🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 914
  • 863
  •   1
Отговори
# 165
Иване, (продуцента) и аз да помоля да промените критериите на кастинга. Вече трети сезон това ви е най-сериозния пропуск. Всички минуси за последните 3 сезона идват от там. Хубаво е, че се вслушвате в критиките и се опитвате да угодите на зрителя, но трябваше от там да започнете. Промени по арена, алманах, правила и т.н. зрителя ще ги преживее, не че няма да си иска нещо любимо от старите сезони де, ама пак казвам, ще го преживее, но лошия каст в последно време ще затрие предаването. По какви критерии са одобрени хора, които си представят участието им във фермата с "женски работи и гримирване", "не съм дошъл тук да работя", "аз гледам купона", "тук съм да си рекламирам чорапите и простотията", "производството на мед", лошотията и злобата на неуспял актьор и т.н.? Слушайте този, който е бил водещ в кастингите до 5 сезон. Със сигурност има някаква промяна в екипа от тогава, защото участниците все едно за друго предаване са избирани. Или върнете старите критерии или старите кадри в екипа
Точно това идвах да напиша, а то вече написано.
Със сигурност има промени в кастинг екипа, и то не в положителна посока за шоуто и за мен. И това е нещото, което първо има нужда от промяна.

# 166
  • Sunshine state
Мен пък Мажена никак не ме дразни, дори я харесвам. Наясно съм, че няма да добута до никъде, просто ми е свежа и не ме дразни.
Това с Горгона Медуза не само, че си го пимислих още при първата й изжепка, ами даже и колаж щях да й правя на Камито:

# 167
Мисля си, че няма качествени хора по кастингите. Или са им скучни.
Кажете ми от по младите, останали тук, в България кой ще си зареже бизнеса, работата за три месеца за да го дават по телевизора.
Ето и за Генчо меверето се разбра, че баща му е бил или е все още в системата.
За Мажена сте казали що е там...
Другите не помня дали работеха нещо.
Финци и Чочко могат да си позволят да хлопнат кепенците.
А може и да си имат заместници.
И кои останаха.

# 168
Мажена ... Дори и да ви е израждала децата, може по друг начин да изкажете благодарността си.
Предполагам, си мислят, че е атрактивно - виден столичен гинеколог, напуска зоната си на комфорт, за да се впусне в "приключение", въпреки възрастта и положението си. Ама... не е точно така. Всъщност е: безинтересна дама в напреднала възраст, досажда на зрителите с незабележимото си присъствие и нагаждачески характер. Освен това, на нея това участие никак не ѝ ласкае персоната, ако не знае. Ще разбере, де.
Иска ми се след фермата да поканят целия екип и да направят едно студио с горещи въпроси от зрителите. Ако са напълно честни с нас, само ще спечелят от това.
Друг е въпросът, че по тия формати ходят три типа хора: търсещи реклама и слава; мързеливци, готови на всичко да изкарат едни пари, които им се струват лесни и откровени идиоти.

# 169
На Камелия са и спряни коментарите в ИГ профила, сигурно са я заливали с обиди заради грозното държане във формата. Осеен това на едната публикация е с детето и, което говори английски. Като милее за БГ да вземе да си научи детето на майчиния и език тази.... Не знам колко мъже е имала и нямала, ама ако аз съм мъж на това същество сигурно да съм я пребил вече.....

# 170
  • Другата България
Много точно за Мажена, само дето определено се забелязва когато се барне с късите панталонки и потника, и започне да подскача “като на 17“. А когато седне с тия къси панталонки, и се наберат нагоре към кръста, гледката става още по-....вълнуваща.

# 171
Еее ама не така, с лошо за Мажена.
Тя е жилава и играе тенис.
Първото сама си го подчерта. 🤣

# 172
Камелия ми напомня на Надя от сезон 6, от това че така хубаво манипулира мъжете, за да може да мине напред в състезанието. Тя и Надя я мислиха за най-силната жена , сега е същото с Камелия, но Камелия е по-директна с останалите. Все едно гледам Надя-Милена 2.0 в лицето на Камелия-Аксения(но тя няма нищо общо с Милена), но така ми изглежда.

# 173
  • Sunshine state
Камито не ще да чете народната любов и за това си е ограничила коментарите. И тя като Джафа от другия формат. Искат да виждат само хвалвбствие по свой адрес, ама ядец. Как сами си се нахендриха само. 😁 Даже и да добута до финал, зрителският вид няма да се вдигне от кота нула. 🤣

# 174
  • София
Новите са страшно късопаметни. За 5 дена забравиха как викаха на Радо "Ти ще си прецениш ходи ли ти се на дуел, братле. Ние ще се съобразим с решението ти.". Сега за Ванчето обаче - как щяла тя да си преценява, откъде-накъде не се чувствала добре и не искала да ходи първи дуелист, като на тях така им отърва. Много е кофти този двоен аршин, облагодетелстващ само наши хора. Работата е "За кучета и котки може, за прасета - не". Добре поне, че Калин си устоя на думата.
Като някаква бясна глутница нарочват следващата жертва и я погват. Очертава се след Ванчето следващият да е Влад. Но ако ги питаш на него защо са му вдигнали мерника, едва ли биха могли да обяснят. Защото човекът си работи /даже както разбрахме, повече от всички/, не влиза в разправии, ведър и усмихнат е.
А, чакай, чакай, сетих се - вината му е, че е позитивен. Иван така обвинително го каза, сякаш да си позитивен е престъпление срещу цялото човечество. Друго си е да гледаш като психопат, нали?

# 175
Айде и вие като Аксения и Камелия. Какво сте й загледали на жената в гащите. Тя поне си има и сутиен, и гащи. Joy

# 176
  • Другата България
Еее ама не така, с лошо за Мажена.
Тя е жилава и играе тенис.
Първото сама си го подчерта. 🤣
Ето, играе тенис.
Тя просто приравнява едно хоби и развлечение, с друго - да влезеш във “Фермата“.
Да се разнообразиш, да се повъргаляш малко по тревичките, природа, язовир, рибка ще ѝ хванат, крави ще има, ще поиздои някоя....къде в София такова нещо? А, и ще я дават по ТВ, най-вече. Това си е безплатна реклама, от една различна страна погледнато.
Просто си разсъждавам на глас.

# 177
  • при късмета
На Камелия са и спряни коментарите в ИГ профила, сигурно са я заливали с обиди заради грозното държане във формата. Осеен това на едната публикация е с детето и, което говори английски. Като милее за БГ да вземе да си научи детето на майчиния и език тази.... Не знам колко мъже е имала и нямала, ама ако аз съм мъж на това същество сигурно да съм я пребил вече.....
Айде сега,всякаква може да е Камелия, ама няма нужда да намесваме детето ѝ и то само заради това, че говори езика на страната в която живее. Дребнаво е, все едно няма други аргументи с/у нея. Ако е малко, другия родител е местен и всички около него говорят този език, е повече от ясно, че и то ще го говори. Сестра ми е женена за българин. 2 деца имат родени в чужбина. Вкъщи говорят изключително само на български, нищо, че е там почти 20 години, а мъжа ѝ 30. Ами децата говорят български разбира се, но като дойдат тук имат известни проблеми. А като родителя с другия език, няма друг възрастен с когото да си комуникира на родния език, детето няма да го научи, като да му го преподават в у-ще. Детето има приятелче от много отдавна, израснаха заедно с баща немец. И той и сестра му говорят и немски, но това е защото вкъщи го говорят. на баща им му беше изключително трудно с нашия език, пък майката е с перфектен немски и затова. По-добър им е българския. А на баща им започнах да му разбирам след около 6 години познанство. Още му е трудно на човека, той и в работата си говори само на немски, а вече 13 години е тук

За Мажена, продължавам да си мисля, че са очаквали жените да са около нея. Обаче Камелия обърка сметките ѝ в тази насока, както на Аксения да е звездата за мъжете. Мажена си е мислела, че щом ръководи екип, където и да отиде всички автоматично ще ѝ връчат този пост. В началото ми изглеждаше с такава нагласа, първа започна да наговаря жените, опита се да ръководи кой да е ратай, кой фермер, кой на дуел и т.н., ама външни хора изобщо не са длъжни да се съобразяват с нея. Мисля, че и на избралите я това им било нещо като линия на развитие и на нея, ама не са преценили с кои са я събрали

# 178
Мама Мажена милата, сигурно си е мислела, че ще е като в нейния свят, ще й се угажда и носи, всички ще й се мазнят и  боготворят, а тя само ще открива нови забави : кравки , дуелчета,  мили съфермери ще опекат хляб, други ще попеят, ще си спретнат джамбуре, ще поиграят на народна топка...
Колко ли пари губи на ден мама Мажена за да се прави на много пъргава, ясно , че може да си го позволи, но също е ясно, че са много.
Възможно ли е да се подлага на този резил, защото й е скучно, или да очакваме нещо да рекламира? Не ми се вярва да взема хонорар за престоя...
С една дума, не разбирам защо Иван и Андрей прецакаха едно място в новия отбор без цел, или ако има идея, не виждам за сега каква е .
Да не е бременна някоя от жените им?
С нетърпение чакам мама Мажена да си тръгне , и се надявам да е по достоен начин , сама да напусне, или някак без да е на арената. Иначе ще ми е неудобно да гледам само-унижението на възрастна, занемарена жена , която държи да я възприемаме за голяма купонджийка и спортна натура.

# 179
Всичко сте казали , днес наваксах.Надявам се леля МаЗНена да си тръгне този път. За Ванчето , просто ми е жал, съвсем го стъпкаха хайванчето. Но колко бяха смешни Яни и Финци когато отидоха уж да я успокоят, а всъщност да злорадстват. Точно като бивш съпруг, който не иска бившата си, но е безкрайно щастлив, че тя е нещастна с "новия"

Общи условия

Активация на акаунт