🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 838
  • 863
  •   1
Отговори
# 150
Като глутница хиени са...

# 151
Айде сега продуцентите монтирали, манипулирали и правели играчите черни пред цяла България. Едно време как пък Райно никой не го направи черен, що и Дидо не успяха да го омаскарят, Сами беше също любимец както и Яни спечели с доста висок вот. Как тия лоши продуценти не очерниха свестните хора, ами успяват само такива като Камелия,Кирил,Ивайло или Надя от по-предния сезон?

# 152
  • при късмета
Оправданието "ама то така изглежда заради монтажа" винаги са го ползвали само и единствено тези, които са се ос..ли с участието си. Никой друг. Как пък все друг им е виновен? А те горките онеправдани иначе са бели и добри.
Надявам се старите да спечелят теста по история. Просто се надявам, нямам представа кой ще го вземе
Не мисля, че от продукцията пазят Мажена, тя започна сама да се пази още от ратайството си с Альона, защото разбра на къде духа вятъра. Доста повече говореше в начелото, може би мислеше, че тя ще е фигурата около която ще се съберат жените, но като не стана се сниши и гледа да е незабележима. говори само с нужния човек, в точното време, както с Альона и Евгени. Интересен участник не е в никакъв случай. Очаквах много повече.
Камелия със сигурност я е страх от дуел. Или поне така се държи. Всичко, което избълва с/у Ваня като аргумент важи с пълна сила и за нея. До едно. Значи няма друга причина да праща друг, като тя отговаря на същите критерии, освен страх
Сгафиха новите, че пратиха същия ратай. Играли са този филм и в предишни сезони, въпреки, че не са можели да се наговарят и явно и при двете положения изхода е един и същи. Ако ще се прави, трябва да е като старите, да го пращат защото ще го подкрепят и като силен участник, а не защото ги дразни

Дразнят ме новите, но в 6 и 7 участниците са ми по-неприятни. И като цяло сезона ми харесва повече, заради старите разбира се. В предишните 2 нямаше кой да харесаш от всички, сега поне има хора които харесвам, някои даже много

# 153
Мъжете от Новите като искат да печелят точки, защо пращат жена ратай? Особено пък като виждат мъжете на Старите ...

# 154
Ами то обикновено така става, докато жените се карат помежду си, и все те са на дуел, мъжете пък си стоят в сянка.

# 155
  • Асеновград
Много ми са интересни , всички от новите.
Как все се плюнчат , че не ги е страх от дуел , как искат да играят играта , да отидат на арената , а като стане време за избор направо се н...рат.
Все повече се надявам да спечели участник от старите кучета , там за сега никой не се е изложил толкова много. Изключвам Гечо и Хепито , то тази вече не знам от кой отбор е.

# 156
Евгени да не е отишъл там на курорт, постоянно забавления и купони иска.
Иван пък изобщо не ми се струва толкова силен.

# 157
Хепито наистина сбърка, че смени отбора. При Старите какво й беше -  сдърпа се веднъж с Гечо и Альона ли беше, и че кой казал, че се били наговорили с Гуспата преди Фермата. Голяма работа. При всички случаи те са по-човечни, не са злобни и отмъстителни, и да имат търкания от време на време, бързо се изглаждат и гледат напред. А Новите като някакви кокошки - нарочат някоя ранена  слаба и се настървяват всички да я кълват до край.

# 158
И като се сетя, че в началото роптаех, че ще има стари герои.
Мале....то добре, че са те Simple Smile Иначе, ще е тотал щета този сезон.

# 159
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Безумно нелеп избор на новите участници този сезон. Публиката се умори от фалш, злоба и скандали. Видно е и тук, че има отлив на коментиращи и гледащи. Много сбъркаха още от миналия сезон и това, което ни показаха, много. Ако още една година заложат на такива куци коне, Фермата не я виждам.

# 160
  • при късмета
Старите със сигурност нямаше да се държат така с Кукото. Може и да не я харесват, нотова нямаше да е основание. Ако толкова ги дразни, нямаше да вдигат скандали и всеки да я напада, а просто щеше да е изолирана. И ратай нямаше да ходи, защото те разчитат на ратаите си, не ги пращат там за да се отърват в къщата

Иване, (продуцента) и аз да помоля да промените критериите на кастинга. Вече трети сезон това ви е най-сериозния пропуск. Всички минуси за последните 3 сезона идват от там. Хубаво е, че се вслушвате в критиките и се опитвате да угодите на зрителя, но трябваше от там да започнете. Промени по арена, алманах, правила и т.н. зрителя ще ги преживее, не че няма да си иска нещо любимо от старите сезони де, ама пак казвам, ще го преживее, но лошия каст в последно време ще затрие предаването. По какви критерии са одобрени хора, които си представят участието им във фермата с "женски работи и гримирване", "не съм дошъл тук да работя", "аз гледам купона", "тук съм да си рекламирам чорапите и простотията", "производството на мед", лошотията и злобата на неуспял актьор и т.н.? Слушайте този, който е бил водещ в кастингите до 5 сезон. Със сигурност има някаква промяна в екипа от тогава, защото участниците все едно за друго предаване са избирани. Или върнете старите критерии или старите кадри в екипа

# 161
Дали? 😀

Камелия е съща Горгона Медуза, сигурно може и да вкаменява, а?
Кастът на безнадеждните е направо умопомрачителен. Със свещ да ги бяха търсили толкова лоши хора, нямаше да съберат толкова. Как е възможно да си толкова умствено ограничен и толкова зъл!?

Определението за Камелия е точно попадение 😀😀😀. Даже Горгона е като Майка Тереза пред това злобно създание. Освен, че е злобна е и доста нагла, явно успява да манипулира мъжете в отбора и така постъпваха и с Аксения, сега с Ваня. Аз ако съм на Ваня на мястото няма да си дам грам зор за дуела и нека им взимат точки, защито те от ден 1 не си подбират ратаите с цел да им върши работа, а да го пращат на дуел.

# 162
Аз се чудя Мажена какво очаква от по-дългия си престой там. Жената наистина е на курорт. Ще си го запише в CV-то до скачане с парашут. В другите има някакъв хъс за победа, за пари, за изява.

# 163
  • Другата България
Мажена според мен наистина е влязла, за да си го запише в личната листа на неща, които е направила в живота си, защото може да си го позволи. Сигурна съм, че не очаква да победи, просто има един тип хора, които си имат всичко, и вече се чудят на какъв каприз да си угодят, какво “екстремно“ нещо да направят в живота си, за да си вдигнат адреналин, его, емоции и т.н. Просто един вид социален експеримент със самата себе си, защото ....може.
Обаче, от друга страна, Иване /продуцент/, така тя заема мястото на наистина /евентуално/ добър участник, да ви се чуди човек на акъла защо играете по свирката на една застаряваща жена, която ...това, което изредих. Дори и да ви е израждала децата, може по друг начин да изкажете благодарността си.

# 164
Много се радвам, че на една от близките ми приятелки синът не го одобриха. Като гледам тия хиени в Новите....Не разбирам, толкова ли не проумяват тактиката на Старите и не виждат ли,че с този наказателен вот не стигат далеч и не произлиза нищо добро?!
   Евала на Калин ,че си стои зад думите и не се поддаде да пратят Ванчето първи дуелист. Какво искат от Влад? Тоя Ивн защо така му се кара?! И кое е лошото да е позитивен ? Със сигурност и той има трески за дялане, видяхме как се отметна от групичката си на предишно гласуване.Но той е хиляди пъти по-възпитан от МВРто и Ванката. А пък тези двамата  - не знам от къде да ги почна. За жалост , Гената далеч не е единствен в професията с такъв потенциал. Нищо не му разбирам като говори .  Много и е смешен, когато заговори като последна инстанция. Напр. към Ванчето  - Аз ти казвам "спри да мрънкаш"/цитирам по памет/.Бе кой си ти , бе алоууууууу! Имам чувството, че в живота е супер чехльо , подчинен на жената и тъщата .
   За мен Камелия добре си играе играта - намотала е мъжете около себе си, никой няма да гласува за нея за ратай до момента, в който тя не окаже ,че иска. Работлива е , това не мога да оспоря.Плете интрижки тъничко , единствено фиксацията в Акси ми е в повече. Не харесвам Камелия, никак. Елена все повече печели моите минуси. На видеото коментира това и онова, но защо не се опита да изкаже мнение пред другите  относно Влад.
   Мажена си вкара страшен автогол с това участие, според мен. Единственият начин да се поправи е да мачка на дуелите,, ама и това няма как да стане.
    За Старите -  успяват да си изговорят нещата и да си решат проблемите без да има яки скандали. Ако Ванчето беше останала при тях нямаше толкова да я мачкат. Някак си по-възпитани са там.
   Лили и Яни що не се вземат??? Тя ще си пее по цял ден на чардака и ще гледа кахърно, той ще си работи , тихо, кротко без много напън от нейна страна.

Общи условия

Активация на акаунт