждала и 30 годишни, пък и оттам идвам. Та ... на облака е хубаво, но и малко реализъм не е излишен.

# 182
  • Пловдив
Аааааа, всички сме така - изглеждаме 10 години по-млади, щото ген, и всички се чудят, като разберат на колко сме. Wink

# 183
Ако говорим за задружно младо семейство с деца, каквито аз познавам - ами разпределят си задълженията. И майчинството си разпределят, та се получава частично бащинство, и бащата си взима намалено работно време, щом се налага, за да може майката да работи нещо, което носи повече пари, и тренират кой колкото желае, и изглеждат еднакво добре / зле... някакви хоум офиси се комбинират и се намират решения за двамата.

Не винаги мъжете и жените са от различни планети, това искам да кажа.

# 184
Подръжката е важна.
На 30 изглеждах на 50. Но имах 50 кила отгоре.
Сега на 40 изглеждам на 30. Като кажа на всеки на колко съм се облещва.
Сигурно е много странно да се движиш сред облещени.
На 30 години, ако си била 50 кила отгоре не си изглеждала като 50 годишна. Моника Белучи е 50 годишна. Изглеждала си като трийсет годишна  сто килограмова жена.
Аз ако сваля 50 кила ще е супер, обаче съм сигурен, че първото дето ще ме питат е "Да не си болен?".

# 185
Аз не разбрах има ли връзка с 20 годишна или иска да има. Grinning

# 186
  • София
Слушах оная сутрин в колата за предпочитанията на мъжете за възрастта на жените. Обадиха се трима, четяха коментари - ами, предпочитаха на тяхната възраст или по- големи.
От малкия ми мониторинг, превеса беше за по- възрастни от тях дами.

Може би затова и на мен, като и на Хепи ни се лепят момчетии, някои обидно млади.

# 187
  • Пловдив
И на мен по-млади ми правят предложения. Но НИКАК не е обидно!

# 188
Не знам какво значение има кой на колко години изглежда за външността. Човека е енергия и излъчване. Отново е започнал дебат кой бил агнешко и кой дърт пръч, сякаш това е някаква привилегия. Скоро във фейсбук под една публикажия, в която Кобилкина обяснява, че пика на сексуалността се разминава между половете и за това имало тенденция млади мъже да бъдат с по-възрастни жени, валяха снимки с примери в коментарите. Повечето жени сякаш се гордееха с това. Смях се на глас. Може аз да съм сбъркана, но при мен либидото не се влияе от липсата на бръчки, а от наличието им, но не на лицето. А ся, че някой мъж решил да се доказва сам на себе си, пред някой без опит говори за едни други работи. Всеки е свободен всъщност, а избиването на комплекси безплатно.

# 189
И на мен по-млади ми правят предложения. Но НИКАК не е обидно!

Ни млади, ни стари се интересуват от моята особа. Сигурно съм на преклонна възраст вече, пък и грозноватичка....

# 190
Къде ги видяхте тия 40 годишни жени  по добре изглеждащи от мъжете на същите години? Че има, има, ама последните години по плажовете чак ми се отщява да гледам, едни увиснали задници, едни целулити се развяват, едни бръчки... Ми сори, ама една 20 25 годишна ( в масовия случай)ги бие по всички параметри. Ако трябваше да избирам сега, бих си избрал 30-35 годишна само ако търсих сериозни отношения. Ако е за кеф, със сигурност по младо.

# 191
Ама те дали ще те изберат....това е друг въпрос.

Иначе съм съгласна. 20-годишните са с красотата на младостта. Но времето тече в една посока. Ама да ми говори някой как 40-годишните са вече престарели?!?! Ами, не са...

# 192
Аз приемам за по реална валидация, 40 годишния с 20 годишната. Но ,всички знаем за какво иде реч в  тия връзки.
А за обратното....не съм сигурна, дали не е по- скоро излагация. Но, факт че е пълно с такива двойки, кои тайни, кои открити.

# 193
  • Пловдив
Баш. Да не стане като оня виц - наполовина е сигурно, че ще се оженя за царската дъщеря, аз съм съгласен, сега остава да разбера тя дали е съгласна.

# 194

Абе да ти кажа ставало е, усещал съм мераците на такива момичета през последните години. При тва без да правя нищо в тази посока. А и изглеждам добре, в отлична форма съм, така че не е проблем. И много от по младите жени си падат по малко ( или аи да не е много малко) по големите мъже.

Общи условия

Активация на акаунт