🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 808
  • 863
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Две фурии. 🙂

# 181
Иване, (продуцента) и аз да помоля да промените критериите на кастинга. Вече трети сезон това ви е най-сериозния пропуск. Всички минуси за последните 3 сезона идват от там. Хубаво е, че се вслушвате в критиките и се опитвате да угодите на зрителя, но трябваше от там да започнете. Слушайте този, който е бил водещ в кастингите до 5 сезон. Със сигурност има някаква промяна в екипа от тогава, защото участниците все едно за друго предаване са избирани. Или върнете старите критерии или старите кадри в екипа
Да си дойдем на думата. Вижте старите участници този сезон и вижте Новите. Вселени ги делят.
Лошият каст в последните години е очеваден. Не може да се лежи дълго на стари лаври.
Един път стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия път стомната се счупила....Един слаб, сезон два и на третия.......

# 182
Тези хора минават ли психологическа оценка? Съвсем искрен ми е въпроса. Всички май получават някакви сигнали от кораба майка.

Да, ама психоложката им не е минавала отдавна. Не знам Ваня и Радо колко Куку и Пипи са, ама Ани-то Владимирова е най-откачена от всички. Колкото 5 Кубилкини на едно. Като я видиш и ти идва не да пресечеш на другият тротоар, ами да емигрираш. На друга планета.

# 183
И тук трудно ви настигам, но чета как Чавдар две топли думи казал на Ваня, само че за пореден път зад гърба ѝ я коментира подигравателно и ехидно. Отдалечавайки се с Яни, качвайки се на сала, на няколко метра от Ванчето бърза да я обсъжда. Убеден бил, че тя съжалявала за всяка прекарана секунда в другия отбор, но нямало да си го признае и да си кажела: *псувня "Що отидох там? Ква съм тъпа патка!"
Ех, Чавдаре, камерите спират, но микрофоните - не.

# 184
  • Разпиляна във въображението
А верни ли са думите му - тя съжалява ли?

# 185
  • Sunshine state
За мен Ваня няма да си признае грешката, че дори е влязла в предаването. По-склонна е да се избивява като жертва и да обвинява другите около нея. И наистина ратайството сега е в пъти по-лесно, а тя орева света какво мъчение е. Ок, не трябваше да я пращат два пъти, ама то и първия път пак й дойде в повече. Прекалява.

# 186
  • София
Никаква логика нямаше да я пращат пак, нали искат някой, който има желание да се бие и да вземе точка. Ваня е срината в момента, така има голям риск да падне. Камелия и Иван са им много по-сигурни точки, но те гледат да отмъщават. В момента няма много мотивация въобще да стои вътре.

Една седмица почивка и можеше да е с друга нагласа и да е готова да излезе срещу Лили.

# 187
  • Sunshine state
Според мен те не я приемат като част от отбора, а като натресена. То така си и беше. Тя си ги избра, сега да му мисли.

# 188
Мисля си че Ванчето толкова ги дразни,че им е все тая дали ще донесе точка за отбора. Според мен логиката им е " нали има 4 дуела,има шанс да бие. Пък ако не бие поне ще си тръгне и все печелим" Grinning

# 189
  • Буркина Фасо
Никаква логика нямаше да я пращат пак, нали искат някой, който има желание да се бие и да вземе точка. Ваня е срината в момента, така има голям риск да падне. Камелия и Иван са им много по-сигурни точки, но те гледат да отмъщават. В момента няма много мотивация въобще да стои вътре.

Една седмица почивка и можеше да е с друга нагласа и да е готова да излезе срещу Лили.
Иванка е цар на битките. поне така се слави. време е да го докаже.
иначе се затвърждава всеобщото мнение, че победата в сезона и е подарена. Smiley

# 190
Чавдар ми е фалшив през цялото време. Имам чувството, че този човек никога не забравя, че около него има камери и не спира да води предизборната си кампания.

Според мен той си е такъв човек. Денонощно мисли какво да каже, разиграва сценарии в главата си за след 3 седмици, без значение пред камерите из Фермата или на баба Сийка, дошла да си купи половин хляб нарязан. То за това при него е монолог, не търси диалог. Иска да се изкаже и да си ходи.

# 191
  • София
Ваня тази година няма шанс за победа, има поне три жени по-добри от нея. Целта на отбора им обаче би трябвало да е да избутат още две точки, после играта се променя.

С тази тактика ще загубят отборната битка и после това ще ги дръпне назад. Може да са по-силни физически мъжете, но с по-малко храна и без фермерство, рискуват безсмислено.

Аз съм за Старите, де, но просто не виждам логиката в играта на Новите, никак не мислят за две седмици напред.

# 192
Хепито нито я приемат за част от отбора, нито я уважават, нито им дреме за нейното отпадане. Дори биха били облекчени, както след "славното" отпадане на Симона, смешната игра на Мирелка...Старите ги подкрепят и помагат на дуелите, Новите чакат да ги изпратят и да намалеят като бройка. Слънцето, душата на отбора - колко фалш, колко мъка, какво мазно петно е Мажена.
Не е Ферма това - засякох 40 мин. избор на ратаи и обсъждане, караници и разправии. Нищо друго не се случи.
Прост - > по-прост -> Евгени

мъка ми е, че шоуто имаше потенциал тази година, за мен.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 12:36 от Cafelate

# 193
Иванка е цар на битките. поне така се слави. време е да го докаже.
иначе се затвърждава всеобщото мнение, че победата в сезона и е подарена. Smiley

Къде е това всеобщо мнение? Ванчето може да е луда,досадна,определено не е  хепи и със сигурност си е дразнител,но съвсем честно си извоюва победата с 4 дуела и съответно 4 победи в тях.

# 194
  • София
То в сезона на Ванчето не бяха много силни другите жени, нямаше такива на нивото на Веселка, Валерия и Камелия. Мария и Даяна се справяха добре, но не чак като сегашните.

Добре си се справяше Ванчето, особено в онази игра с висенето.

Общи условия

Активация на акаунт