🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 805
  • 863
  •   1
Отговори
# 195
Абе да си го кажем направо - ако си тръгне Ваня -едно гърло по-малко за хранене. Просто грозния начин по който и го показват и се отнасят с нея, не би мотивирал и най-силния играч.
Забравих да поздравя Калин за мъжката дума,и смелостта с която застана после зад нея, а не се отмаза и не хленчи . Ще го чакам с интерес на битките с Иван и Евгени и ще викам за него

# 196
То в сезона на Ванчето не бяха много силни другите жени, нямаше такива на нивото на Веселка, Валерия и Камелия. Мария и Даяна се справяха добре, но не чак като сегашните.

Добре си се справяше Ванчето, особено в онази игра с висенето.
Спор няма, наистина нямаше силни жени,но това не значи че победата й е била подарена. Спечели си  честно деулите, а гаднярите в нейния сезон я направиха победител защото  се изложиха  та зрителя подкрепи най-малкото зло Grinning

# 197
Иванка е цар на битките. поне така се слави. време е да го докаже.
иначе се затвърждава всеобщото мнение, че победата в сезона и е подарена. Smiley

Къде е това всеобщо мнение? Ванчето може да е луда,досадна,определено не е  хепи и със сигурност си е дразнител,но съвсем честно си извоюва победата с 4 дуела и съответно 4 победи в тях.
И аз това исках да попитам! Никой не е подарявал победа на Ванче! Сама си победи и в четирите дуела.И защо изобщо ,,Иванка,,...

# 198
То в сезона на Ванчето не бяха много силни другите жени, нямаше такива на нивото на Веселка, Валерия и Камелия. Мария и Даяна се справяха добре, но не чак като сегашните.

Спор няма, наистина нямаше силни жени,но това не значи че победата й е била подарена. Спечели си  честно деулите, а гаднярите в нейния сезон я направиха победител защото  се изложиха  та зрителя подкрепи най-малкото зло Grinning

То значение голямо няма, от спортна гледна точка, кой ти е противник. Хората играят за победа, не да се доказват на някого и да си мерят туй-онуй. Ай сиктир. Някой да ми метне 100 бона, па да имам притенции срещу кого искам да играя. И бебета да ми пуснат, ще тичам докато те пълзят и ще се смея. 100 бона, макар и вече не много, са си 100 бона. Туй е един банкет, сватбата на Дяволо с Аксения, дет' се вика. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 199
А защо Камелия и Иван се определят като силни противници за дуел? Заради физиката им ли?
А само на мен ли ми се струва, че Нина постоянно се бута до Евгени и търси диалог с него?

# 200
Хора, не прекалявате ли с обидите по отношение на Камелия и Мажена? Някои коментари ме втрещяват. Чак толкова злост да се изсипва върху тях, не го разбирам това. Или може би се надявате участниците да прочетат написаното и да се почувстват кофти? А пък Вие ще сте удовлетворени. 🙃
В днешният двубой съм за Аксения. Ако трябва да сравнявам двамата фермера, залагам на Аксито, че ще бъде по-добрата. Само да не се отдаде на гримиране, прически и бански, седмицата ще й бъде успешна. Т.е. от всичко по малко и желанието й да се прави на хубава, гримирана и нагласена, ще й се случи.
Хепито не искам повече да я гледам, физиономията й е много измъчена. Ужасно е да прислужваш и храниш хора, които не те уважават.

# 201
А защо Камелия и Иван се определят като силни противници за дуел? Заради физиката им ли?
А само на мен ли ми се струва, че Нина постоянно се бута до Евгени и търси диалог с него?

Защото те така решиха и се самоопределиха. То като повтаряш една лъжа 100 пъти... а и има доста слабички, които веднага се лепват за тях и става една...

# 202
  • София
За Камелия го писахме доста пъти вече, беше на дуел, в който не се раздаде на максимум. В отборните също я видяхме как реже. Тя е от участниците, които се хвърлят с хъс в битките, не е мудна и има добра подготовка.

То и Валерия още не знаем как е този сезон, все пак доста години минаха. Засега са спекулации, но за мен Веселка, Камелия и Валерия са най-добрите, Акси още ми е под въпрос къде се намира точно. Разбира се, има време да ме опровергаят.

# 203
Този Евгени е страшно прост човек и доста ограничен също.

# 204
  • У Диспансера ...♥♥♥
Никой не и е виновен на Мрънкалче, защо се премести при тях?
И старите не я понасят Мрънкалче, щом Финци каза, че съжалява за двата лева, които е пуснал за нея в нейния сезон.
Явно си е страшно напрягащ човек.

# 205

Надя не беше ли в същия сезон-нагоре някой беше споменал, че тя се е имала за силна като Камелия, но с Ванчето не е излизала на дуел.

# 206
Даяна беше по-добра от Надя, уви на своя дуел не си беше наредила точките много добре.

# 207
  • на село
Добре, мислех, че този куиз ще мине без излагане,
ама пусто този Христо Явашев, въобще да не си чувал, че и двамата.

А въпросите този път не бяха много трудни.

# 208
Скука пак...Камелия военна ли е била, или е минала физически тестове за военна...Или е била секретарка при военните ...
Странна ми е да се прибере, ако е била близо до назначение.  Дъщеря има, нито дума за нея.
Кажете нещо , клюка, къде е била в Щатите?

# 209
"Кой е тоя Гришата ?"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт